oooh maasallah kalabalık olduk ama kımse konusmuyo
cnm saol erkeklerde korkuyu hisseder demissin ilk gecede ama bence onlar korkmuyo acıyı ceken biziz onlar sadece acık olucam vajinaya giriyo o kadar bence yanlısım varsa söyle lütfen.
cnm gercekten yardımcı oldun saol ama bisey daha sorabilirmiyim kızlık bozulduktan kac gün sonra bidaha ilişkiye girelim esimle bide asıl konulardan biri cocuk sahibi olmak istiyorum en kolay hangi pozisyonda ilişkiye girersek olur kusura bakma yeni evliyim fazla bilgim yok
anladım güzelim dilnur ilişkiden önce penis ve vajina yalanırmı normalmi
mrb arkadaslar nasılsınız ben yeni evliyimde sakıncası yoksa bisey sorucam cocuk yapmak icin ilişkide pozisyon önemlimi yoksa farketmezmi
cnm saol benim 16 yasında erkek kuzenim varda biz aramızda hicbiseyi saklamadan konsuruz erkeklerde kısırlık nasıl belli olur
sessizdeniz hlymms gize size slmlar arkadaşlar nasılsınız sesiniz çıkmıyo
kızlar yaa adımızın altına nasıl yazı yazabılıyoruz bende lılyum yazıyo ya ben baska bısey yazmak ıstıyom
sessizdeniz melike h.g. kızlar
amiin canım vildanım herşey gönlümüze göre olsun az önce abimin eşini aradım hala olucamda cbugün cinsiyetini ögrendik kızmış ama doktor burnunu görememiş 5. olcak bugun ultrasyona girmesi niye acaba inş kötü bişey degildir darısı bizlerin başına inş ern yakın zamanda anne oluruz:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
tamam canım.Gİzecİm okudum Özelİnİ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?