Kadın mı erkek mi belli olmayan kadrolu sapığımızı bensiz kovalamışsınız topikten çok üzüldüm yaw bu zevkten beni niye mahrum ettiniz bende 2 laf etseydim geçen korkuttum kaçtıydı zaten ama yeteri kadar korkmamış demekki hele bi gelsin bakalım bidahaerkekse gelsin dermişimsırnaşık şeysırnaşık şey
eğer öyleyse gelmesin yani yafff
kızlaryaa beni taylan diye biri rahatsız etti üyemi ne anlamadım özele msj atmış
kızlarrrrrr herkese günaydınnnnnnnnn:dance::dance::dance:
kızlarrr yaa ben kaç gündür giriyorum ama yazamadan çıkıyodum bari yazayım şimdi hemenncecikk ilk önce çitoss canım hayırlı olsun erkegin oluyomuş kıııı hadi bakalım.mavi gözlü adet olmuşun olsun canım en azından yumurtluyomuşun işte. hlymms nasıl gidiyo canım hamilelik eminim çok ama çok güzel bir duygudur. sevgiiiiii tanımıyorum ama hayırlı olsun gözün aydın canım tebrik ediyorum senide. vildann kız vallaha seni okuyunca gülüyom hep allah seniikaydirigubbakcemile3 nirancımm hayırlısı olsun canım bakarsın bu sefer tutar aşılaman fazla stres yapma canım. nilüferr senden ne haber kız. dilnurr, rufeyeyda sesizdeniz daha ismini unuttuğum yazamadığım diğer arkadaşlar hepiniz nasılsınız bakalım.benbilirim sınavı kazanmışın canım hadi gözün aydın artık stressiz çalışmalara devam edersin. escales sen napıyon. aaaaaaaaaa bu arada kızlarr tuğba erkekmii nerden anladınız ayol
iklimtuana cnm niye bi selam vermeden gittin
günaydın hamiş annemiz nbr :CüvCüv:kızlarrrrrr herkese günaydınnnnnnnnn:dance::dance::dance:
günaydın kızlar nasılsınız???bugün hava harika görünüyor içimde kıpırkıpırr...
sumoşşş ben iyiyim canım bildiğin gibi gerisayımlar başladı buayda..heray bir umut gidiyoruz iştee..sen neden geliyosunda yazmadan gidiyosun bakimmklava: klava:
iklimtuna tanımdaığın üye neyazmış sana canım..odamı sapıkça şeyler yazıyor yoksa...
günaydınnn toppiğimizin en taze anneciğiia.s.a.s.
günaydın hamiş annemiz nbr :CüvCüv:
günaydın nilüfercim buradada hava güzel ve akşam misafirim var pazar günüde var valla ben strese girdim yaaaaa:CüvCüv::çok üzgünüm:
geçmişolsun escaless kızz oda çok nalet bişidir valla...neden incitmiş kız kaçgündüğr geçmedimi??baya kötü galiba
sanada günaydın cnm allahım sizede nasip eder inş.bigün hepimiz anne olcaz inş rabbimin izni ile:Saruboceq::Saruboceq:
yok be gülüm geçen sende böyle olmuştu uyurken birden yataktan kalkmaları oluyor normalde o ara disk kayması olmuştu bu seferde zayıflıyayım diye iş yerinde sabahları voleybol oynuyorlar iki üçgünden beri benimki voleybol oynarken kendini unuturda azıcık oara smaç vurcam derken aniden zıplamış o ara incitmiş gene disk kayması tazeledi heralde ya odeğil bir şeyde yapamıyorsun yakı vuruyorsun yada ne bileyim kremle ovmaktan başka bir şey yapamıyorsun inşallah geçerde benim annem yıllardan beri çekiyor bu acıyı zor bir durum anlıyacağın canım.
sanada günaydın anne adayı:))sende buay hamile kalcaksın inş...umarım öyle olur cnm.nasılsın buarada:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?