Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

yatıyorum canım hemde hiç kıpırdamadan robot gibi
bakalım bu ay nolcak

kızlar bide ben bu sefer bi fark olarak eşime konstre oldum ..birlikte olurken hiç bebek düşünmedim o yüzden daha iyi oldu..açık yazıyorum kusura bakmayın ama böyle anlatabiliyorum ancak...
kadnın birliktelikten zevk alması sulanmaya neden oluyor ya o sular spermi yaşatıyormuş daha çabuk yol almasını sağlyormuş.o su spermin koruyucusu oluyormuş..o yüzden eşinize odaklanın derim benn

yatıyorum canım hemde hiç kıpırdamadan robot gibi
bakalım bu ay nolcak

evt canım robot gibi yat bende öyle yatıyordum eşimde gülüyordu bana..şimdide bebğin nasıl yapıldığını öğrendik diyoralkisalkisalkisalkisalkisalkis

üff sumos takma kızım yaaa milletı takmaaa suan elıdne bişey gelmes tum tahlıllerını yaptrdın beklıceksın

haklısın sanırımmmalkisalkisalkis

valla canım ben herzaman eşime odaklanıyom ama nerdeeeeeee ya çok ayıp bir şey soracam ama önce senmi yoksa eşinmi boşalıyo:asigim: ya çok ayıp oldu belki ama valla düşünüyorumda acaba biz bi yerde yanlışlıkmı yapıyoz diye

sumoş öyle deme canım ya olur inş birgün
vardır bundada bir hayır
onun bunun lafına aldırma boşver kimseyi ilgilendirmez
ben artık takmıyom valla
üstüne düştükçe daha kötü oluyo

umut kesilmez ama ben sanki bütün umudumu tükettim

ben ne diyorum aaaa aşkolsun valla umudunu yitirirsen herşeyi bırak ozaman...canım illaki bizim bebeğimiz olacak diye düşünn...neden olmasın kii canım..bende olmuyor diye üzülüyordum ama umudumu hiç yitirmedim...klava:bidaha demeeeklava:

üff sumos takma kızım yaaa milletı takmaaa suan elıdne bişey gelmes tum tahlıllerını yaptrdın beklıceksın

öyle canım başka yapacağım bir şey yok bi diyorumki çok şükür hiç bi problemimiz yok hayırlı zamn değilmiş diyorum sonra biraz zamn geçiyo başlıyorum ağlmaya neden olmadı şimdi herkes yine soracak

kaı vildan gidiyom dedin burdasın naber canım bağladınmı dediğimi

sumoş aynı seyı bedne düşünüyorum bazen acaba yanlışmı yapıyoruz dıye:)))
kızlar siz nasıl boşalıyorsunuz ya ben bunu anlamıyorum bende öle bişey olmuyorda acaba bedne sorunmu var bak tam cıkyırdum kafam karsıtı böle erkek gibimı oluyrsunuz yaa

sumoşş kızz valla aştık biz hepten..bende kimseye demem utandım ...hemen söylüyorum benn

valla ben geçen ay yapmıştım ama 10gün feln oldu bıraktım adet oldum diye ama bırakmamak lazımmış olsun artık bebişimiz için değer inş bi faydası olurda

haklısın tabi işin şakasıda çaresine bakarız yeterki olsundelikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…