sumoş gı nbr kaçmış millet
ilk defa deneyecez inş ilkinde tutar
olmuyo olmuyo olmuyoo off koymucam bende ıyy sinir oldumm su resimlere zaten çokta güzel deiller
inş tutar canım uğrastırmaz sizi ama önce senin herseyi kafandan silmen lazım ilişkiye bile girerken bebiş için ilişkiye girdiğini düşünüyosan olmaz bu iş odaklan aklına güzel sözler gelsin kocanı düşün be yaa bak nasıl gelecek meleğinn
canikom önce paintte çözünürlüğünü küçültmen lazım sonra oluyo
kızz yine bizmi kaldık anammmmkaydirigubbakcemile3
benim resimler pcye kayıtlı ordan yukluyom olmuyo bu paint maint nedir bilmem nasıl yapcam onuda bilmem
mavişim kız vallahi ben bebişi hiç düşünmüyom iş başındayken kısmetmi değil artık bilmiyom acaba ilk seferde tutarmı eğer tutmazsa onun içinde çok üzülürüm
Selam arkadaslar araniza yeni bi arkadas geldi benide araniza alin . bende 3 kez tub bebek denedim ama olmadi.
canım belki zamanı gelmemştir rabbim yeri ve zamanını biliyo ablam dört senelik evli korundular bi gece korunmadılar bebişi oldu şimdi iki aylık hamiş yani onlar zamanında istemediler ama bi seferde olmus ablam hiç düşünmüyodu yani planlı oldu ama aklına bile gelmezdi bi kerede bebiş olacağı demek istediğim sen belki bu senenin sonunda hamiş olcan belkide seneye olcan yani zamanını bilemeyiz tabi ama rabbim buykttur olacıgına inan sadece bi gün olacak ben inanıyorum sein olacak bebğin yalnız şimdi zmanı deil o yusden olmuyo
eeee kızlar bugünkü konumuz ne???
slm kıslarrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?