Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
deme gitsin güzelim her açışımda bakıyorum yoksun anca gçmişlerde arada bir kaç kere gördüm hatta bebiş muhabbetini ozaman öğrendim canım bu arada güzelim benim çıkmam lazım eğer olaki annemlerde açabilirsem artık sende olursan görüşürüz can cağızım
ben ovulasyon testi kullaniyorum bugün 17.günüm ikinci cizgi bayagi koyu cikti dün yaptigim bayagi silikti
bilgisi olan varsa cok sevinirim
evet ovulasyon testi acaba tam koyu olmasinimi beklemem lazim
tamam canım bir kez vermişim ikinciyi veremedeimkaydirigubbakcemile
citos napıyon kız geçmişimi okuyon
bizde bugün erkek sinek avına çıktık :roflol:
keşke beni bekleseydiniz icabına bakardım benkötükedihüsokötükedihüsokötükedihüso
burda erkeklere yer yoğğğkötükedihüsokötükedihüsokötükedihüso
neyse ben çıkıyom pazartesi ancak görüşebilirik yada yarın sabah
görüşürük iyi akşamlar
kızlarrr yaa ben kaç gündür giriyorum ama yazamadan çıkıyodum bari yazayım şimdi hemenncecikk ilk önce çitoss canım hayırlı olsun erkegin oluyomuş kıııı hadi bakalım.mavi gözlü adet olmuşun olsun canım en azından yumurtluyomuşun işte. hlymms nasıl gidiyo canım hamilelik eminim çok ama çok güzel bir duygudur. sevgiiiiii tanımıyorum ama hayırlı olsun gözün aydın canım tebrik ediyorum senide. vildann kız vallaha seni okuyunca gülüyom hep allah seniikaydirigubbakcemile3 nirancımm hayırlısı olsun canım bakarsın bu sefer tutar aşılaman fazla stres yapma canım. nilüferr senden ne haber kız. dilnurr, rufeyeyda sesizdeniz daha ismini unuttuğum yazamadığım diğer arkadaşlar hepiniz nasılsınız bakalım.benbilirim sınavı kazanmışın canım hadi gözün aydın artık stressiz çalışmalara devam edersin. escales sen napıyon. aaaaaaaaaa bu arada kızlarr tuğba erkekmii nerden anladınız ayol