Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

ayyyy bebişimmm 10 aylık evlisin ne takıyrsun olur cnmmmmm.kız abartma dr bişieyın yok dedıyse acele edıp tedavıye başlama.aglama.benımde şölekı cnmm ben 2hafta evvel geldım eve istdaydım yanı hamiş kalma sansım yüzde 1 dıyıyım sana .persembe işten gelırken adet olcak hissi yasadım 1mayıstı reglı beklentım dedım test alayım yaptım tek çizği cıktı çöpe attım sabah baktım merak ettım cok cok silik 2,çizği vardı esıme demedım cunkı kızlar dedıkı 5dkkan sonra yanıltıcıymıs ama ınsan gened e umutlanıyr işte.dedııgm gibi ben eger hamişssen 2haftalıktır en fazla.belkıde ondan cıkmamıştır adetten 1gun evvel yaptım ya belkıde cıkmamıştır:)) bugun adet sancıalrım kayboldu hiçbişey hissetmıyorum sık sık idrara cıkıyorum birde dun akşam ve sabah acık renklı akıntı geldı hanı yumurtlama dönemınde olur ya su gibi azcık kıvamlı.ya heveslensemmı bilmıyorum.su var bu ay 5gun antıbıyotık kullandım ya oda gecıktırmıs olabilir.cunkı buna benzer bişey ocakta oldu dişin için antıbıyotık kullanmıştım adetım 5gun kadar gecıkmıştı işte buda olabilir bu ihtimal olmsa heyecanlanırdım.yenıden test yapma geregı bile duymadım kızlar sölemsı ayıp zatn calışmada olmadı evde yoktum ya işte ilk gelınce 2haftta evvel 2/3kes olsa.bu hafta hiçbiey yoktu işe yenı başlaıdm dırek gelıp uyuyrdum alışma sürecıydı.gülmeyın acık yazıdm ama

anacım cıkıyım barı kimse konusmuyr ya 2gundur catladım zaten site acılmıyrdu nerdesınızzzzzzzzzzzzzzzz
cıkıyorum

hakkaten noluyo bu siteye ya..bi türlü giremedim dünden beri..şimdide kimse yok..-tatlicadiarzu-klava:

Ay bilmiyom burda mıyımm,değil miyimm..Ay kafayı yiycem walla cannlarr..Çok üzgünüm çoook

hayırlı olsun benbilirim rabbim sağlıkla sıhhatle huzurla imanla kucağına versin hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyytkaydirigubbakcemile3alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisdelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden:lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::hooray::hooray::hooray::hooray::dance::dance::dance::dance:

aay kızlar yazamıyorum sinir oldum yaaa yazacak coks ey var yarında iş var catlattı bu site...
son adet tarıhım 1nısan test yaptım silik çizği cıktı hemen kan testıne koştum 159,14 cıktı dr kadın doğumcu değildı ama hamıelsınız dedı.kızalr ınanamıyorum doğrumudur yarına randevu aldım ama şoktayımm

canım beta sonucuna gore kesın hamılesın ay cok sevındım boyle haberler alınca cok mutlu oluyorum :) hayırlı olsun ınsalaaa:ecrin_bebek:

kıs benbilirim hamilemisin sen vallamı kıs
anaaaam eğer essahsa çok sefinirim kıs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…