Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

ayy gördüm canım çok yakışmışınız allah mesut etsin inş tez zamnda oraya bi beişte eklenir

amin canım inş bu arada kıslar size bişi diyim benim iki düğün oldu açık olan ist kapalı olanda sivasta yapıldı bende deişik olsun die bi açık bi kapalı ikisine yapmıs oldum ama gelinlik aynı sadece kafamı kapattım canlarım

mavi gözlü allah birbirinize bağışlasın sizi
güzelmissin kız
inşallah o resimlerin arasına yakında bebişini eklersin canım

mavi gözlü allah birbirinize bağışlasın sizi
güzelmissin kız
inşallah o resimlerin arasına yakında bebişini eklersin canım

amin canım inş güzel sayılmam canım ben daha güzellerini gördüm dilnur nilüfer iklim daha adını çıkaramadıgım kaç kişi benden dha güzeller ben onları cok begendim escales de var tabi

anladım canım inş tez zamnda yine olur ama bak senin en azından kendiliğinden oluyomuş inş olacak yine

ya bende ekleyecektim resmimi ama yapadım bi türlü ama ben aynı abartmıyorum canım avatarımdaki kıza benziyomm

canlarım ben çıkıyom allaha emanet olun öptüm sizi çok seviyomm kendinize iyi bakın yarın görüşürüzz

yeni hamilelerimiz :CüvCüv: nilüfer sessizdeniz sevgi kız siz nasıl becerdiniz bu işi bizede söyliyinde bizde becerek olmazı hı allahım sağlıkla kucaklarınıza almayıda nasip etsin inşallah :Saruboceq: 1 haftadır yoktum ne kadar gelişmeler olmuş sayfaları b ile atlaya atlaya anca okudum hele hamile haberleri en güzelleri yuppi yuppi :teytey: :teytey: :teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…