Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

sessizdenizcim fikir verirdim ama beryalcim kızıyo burda olmaz hamişler var senin gibi tatlım.:1no2:

merhaba kızlar nasılsınız*???
sesizim demek bulantın başladı..bebişinide görmüşsün gözünaydın..doktor kaç haftalık dedi pekii???

valla ne yalan söyliyim bencede süper ye ye doymazsın valla :lepi:

ben kızmam ama diğerlerini bilemem yani..pazar günü inegöldeydikkksırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
görümcem orada oturuyorlar

yahu kzar geçmişimi okuyonuz bugüne gelsenize.geçmiş geçmişte kaldı.sırnaşık şey

niloş banda dua et ne olur.Afiyet bal şeker olsun bebişine

dua ediyorum canım her akşam..allahın izniyle işallah herkez hamiş kalacak burada bu dönemi sizlerle yaşamak istiyorum bende kızlarr)))

kimse cevap vermeyince üzüldümya canım ne olsun aynı tas aynı hamam:sm_confused:

niloş kız nasılsın canım.Şeniz

iyiydir tatlış neolsun..sabah cenazemiz vardı eşimin amcası vefat etti hastaydı kanserdi..allah düşmanıma vermesin...beni o istemişti, en son düğünümde oynamıştı sonra hergeçen gün ağırlaştı..mekanı cennet olsun işallahh...:Saruboceq:

Ben de konuşmak istiyorum, Klomen tedavisi alıyorum. Geçen ay yumurtam çatlamadığı için olmadı. 2. kez klomen e başladım pazartesi günü. cumartesi günü kontrole gideceğim. bakalım gelişmeleri yazarım

başın sağolsun nilüşüm allahtan sabır ve rahmet diliyorum. tatlım:teselli:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…