selam cnm hoşgeldin sefalar getirdinŞenizselam kızlar ay noldu ya siteye
sende hoşgeldin cnm aramıza Şenizselam kızlar bende aranıza katılabiliyim bizde iki aydr bebiş iştyrz yeni üye sayılırım gezinirken rast geldi burası süprizzzzz
ay sizi çok özledim ya kendimi buraya zor attım canlarım benimmm ben sizsiz naparım kızzz valla dünden beri çatladım ya bütün moralim altüst oldu..kapalımıydı site yaa..ben evdende iştende giremedim vumartesi akşamından beri uğrasıyorum nerdeysee
rufeyde bu sana pankart:roflol:
cnm hakkında hayırlısı olsun inşallah allah gönlündeki güzelliği versin sana ( bizede versin ):Saruboceq:
Evet canım ya farkındayım mart ayı malum çok haklısın :roflol:kaydirigubbakcemile3
heee çıkmamış candan ümit kesilmez:jeyyar:
hiç belli olmaz cnm allahın işine karışılmaz
bu ara daha çok hamiş verdi topiğimiz farkındaysanız
mart ayı:jeyyar: bayaa işe yaradısırnaşık şey
alkisalkisalkis relax ol hayatım sinir yapma sakin sakin çabala kaydirigubbakcemile3
Ben daha temizim canım zaten daha adetime var bakalım soğan da kaynadı bu sıralar misafir telşına yapamadım bende bıraktım yaw inşallah azda olsa işe yaramıştır -tatlicadiarzu-hayırlısı olsun canım ya napalım
Allan ne zaman nasip ederse o zaman
biz elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz dimi ama
sende durumlar nasıl ben adet oldum dün
Hoş geldin canım ya bizde seni çok özledik merak ettik nasılsın bakalım bebişinde sende iyisindir umarımselam kızlar ay noldu ya siteye
bebişimde iyi ..oturuyo içerdesırnaşık şey
ben hiç bişi hissetmiyorum kızlar...neden bilmem ...
:1hug: özleriz tabiki merakta ederizcanlarım beni merak etmişsiniz valla duygulandım bitaneciklerim...ben iyiyim çok şükür ..herşey yolunda bitek 2 gündür giremedim ona taktım sizi özledimmmmmm.....Şeniz dün evde bütün gün uğrastım nerdeyse...
siz nasıl girdiniz yaaaCADIARZUCADIARZU
minişi yiyim ben:ecrin_bebek:bebişimde iyi ..oturuyo içerdesırnaşık şey
ben hiç bişi hissetmiyorum kızlar...neden bilmem ...
kızlar benim internet gitti geldi kafayı yicem simdi düzeldi
dün gece yine siteye girmeye çalışırken bi yazı çıktı bu acı çehre diye bişiyin reklamı vardı ya acı çehre öldürür falan yazıyordu kocaman..sonrada altına yazmışlar meğer bunu satan firma saldırı yapmış ..kulübe bunla ilgili çok olumsuz eleştiri gelince onlarda siteye saldırmış ama bende resmen çmküktü ya hiç açmadı hiçççç.....siz dün falan girrdinizmi valla nasıl girdiniz anlamadım
rufuj kızz sende üzülme önümüzdeki ay işallah çok yüksek şansın ...buay temizledin içini haplarla işallahh...
merhaba arkadaşlar iyi bir hafta dilerim hepinize..ben geldim...nasılsınız bugün:)gamyoncuiremsu
selam kızlar nihayet toppiğe ulaşabildim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?