Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

kızlar son hamilemiz sevgi kutlamalar kısa sürmüş sabahtan ben ancak okudum hadiyin bakalım halaya takılın haydeeeeeeeee:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

geldim anam yetiştim valla halaya haydeeeeeeeee:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::

ana kıyamam ben sana kız yok küsmedim anacım bu aralar işlerim yoğundu denk gelemiyorduk regli olmuşsun güzelim geçmişleri okurken gördüm inşallah gelecek aylara gelir bebişin canım annenlerin durumu nasıl şekercim inşallah tatlıya bağlanmışlardır canım

ne bilim anacım girdiğinde bile yoksam dahi vermiyon slm bende küstün sandım :1hug: annmgilin durumu tatlıya bağlandı demeyimde şimdilik iyi araları bi terslik inş böle devam eder

ne bilim anacım girdiğinde bile yoksam dahi vermiyon slm bende küstün sandım :1hug: annmgilin durumu tatlıya bağlandı demeyimde şimdilik iyi araları bi terslik inş böle devam eder

yok gülüm neden küseyim ama denk gelemedik bu aralar hatta geçenlerde kızlara bile sordum mavi_gözlüden haber varmı diye gel kız öpem ben seni :1hug:Şeniz

niranın neden canı sıkılıyormuş kızlar anam ben bugün bütün konulara fransız kaldım valla sabahtan beri pazara çık gel işe giriş yap telefona yetiş derken iyice fransız kaldım valla ha

yok gülüm neden küseyim ama denk gelemedik bu aralar hatta geçenlerde kızlara bile sordum mavi_gözlüden haber varmı diye gel kız öpem ben seni :1hug:Şeniz

uyy kalb kalbe karsı die boşa dememişler ikimizde aynı anda gönlümüzden aklımızdan geçmiş aynı kelimeyi kullanmısızz valla ben yazdıktan sonra gördüm bende öpem du biŞeniz Şeniz

valla anacım ben giriyodum ama fazla kalamıyodum annem ablam filan oluyodu denk gelemedik gülüm harbi bende seni çokkk özledim gii :1hug:

deme gitsin güzelim her açışımda bakıyorum yoksun anca gçmişlerde arada bir kaç kere gördüm hatta bebiş muhabbetini ozaman öğrendim canım bu arada güzelim benim çıkmam lazım eğer olaki annemlerde açabilirsem artık sende olursan görüşürüz can cağızım

oh valla bende dün annemde önceki günde kayınvalidemdeydim gerçi orda da yemekleri ben yaptım ama :roflol:

ne yapacagımı da bilmiyorum yaaaaaaaaa

canım kbakma yemekleri acık acık söleyemem çünkü beryalcim çok kızıyo bir iki fırca yedim hamişlerin canı çeker die konusmuyıoz pek yemek konusunu yarın bizimde başımıza gelcek şimdiden dersimi aldım ben yemek konusunda yardımcı olamıcam üzgünüm

Back
X