Selam arkadaslar araniza yeni bi arkadas geldi benide araniza alin . bende 3 kez tub bebek denedim ama olmadi.
mrb canım valla konuyu anlayamadım yeni geldim sayılır bende ama resim yüklemek istiyolar kızlar konu bu şu an sanırım
anlayamadığın varsa sor gülüm
iyide şimdi sıkıştırıp tüyo alınacak bi hamişimiz yokki topikte
hamişler erkenden yatıyo::))
valla geçen gün nilüferi sıkıştırdık sıra kimde bakalım bugün?
slm dyd ne haber
beceremedim gene ben painte tıklıyom resim buyutulmus mauseyle ustunde gezdirince kalem çıkıyo çizim falan yapcan yani beceriksizim ben olmadı be canım yaa
ama nilü fazla sıkıştı bende tam ordaydım komikti kız gel biz bu sefer seni sıkıştıralım sen anlat bakim önce senmi kocanmılülülülülülühihoyyytkaydirigubbakcemiledelikafaduldenkaydirigubbakcemile3
sağol canım sen nasılsın
slm kızlar bende 8 senelik evliyim 8 sene boyunca korunduk istemedik ..(dışarı boşalma yöntemiyle) şimdi denemelere başladık . dışarı boşalma yöntemi çok kesin bi yöntem değil deniliyor YANİ YÜZDE YÜZ bir yöntem değil acaba biz mi çok iyi korunduk yoksa hamile kalamayacakmıyım kafamdaki soru bu?? benim gibi senelerce bu yöntemle korunup sonradan hamile kalan varmıııııı??? yada bilgisi olan yazsın lütfenfisfisfis
sıkıştırında ben daha hamiş kalamadımki
bana yaramayan tüyolar size hiç yaramaz:dilcikar:
ne olsun canım yarın dr gitcem inş çatlatma iğnesi düşünüyorum yani ben daha dr görüşmedik ama korkuyorum ya tutmazsa diye şimdi onu araştırıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?