Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

doğru söylüyon kız bugün senimi dıkıştırsak acaba diye düşünüyommkaydirigubbakcemile3

valla geçen gün nilüferi sıkıştırdık sıra kimde bakalım bugün?

ama nilü fazla sıkıştı bende tam ordaydım komikti kız gel biz bu sefer seni sıkıştıralım sen anlat bakim önce senmi kocanmılülülülülülühihoyyytkaydirigubbakcemiledelikafaduldenkaydirigubbakcemile3

slm kızlar bende 8 senelik evliyim 8 sene boyunca korunduk istemedik ..(dışarı boşalma yöntemiyle) şimdi denemelere başladık . dışarı boşalma yöntemi çok kesin bi yöntem değil deniliyor YANİ YÜZDE YÜZ bir yöntem değil acaba biz mi çok iyi korunduk yoksa hamile kalamayacakmıyım kafamdaki soru bu?? benim gibi senelerce bu yöntemle korunup sonradan hamile kalan varmıııııı??? yada bilgisi olan yazsın lütfenfisfisfis

beceremedim gene ben painte tıklıyom resim buyutulmus mauseyle ustunde gezdirince kalem çıkıyo çizim falan yapcan yani beceriksizim ben olmadı be canım yaa

o istediğin resmin painte geldiyse öle o kalemle bi tık yap karalamadan boş bi yere sonra kaydet de okadar

sıkıştırında ben daha hamiş kalamadımki
bana yaramayan tüyolar size hiç yaramaz:dilcikar:

canım bende ilk bir ay korundum dısarı bosalma yöntemiyle ondan sonra korunmadık ama dokuz ay oldu evleneli sekiz aydır olmadı bebiş hayırlısı ama ben yardımcı olamıcam sanırım kızlardan belki vardır yardımcı olaacak bu arada aramıza h.g.

ya ilk seferde ypan ve tutan varmı bu topikte ne olur varsa yazımı görürse cvp yazsınn

ne olsun canım yarın dr gitcem inş çatlatma iğnesi düşünüyorum yani ben daha dr görüşmedik ama korkuyorum ya tutmazsa diye şimdi onu araştırıyorum

canım yarın güzel haber ver bize çatlatma iğnesi ol hatta ovitrelle mi neydi ben sordum eczacıya 8o ytl di o iyimiş diye duyduydum

eternet canım ben 20aylık evliyim bizde ilk 4ay istemedik dışarı boşalma yöntemi oldu ve hala daha bekliyorum canım bebeğimi ama dışarı boşalıyo diye olmuyo değil yani onunla bi ilgisi yok hiç dr gittinmi ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…