sabaha kadarda yattınmı canım birliktelikten sonra???
işe yarar canım ya devam etseydin 3 ay devam edilebilirmiş....
kızlar ben hamiş kadıysam sizde kalırsınız valla...yürekten inanın buna ...doktorum banada stres yaptığımı söylemişti ama oldu işte yani şu stres lafına takılmışlar resmen...bence ümidinizi yitirmeyin
yatıyorum canım hemde hiç kıpırdamadan robot gibi
bakalım bu ay nolcak
kızlar bide ben bu sefer bi fark olarak eşime konstre oldum ..birlikte olurken hiç bebek düşünmedim o yüzden daha iyi oldu..açık yazıyorum kusura bakmayın ama böyle anlatabiliyorum ancak...
kadnın birliktelikten zevk alması sulanmaya neden oluyor ya o sular spermi yaşatıyormuş daha çabuk yol almasını sağlyormuş.o su spermin koruyucusu oluyormuş..o yüzden eşinize odaklanın derim benn
kızlar bide ben bu sefer bi fark olarak eşime konstre oldum ..birlikte olurken hiç bebek düşünmedim o yüzden daha iyi oldu..açık yazıyorum kusura bakmayın ama böyle anlatabiliyorum ancak...
kadnın birliktelikten zevk alması sulanmaya neden oluyor ya o sular spermi yaşatıyormuş daha çabuk yol almasını sağlyormuş.o su spermin koruyucusu oluyormuş..o yüzden eşinize odaklanın derim benn
umut kesilmez ama ben sanki bütün umudumu tükettim
hemen başla canım sende
üff sumos takma kızım yaaa milletı takmaaa suan elıdne bişey gelmes tum tahlıllerını yaptrdın beklıceksın
ay ewt başlıyım ama incirin kilosu pahalı ya kızlar nası baş etçezz
valla ben geçen ay yapmıştım ama 10gün feln oldu bıraktım adet oldum diye ama bırakmamak lazımmış olsun artık bebişimiz için değer inş bi faydası olurda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?