Aslında doğru diyon canım ya valla aklımdan geçmiyor değil iyide onada adetine 10 gün kala başlamak gerekiyormuş benimkinin sağı solu belli değilki nasıl ayarlıycam bi akıl ver barikıs varya şu soğan kürüne herkes mucize diyo
burdan bi arkadaşım var hamile kalmak için kullandığı ilaçlar 7 cm büyüklüğünde 3 tane kist yapmış
dr ameliyat olman lazım demiş geçmez kendiliğinden demiş
bekarkende kist yüzünden ameliyat olmuş bir yumurtalığı alınmış
oda soğan kürünü duymuş burda yapmış kistler gitmiş sadece 1 tane kalmış 2 cm büyüklüğünde
hemde bu ay ilk defa kendiliğinden adet olmuş
bi dene kıs ölmenya
bende deniycem eğer hamile değilsem a.s
Valla öyle bu akımı o başlattı bizde seline kapıldık bütün suç onun o varya oo :jeyyar:hep vildanın yüzünden delikafadulden
sağol canım inşallah öyledir ama anlamadım gitti gün geçtikce dahada düzensizleşti inşallah düzelir yahoşbuldum kızlar benim pcye bişi oldu sinir oldum gidip geliyokötükedihüsoÇok üzgünüm çoook
rufeydacım repi sana yeni vermişim olmuyo en kısa zamanda tekrar deniycem aklımdasınŞeniz
dilnuş kafaya takma cnm bebiş gelceği zaman düzensizlik oluyo rahim kendini hazırlıyormuş
vildoşum inşaalahhhhh hamilesindir cnmŞeniz:lepi:
kıs varya şu soğan kürüne herkes mucize diyo
burdan bi arkadaşım var hamile kalmak için kullandığı ilaçlar 7 cm büyüklüğünde 3 tane kist yapmış
dr ameliyat olman lazım demiş geçmez kendiliğinden demiş
bekarkende kist yüzünden ameliyat olmuş bir yumurtalığı alınmış
oda soğan kürünü duymuş burda yapmış kistler gitmiş sadece 1 tane kalmış 2 cm büyüklüğünde
hemde bu ay ilk defa kendiliğinden adet olmuş
bi dene kıs ölmenya
bende deniycem eğer hamile değilsem a.s
neyse kızlar ben kaçtım
kociş çagırıyor film izlicez de
hepinize iyi akşamlar:a015:
yarın görüşürük öpüldünüzkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
rufeydeeee hanki kanalı izliyceksiniz
Güle güle canım görüşürüz kendine çok iyi bak iyi seyirler :a015:
hee hem arsız hem yüzsüzsırnaşık şeyBizde iyice rep arsızı olduk heee sırnaşık şey
:jeyyar: beni bahane et sen aslında sende istiyodunda diyemiyodun demiiisengözlerimebaksanab utanma kıs iste vermeyen zenci olsunhep vildanın yüzünden delikafadulden
adete 10 gün kala değil adetin 5. günü başlandığını biliyodum ben canım:sm_confused:Aslında doğru diyon canım ya valla aklımdan geçmiyor değil iyide onada adetine 10 gün kala başlamak gerekiyormuş benimkinin sağı solu belli değilki nasıl ayarlıycam bi akıl ver bari
inşallah :Saruboceq: yoksa çıttırırım 2,5 senedir gününü şaşmamıştı yafffffvildoşum inşaalahhhhh hamilesindir cnmŞeniz:lepi:
istemem yan cebime koycular sizi:dilcikar:Valla öyle bu akımı o başlattı bizde seline kapıldık bütün suç onun o varya oo :jeyyar:
nan bende soğan suyundan sonra hamiş kaldımya ne çabuk unuttun:mymeka:
canım dvd de izlicez ya
sıcak diye bi film ebru akel oynuyomuş
CADIARZU bizde izleyek kıs izlenmeye değersesengözlerimebaksanab
güzelse annatırım hadi kaçtım kızacak kociş vallla öpüldünüz byeeee
Öylemi bende öyle diye biliyorrum ama 10 gün kala diye biliyordum ama saraçoğlunun sitesine girdim şimdihee hem arsız hem yüzsüzsırnaşık şey
:jeyyar: beni bahane et sen aslında sende istiyodunda diyemiyodun demiiisengözlerimebaksanab utanma kıs iste vermeyen zenci olsun
adete 10 gün kala değil adetin 5. günü başlandığını biliyodum ben canım:sm_confused:
inşallah :Saruboceq: yoksa çıttırırım 2,5 senedir gününü şaşmamıştı yafffff
istemem yan cebime koycular sizi:dilcikar:
şekerim seni tanımıyomu dilnur....neyle nasıl hamile kaldığını biliyoya ben bilmediği tanımadığı birinden örnek verdim güyaaşakkıdı
CADIARZU bizde izleyek kıs izlenmeye değersesengözlerimebaksanab
Öylemi bende öyle diye biliyorrum ama 10 gün kala diye biliyordum ama saraçoğlunun sitesine girdim şimdi
adet bitiminden 10 gün sonra başlayabilirsiniz. Soğan kürünü uygularken adet görmeye başlarsanız, kürü kesmeden 15 güne tamamlayınız. sağlığınız daim olsun.
böyle yazmış canım bakalım bir ayar tutturabilcem mi
citos sen nezaman başlamıştın deneyen biri olarak sana sormak lazım gerçekten
ben film izlemiyom çooookkkttttaaaaannnnddııırrrr:jeyyar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?