bebis02, pufi, sessizdeniz selam kıslar
sessizdenizim hoşgeldin balım
ben çıkıyom şimdi çıkmazsam kafayı yiycem site çok yavaş
öpüyom sizi yarın görüşürük
aay kızlar yazamıyorum sinir oldum yaaa yazacak coks ey var yarında iş var catlattı bu site...
son adet tarıhım 1nısan test yaptım silik çizği cıktı hemen kan testıne koştum 159,14 cıktı dr kadın doğumcu değildı ama hamıelsınız dedı.kızalr ınanamıyorum doğrumudur yarına randevu aldım ama şoktayımm
aay kızlar yazamıyorum sinir oldum yaaa yazacak coks ey var yarında iş var catlattı bu site...
son adet tarıhım 1nısan test yaptım silik çizği cıktı hemen kan testıne koştum 159,14 cıktı dr kadın doğumcu değildı ama hamıelsınız dedı.kızalr ınanamıyorum doğrumudur yarına randevu aldım ama şoktayımm
kıslarr siteye giremiyom neler oldugunu bilen varsa bana msj atsın sinir oldum iki gundur akşama kadar girmek için ugrasıyom
Siteye saldırı var canım hem milletin sağlığını tehlikeye sokuyolar hemde güçlü çıkmaya çalışıyolar Çok üzgünüm çoookkıslarr siteye giremiyom neler oldugunu bilen varsa bana msj atsın sinir oldum iki gundur akşama kadar girmek için ugrasıyom
Teşekkür ederim hayatım beni çok mutlu ettin bende özel üyeyim artık olleeyy :sm_cool::sm_cool::sm_cool:diloşum seni özel üye yapmak şerefide bana nail oldu:hooray:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?