Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

kızlar yaa adımızın altına nasıl yazı yazabılıyoruz bende lılyum yazıyo ya ben baska bısey yazmak ıstıyom

amiin canım vildanım herşey gönlümüze göre olsun az önce abimin eşini aradım hala olucamda cbugün cinsiyetini ögrendik kızmış ama doktor burnunu görememiş 5. olcak bugun ultrasyona girmesi niye acaba inş kötü bişey degildir darısı bizlerin başına inş ern yakın zamanda anne oluruz:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

cnm saol erkeklerde korkuyu hisseder demissin ilk gecede ama bence onlar korkmuyo acıyı ceken biziz onlar sadece acık olucam vajinaya giriyo o kadar bence yanlısım varsa söyle lütfen.

anladım güzelim dilnur ilişkiden önce penis ve vajina yalanırmı normalmi

mrb arkadaslar nasılsınız ben yeni evliyimde sakıncası yoksa bisey sorucam cocuk yapmak icin ilişkide pozisyon önemlimi yoksa farketmezmi

cnm saol benim 16 yasında erkek kuzenim varda biz aramızda hicbiseyi saklamadan konsuruz erkeklerde kısırlık nasıl belli olur

arkadaşım başka derdin varmı cevaplayalım sen pek bi cahil kalmışsın bize göre

sessizdeniz melike h.g. kızlar

hb canım
vallahi ben netten girdap gülü diye bi parça varya onu araştırıyodum
ondan konuşamadım
kızlar dinlemenizi tavsiye ediyorum..
bende ilk kurtlar vadisinde duydum

Son düzenleyen: Moderatör:

ayy cnm inşallah bişey çıkmaz önlem amaçlı bakıyodur
3 lü tarama testi yapılmıştır şimdiye kadar şekil bozukluğu varsa o testte çıkması lazım cnm
test temiz çıktıysa korkmayın cnm
allah kucağına almayıda nasip etsin uzun ve sağlıklı ömürler versin inşallah kızımıza:ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…