Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

canım tebrik ederim nihayet sende anne olacan ayyy çok mutlu oldum:teytey:

bebis02, pufi, sessizdeniz selam kıslar
sessizdenizim hoşgeldin balım
ben çıkıyom şimdi çıkmazsam kafayı yiycem site çok yavaş
öpüyom sizi yarın görüşürük

kızlar siteye izinsiz reklam verilince ki bu(zayıflama hapı)(mış)vürüs girmiş bir süre böyle idare edeceğiz bu bilgileri eşimden aldım CADIARZU

canım kan değerine göre hamilesin inşallah...hayırlı olsun canım tebrik ederim:teytey::teytey::teytey:
bu arada liste baya çoğaldı

slm kızlar 2 günün sonunda girmeyi başarabildim siteye çok şükür.güzel haberler var oh benbilirim çok sevindim allah sağlıkla kucağına almanı nasip etsin canım...

çok sevindim canım benim dualarımız kabul oldu bak üzüldüğüne değdimi hiç
tebrik ederim darısı başımıza :teytey::teytey::teytey:

iklimcim canım ben iyiyim sen nasılsın
site verem etti beni yaff çabucak normale döner inşallah

aynı mesajı 2 kere yazmışım daha doğrusu 2 kere yollamışım :roflol:

Son düzenleme:
ben bilirim hamileymiş sanırım sadece onu anlayabildim nolıyo yaa virüsmü girdi noldu bu siteye slm kızlar

kıslarr siteye giremiyom neler oldugunu bilen varsa bana msj atsın sinir oldum iki gundur akşama kadar girmek için ugrasıyom

kıslarr siteye giremiyom neler oldugunu bilen varsa bana msj atsın sinir oldum iki gundur akşama kadar girmek için ugrasıyom
Siteye saldırı var canım hem milletin sağlığını tehlikeye sokuyolar hemde güçlü çıkmaya çalışıyolar Çok üzgünüm çoook
Umarım uzlaşma sağlanmıştır topiğe gelemedim diye çatladım yaw

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…