Sessiz deniz test yapmış çift çizgiyi görmüş biliyormusun canım kan testide yaptıracaktı az önce burdaydı ama sonuç ne öğrenemedik
inşallahfisfisfis ya değilsem nolacak-tatlicadiarzu-çok kötü bozulacamsırnaşık şey
bu arada zayıflamaya karar verdim bisiklet aldık internettenhihoyyyt
bak görüyonmu düğünde oynayacaktın bisikletide aldın
kafan rahat tabi bak gör hamilesin sen
daha önce yapsaydın ya bunları hiç beklemezdin valla
inanki bak bu ay hiç bebek aklımda yoktu
dersleri bile sallıyodum yani hamile kalmak için özel bi çabam olmadı hemen kalktım banyomu yaptım mesela
eğer hamile değilsem zaten kist yüzünden gecikmiştir adetim
bende hamile değilim
Yine 2 gündür kanamam var canım ya bu ne biçim adet görmektir anlamadımki şimdi bir erken olurum bir geç kafamçokkarıştıdiloşum sen niye üzgünsün cnm :teselli:
Sende aramıza hoşgeldin canımbende hamile değilim
rica edrim canım ne demek:))cok teşekkür ederim
a....s... citoscum hg...slm kızlar napıyonuz bakem maat ablamın slmı var iyiymiş hamile değilmiş yakında aramıza döncekmiş hepicinizi özlemiş kızlarkaydirigubbakcemile5
:teselli: cnm yaaa üzülme ....gidersin doktora tekrar adam akıllı bi test yapar sıkma canını:1hug:Yine 2 gündür kanamam var canım ya bu ne biçim adet görmektir anlamadımki şimdi bir erken olurum bir geç kafamçokkarıştı
Araştırıyorum doğru düzgün bir bilgide edinemedim haptanmıdır dedim ondan da böyle bir sorunla karşılaşan yok neden acaba anlamadım gitti doktora gitmektende nefret ediyorum senağlama
slm kızlar napıyonuz bakem maat ablamın slmı var iyiymiş hamile değilmiş yakında aramıza döncekmiş hepicinizi özlemiş kızlarkaydirigubbakcemile5
Sende aramıza hoşgeldin canım
yol gözüküyo bu gidişle bakalım önce bir arayacam ne diyecek:teselli: cnm yaaa üzülme ....gidersin doktora tekrar adam akıllı bi test yapar sıkma canını:1hug:
hoşgeldin kankim
ayyy maatı çok merak ediyodum aramıza tekrar dönecekmiş :lepi:
Bizde iyice rep arsızı olduk heee sırnaşık şeyrica edrim canım ne demek:))
a....s... citoscum hg...
hı hı bende konuştum maatcımla iyiymiş ama hamiş degilmiş olacak inşallah ya sen bize bol bol dua et emi
bi de rep verdelikafadulden
yol gözüküyo bu gidişle bakalım önce bir arayacam ne diyecek
Bizde iyice rep arsızı olduk heee sırnaşık şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?