Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

selam kızlar bende aranıza katılabiliyim bizde iki aydr bebiş iştyrz yeni üye sayılırım gezinirken rast geldi burası süprizzzzz

ay sizi çok özledim ya kendimi buraya zor attım canlarım benimmm ben sizsiz naparım kızzz valla dünden beri çatladım ya bütün moralim altüst oldu..kapalımıydı site yaa..ben evdende iştende giremedim vumartesi akşamından beri uğrasıyorum nerdeysee

Şeniz
selam kızlar ay noldu ya siteye
selam cnm hoşgeldin sefalar getirdinŞeniz
selam kızlar bende aranıza katılabiliyim bizde iki aydr bebiş iştyrz yeni üye sayılırım gezinirken rast geldi burası süprizzzzz
sende hoşgeldin cnm aramıza Şeniz

bizde seni özledik cnm:asigim:
siteye saldırmışlar çökertmeye çalışmışlar ama becerememişler cnm yerimseniben

Evet canım ya farkındayım mart ayı malum çok haklısın :roflol:

hayırlısı olsun canım ya napalım
Allan ne zaman nasip ederse o zaman
biz elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz dimi ama
sende durumlar nasıl ben adet oldum dün
Ben daha temizim canım zaten daha adetime var bakalım soğan da kaynadı bu sıralar misafir telşına yapamadım bende bıraktım yaw inşallah azda olsa işe yaramıştır -tatlicadiarzu-

selam kızlar ay noldu ya siteye
Hoş geldin canım ya bizde seni çok özledik merak ettik nasılsın bakalım bebişinde sende iyisindir umarım Şeniz

canlarım beni merak etmişsiniz valla duygulandım bitaneciklerim...ben iyiyim çok şükür ..herşey yolunda bitek 2 gündür giremedim ona taktım sizi özledimmmmmm.....Şeniz dün evde bütün gün uğrastım nerdeyse...
siz nasıl girdiniz yaaaCADIARZUCADIARZU

bebişimde iyi ..oturuyo içerdesırnaşık şey
ben hiç bişi hissetmiyorum kızlar...neden bilmem ...

:1hug: özleriz tabiki merakta ederiz
ben dedim acaba hamileya midesi falan bulanıyo yataklaramı düştü halsiz kaldın falan gibi düşündüm şükürki öyle değilmiş cnm
bebişimde iyi ..oturuyo içerdesırnaşık şey
ben hiç bişi hissetmiyorum kızlar...neden bilmem ...
minişi yiyim ben:ecrin_bebek:
her bünye bir olmaz cnm bazısı ağır geçirir bazısıda hiç hissetmez
bende ilk zamanlar rahatsızlanmamıştım ama sonlarına doğru çok şişmiştim yaff
kızlar benim internet gitti geldi kafayı yicem simdi düzeldi

yeme kafayı kıs biz alıştık bizimkide öyle gidiyo geliyo delikafadulden

dün gece yine siteye girmeye çalışırken bi yazı çıktı bu acı çehre diye bişiyin reklamı vardı ya acı çehre öldürür falan yazıyordu kocaman..sonrada altına yazmışlar meğer bunu satan firma saldırı yapmış ..kulübe bunla ilgili çok olumsuz eleştiri gelince onlarda siteye saldırmış ama bende resmen çmküktü ya hiç açmadı hiçççç.....siz dün falan girrdinizmi valla nasıl girdiniz anlamadım

rufuj kızz sende üzülme önümüzdeki ay işallah çok yüksek şansın ...buay temizledin içini haplarla işallahh...

inşallah cnım ya
bu kez çooooooooooooooooook
umutluyum hayırlısıyla bu ay gelir inşallah bebişim annesine :CüvCüv:

merhaba arkadaşlar iyi bir hafta dilerim hepinize..ben geldim...nasılsınız bugün:)gamyoncuiremsu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…