Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

Aslında doğru diyon canım ya valla aklımdan geçmiyor değil iyide onada adetine 10 gün kala başlamak gerekiyormuş benimkinin sağı solu belli değilki nasıl ayarlıycam bi akıl ver bari

hoşbuldum kızlar benim pcye bişi oldu sinir oldum gidip geliyokötükedihüsoÇok üzgünüm çoook
rufeydacım repi sana yeni vermişim olmuyo en kısa zamanda tekrar deniycem aklımdasınŞeniz
dilnuş kafaya takma cnm bebiş gelceği zaman düzensizlik oluyo rahim kendini hazırlıyormuş
vildoşum inşaalahhhhh hamilesindir cnmŞeniz:lepi:

sağol canım inşallah öyledir ama anlamadım gitti gün geçtikce dahada düzensizleşti inşallah düzelir ya

neyse kızlar ben kaçtım
kociş çagırıyor film izlicez de
hepinize iyi akşamlar:a015:
yarın görüşürük öpüldünüzkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

nan bende soğan suyundan sonra hamiş kaldımya ne çabuk unuttun:mymeka:

neyse kızlar ben kaçtım
kociş çagırıyor film izlicez de
hepinize iyi akşamlar:a015:
yarın görüşürük öpüldünüzkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Güle güle canım görüşürüz kendine çok iyi bak iyi seyirler :a015:

Bizde iyice rep arsızı olduk heee sırnaşık şey
hee hem arsız hem yüzsüzsırnaşık şey
hep vildanın yüzünden delikafadulden
:jeyyar: beni bahane et sen aslında sende istiyodunda diyemiyodun demiiisengözlerimebaksanab utanma kıs iste vermeyen zenci olsun
Aslında doğru diyon canım ya valla aklımdan geçmiyor değil iyide onada adetine 10 gün kala başlamak gerekiyormuş benimkinin sağı solu belli değilki nasıl ayarlıycam bi akıl ver bari
adete 10 gün kala değil adetin 5. günü başlandığını biliyodum ben canım:sm_confused:
vildoşum inşaalahhhhh hamilesindir cnmŞeniz:lepi:
inşallah :Saruboceq: yoksa çıttırırım 2,5 senedir gününü şaşmamıştı yafffff
Valla öyle bu akımı o başlattı bizde seline kapıldık bütün suç onun o varya oo :jeyyar:
istemem yan cebime koycular sizi:dilcikar:
nan bende soğan suyundan sonra hamiş kaldımya ne çabuk unuttun:mymeka:

şekerim seni tanımıyomu dilnur....neyle nasıl hamile kaldığını biliyoya ben bilmediği tanımadığı birinden örnek verdim güyaaşakkıdı

Öylemi bende öyle diye biliyorrum ama 10 gün kala diye biliyordum ama saraçoğlunun sitesine girdim şimdi

adet bitiminden 10 gün sonra başlayabilirsiniz. Soğan kürünü uygularken adet görmeye başlarsanız, kürü kesmeden 15 güne tamamlayınız. sağlığınız daim olsun.
böyle yazmış canım bakalım bir ayar tutturabilcem mi
citos sen nezaman başlamıştın deneyen biri olarak sana sormak lazım gerçekten

merhaba kızlar pre seed diye bir jel varmış duydunuzmu hiç veya kullanan varmı aranızda bilginiz varsa anlatırsanız çok sevinirim şimdiden teşekkür ederim.

cnm ilk başlangıç farketmiyo ilk 15 gün içiyon aralıksız ondan sonraki ay adetine 10 gün kala 7 gün içiyorsun bu şekil 4 veya 5 ay içiyon fazla kullanmakta zararlı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…