vıldoz sen kapalıdegılmısın kız bıkınıyı nasıl gıcen onu dıyom yaneeeee
günaydın aylacım bence hiç korkma biran önce yap testini için rahat eder en azından :1hug:
teste gerek kalmadı bana gelenler geldi çok umutlanmıştım hatta kendimi bile iyice şartlandırmıştım ama malesef olmadı :1no2::sm_confused: çok kötüyüm senağlamaSLM KIZLAR BU ARADA CANIM BU KADAR STRESE GİRME HİÇ DEĞİLSE TEST YAPINCA RAHAT EDERSİN BELKİDE KENDİNİ STRESE SOKTUĞUNDAN OLMUYODURSUN TESTİ YAP BENCE HİÇ DEĞİLSE BEBİŞ OLUP OLMADIĞINI ÖĞRENİRDİN a.s.
senin adına sevindim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canımhamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:
Az önce çıkmak zorunda kaldım k.bakma canım hoşbuldumhoşgeldin dilnur seninde cuman mübarek olsun cnm:1hug:
Çok hoş buldum canımhoşgeldin dilnur cnm seninde cuman mübarek olsun
hlymms cnm bikiniyle denize girecem bu sene yattı tatil istanbula düğüne gidiyozda inşallah seneye antalyaya gidecez cnm
Çok hoş buldum canım
bikini deyince bende yeni bikini almak istiyomda bu vücütla nasıl giyilir anam yağlandık sırnaşık şey
inşallah veririm ozamana kadar süprizzzzz
tebrik ederim canım Allah tamamına erdirsin bizede nasip etsin inşallah :Saruboceq:hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:
Valla iyiki var onlarıda icat edenden Allah razı olsunyağı geç selülitlerim fışkırmaya başladı
pareo diye bişi var cnm kapatırız bizde oramızı buramızısırnaşık şey
Valla iyiki var onlarıda icat edenden Allah razı olsun
bugün burdamısınız canım ben gidicem az sonrada aklım burda kalcak valla
hosgeldınız kızlar
sevgıı hamılee cnm
pozısyon cok olmasda onemlıdır herhalde yanı menının akmamsı lazım
hoşgeldin orays
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?