Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

ilk defa deneyecez inş ilkinde tutar

inş tutar canım uğrastırmaz sizi ama önce senin herseyi kafandan silmen lazım ilişkiye bile girerken bebiş için ilişkiye girdiğini düşünüyosan olmaz bu iş odaklan aklına güzel sözler gelsin kocanı düşün be yaa bak nasıl gelecek meleğinn

mavişim kız vallahi ben bebişi hiç düşünmüyom iş başındayken kısmetmi değil artık bilmiyom acaba ilk seferde tutarmı eğer tutmazsa onun içinde çok üzülürüm

benim resimler pcye kayıtlı ordan yukluyom olmuyo bu paint maint nedir bilmem nasıl yapcam onuda bilmem

bak hayatım.önce istediğin resmi resim dosyasında aç istediğin resmin üstüne sağ tıkla birlikte aç var ordan paintt de.sonra resmin üstüne bikere tıkla mausla sonra kaydet de.sonra resmi burdaki yükleme şeyinden al.ok

mavişim kız vallahi ben bebişi hiç düşünmüyom iş başındayken kısmetmi değil artık bilmiyom acaba ilk seferde tutarmı eğer tutmazsa onun içinde çok üzülürüm

canım belki zamanı gelmemştir rabbim yeri ve zamanını biliyo ablam dört senelik evli korundular bi gece korunmadılar bebişi oldu şimdi iki aylık hamiş yani onlar zamanında istemediler ama bi seferde olmus ablam hiç düşünmüyodu yani planlı oldu ama aklına bile gelmezdi bi kerede bebiş olacağı demek istediğim sen belki bu senenin sonunda hamiş olcan belkide seneye olcan yani zamanını bilemeyiz tabi ama rabbim buykttur olacıgına inan sadece bi gün olacak ben inanıyorum sein olacak bebğin yalnız şimdi zmanı deil o yusden olmuyo

çok sağol canım iancımı yitirmemem lazım biliyorum allah hepinizden razı olsun yoksa ben kafayı yerdim inanınki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…