Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

şekerim dimi teyzoş
doğur çabuk alayım kızını
bütün kızları alacam heheeeeesırnaşık şeysırnaşık şey

cıtos evde yoktum kı işte 2hafta oldu gelelı bu hafta calışma olmadı öncesındede yogun değildı en cok 3desek:= kalamazmıyım aman ya ne zorluytrsam zorla kendımı hamile bırakcam haaa:)))

vıldoşşş nbrrrrrrrr
iyilik cnm senden ne haberŞeniz
hg cnm yaa ben fazla gıremem artık evdede net yok kendı ısyerımız bazen ben beklıyorum dukkanı artık aradabır gelırım
tüh yaa üzüldüm şimdi seninde yokluğuna biraz zor alışırız cnm:çok üzgünüm:
bizde seni seviyoz vildoş
saol cnm bende hepinizi seviyom:asigim:
beryallll canikommm maşşallahh sana ve oğluşunaaaa..sarkıtlı diktli bebişinmi var seninn:roflol::roflol:
yirim sizi yirrrr yirrrr:sm_cool::sm_cool:
sarkıtlı dikitli heeesırnaşık şeysırnaşık şeynerden buluyon böyle kelimeleri yaff çok qomik:roflol:
günaydın kızlarrrr
günaydın cnm hoşgeldinŞeniz
merhaba günaydın herkese a.s
günaydın cnm hoşgeldinŞeniz

cıtos evde yoktum kı işte 2hafta oldu gelelı bu hafta calışma olmadı öncesındede yogun değildı en cok 3desek:= kalamazmıyım aman ya ne zorluytrsam zorla kendımı hamile bırakcam haaa:)))

bu işin üçü beşi yokki cnm şans işte bir kere bile olsa belkide tutmuştur sen yinede test yaptır ihmal etme bi halayda senin için çekelim:teytey::teytey:

ya inş. ama sanmıyorum çünku adet belirtilerı başladı gelıro yakında:)) kızlar cıkyıorum ben kahvaltı hazırlamam gereklı öptüm sizlerııııııı

şekerim dimi teyzoş
doğur çabuk alayım kızını
bütün kızları alacam heheeeeesırnaşık şeysırnaşık şey

şekersin şeker hemide bal küpüŞeniz
bizim topikteki bebekler topik kardeşliğinden sonra bide topik kuması olacaklar birbirlerinekaydirigubbakcemile3

nilüüüş nere gittin kıs geçmişi okudum anca yazıyom sende hemen kayboldun

hoşçaskalın kıslarrrr biz gesmeye gidiyos oğluşumla size iyi muhabetler:lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…