Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

ben biliyorsunuz geçen aralık ayında doktora gittim ve reglim düzene girsin diye farlutal kullandım onu kullandıktan sonra adet kanamalarım yeni yeni düzene girdi ama şu var kanamalrım siyah siyah oluyordu bu ay ise normal oldum geçen adetim bitti diye duşa girdim ve biz eşimle birlikte olduk ve kanamam geldi bir gün sürdü bu bende ilk defa olan bir şey normal olan bir durummu :utangac:

ilk defa başıma gelen bir şey hatta internetten uzun zamandan beri bakıyorum belki öyle bi şey olanı vardır diye ama bulamadım ben bu konularda biraz çok çekiingenim sormak ietiyorum ama çekindiğimdende soramıyorum

ben biliyorsunuz geçen aralık ayında doktora gittim ve reglim düzene girsin diye farlutal kullandım onu kullandıktan sonra adet kanamalarım yeni yeni düzene girdi ama şu var kanamalrım siyah siyah oluyordu bu ay ise normal oldum geçen adetim bitti diye duşa girdim ve biz eşimle birlikte olduk ve kanamam geldi bir gün sürdü bu bende ilk defa olan bir şey normal olan bir durummu :utangac:

cnm kullandıgın ılaçtan bende ekımde kullandım ve bu ay duzenlı gıbıydı hergun lekelenmeler oluyo normla adet guumu bıle cozemezoldum .adetıme 5 gun kaldı ınşallah olmam dıodum ama akıntıyla bıras kan gelmış devamı gelmnesın dıe dua edıyorum .bır arkdasım daha kullandı onu 6 ayda anca duzeldım dedı korkulcak bışıy yok yanı:CüvCüv:

Back
X