merhabalar kıslar
naber
zorda olsa bugün böyle idare edecez heralde
ama hiç olmamasından iyi demi
boynu altında kalsın kk ya saldıranın inşallah:enbuyukkk:
AMİİİİNNNN :Saruboceq: TEZ VAKİTTE İNŞALLAH kötükedihüsokötükedihüsomerhabalar kıslar
naber
zorda olsa bugün böyle idare edecez heralde
ama hiç olmamasından iyi demi
boynu altında kalsın kk ya saldıranın inşallah:enbuyukkk:
slm canım k.bakma yeni gördüm
nbr :1hug:
slm cicim amiiinnn kalsın boyunları altta bune ya işkenceeklava:
Ay vildoşum valla bizim senle kafalar aynı çalışıyo hee kaydirigubbakcemile3başka site arayışındaydım 2 gündür bura kapanırsa kızlarla başka yerde organize oluruz diye
valla burdan başka güzel bi site bulamadımalkisalkisalkis inşallah düzelir yaffkaydirigubbakcemile3
başka site arayışındaydım 2 gündür bura kapanırsa kızlarla başka yerde organize oluruz diye
valla burdan başka güzel bi site bulamadımalkisalkisalkis inşallah düzelir yaffkaydirigubbakcemile3
merhaba cnm hoşgeldin nasılsınŞenizkızlar selam ne haber
slmlar arkadaşlar internetteki hesaplayıcılara göre yarın adet görmem gerekiyor ancak bu ay kendimde bazı değişiklikler hissettim. bugün test kiti aldım ve öğlende denedim . ikinci çizgi silik çıktı. ümitlenmek istemiyorum zira 16 aydır deniyorum bugüne kadar bir kaç kez günüm geçtikten sonra kitlerde denemiştim ikinci çizgiyi silik dahi görememiştim. sizce gebe olma ihtimalim olabilir mi?
slmlar arkadaşlar internetteki hesaplayıcılara göre yarın adet görmem gerekiyor ancak bu ay kendimde bazı değişiklikler hissettim. bugün test kiti aldım ve öğlende denedim . ikinci çizgi silik çıktı. ümitlenmek istemiyorum zira 16 aydır deniyorum bugüne kadar bir kaç kez günüm geçtikten sonra kitlerde denemiştim ikinci çizgiyi silik dahi görememiştim. sizce gebe olma ihtimalim olabilir mi?
merhaba cnm hoşgeldin nasılsınŞeniz
cnm inşallah hamilesindir
silik çizgide biliyosun hamilelik oluyo
şimdi sen 3-4 gün daha bekle adet olmazsan bi test daha yapar dr gidersin
inşallah o zaman net çizgi görürsün cnm:1hug:
başka site arayışındaydım 2 gündür bura kapanırsa kızlarla başka yerde organize oluruz diye
kim saldırmış acaba bilen varmı:sm_confused:AMİİİİNNNN :Saruboceq: TEZ VAKİTTE İNŞALLAH kötükedihüsokötükedihüso
Hem milletin sağlığını hiçe sayarlar hemde haklıymış gibi saldırırlar inşallah hak yerini bulur böyle haksız saldırı yapmakla bence kendilerini dahada karaladılar haberleri yok :dilcikar:
vallamı kıs:jeyyar: hehhheh biz çok uyanığızsırnaşık şeyAy vildoşum valla bizim senle kafalar aynı çalışıyo hee kaydirigubbakcemile3
bende başka forum sitelerine girdim burası gibisi yoğ inanki inşallah sorun kısa sürede hallolur
aa ewt iyi olur valla daha iyisi olmasada ayrılmamak için bi site mi belirlesek bu girmeyince oradamı buluşsakkalkisalkisalkis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?