- 27 Temmuz 2008
- 3.732
- 11
- 158
- 39
kızlar ben de çıkıyorum ya canım sıkılıyor dedim kimseden teselli gelmedi
kusura bakma canım ben daha geçmişi bitirmedim okumaya öalışıyorum da hayırdır neden canın sıkkın??
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar ben de çıkıyorum ya canım sıkılıyor dedim kimseden teselli gelmedi
kızlar son hamilemiz sevgi kutlamalar kısa sürmüş sabahtan ben ancak okudum hadiyin bakalım halaya takılın haydeeeeeeeee:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
ana kıyamam ben sana kız yok küsmedim anacım bu aralar işlerim yoğundu denk gelemiyorduk regli olmuşsun güzelim geçmişleri okurken gördüm inşallah gelecek aylara gelir bebişin canım annenlerin durumu nasıl şekercim inşallah tatlıya bağlanmışlardır canım
ne bilim anacım girdiğinde bile yoksam dahi vermiyon slm bende küstün sandım :1hug: annmgilin durumu tatlıya bağlandı demeyimde şimdilik iyi araları bi terslik inş böle devam eder
kızlar beni arada hoşgörün malum işteyim arada aşağıda açık kalıyor yazamıyorum
oyy kıyamam ben sana kıyamam anacım sen yorma kendini arada cee de yeter gülüm :1hug:
yok gülüm neden küseyim ama denk gelemedik bu aralar hatta geçenlerde kızlara bile sordum mavi_gözlüden haber varmı diye gel kız öpem ben seni :1hug:Şeniz
gel gülüm ben seni bir daha öpem şapşup ula ben seni özlemişim varya kız ne diye girmiyordun sen bakem :1hug:
kızlar ben bi yemek yapayım ya saat kaç olmuş yapıştım yine pc başına koçiş aç kalacak yaw
kızlar ben bi yemek yapayım ya saat kaç olmuş yapıştım yine pc başına koçiş aç kalacak yaw
oh valla bende dün annemde önceki günde kayınvalidemdeydim gerçi orda da yemekleri ben yaptım ama :roflol:hadi kolay gelsin sana canım ben bugün annemdeyim malum bugün cuma
pişirde gel hadi canikom ben çoktan yaptım :) pişiyo suan görüşürüz canım Şeniz
valla anacım ben giriyodum ama fazla kalamıyodum annem ablam filan oluyodu denk gelemedik gülüm harbi bende seni çokkk özledim gii :1hug:
oh valla bende dün annemde önceki günde kayınvalidemdeydim gerçi orda da yemekleri ben yaptım ama :roflol:
ne yapacagımı da bilmiyorum yaaaaaaaaa