Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

yok cnm site yavaş pc ler normal
ben 2 gün sonra dr gidecem bakalım yumoş oluşmuşmu diye
seninde hayırlısı olsun cnm inşallah pozitif çıkar testin:Saruboceq:

evet canım site çok yavaş az önce bende kızlara küsmüşdüm cevap yazmadılar diye megerse sistem çok yavaş oldugu için görememişim

kızlar zorla iki resim yükledim işte baka bilirsiniz
çok güzel çıkmışsın canım benim allah en yakın zamanda yanınıza sağlıklı bi bebiş verir o mutluluğunuz bir katdaha artar canım benim
Evet canım ya hele bu gözlerin şarkısı yokmu sanki öleceğini bilmişte söylemiş gibi oyüzden herdefasında çok duygulanıyorum
deme gitsin canım ya
selam kızlar ya sitede sorun mu var mesajları almıyor ya da çok geç alıyor

evet var canım deme gitsin ya

kesin benle kalırsın bizde 1 tane varya ikincininde ne zman geleceği belli değil

yarın doktr gidicam yumurtacıklarım nasılmış muhtemelen klomen verir acaba ne zaman hamiş olacağım bazen hiç hamiş olamayacakmışım gibi geliyor :1no2: hamiş olana kadar memlekete gitmiyicam kızlar ovitrelle iğnesi tutmazsa hangi tedavi yöntemine geçiliyor bilen varsa cevap lütfen

evet canım site çok yavaş az önce bende kızlara küsmüşdüm cevap yazmadılar diye megerse sistem çok yavaş oldugu için görememişim
kızma canım falla ne çekiyoz bu yavaş sistemden sürünüyoz burdasırnaşık şey
vildan canım sen adetin geçdik den sonra mı test yapmışdın yoksa önce mi
adetim geçmişti cnm 5 gün ondan sonra yaptım 6. günde adet oldum şutarafagitti

kızlar yarın aşılamam var çok heyecanlıyım lütfen benim için dua edin ya şu çatlatıcıyı vurduktan sonra hkarın ve kasıklarım ağrıyor

ya bu dilnur nerde ben soğan kürünü yapıyorum tam 1 haftadır hala ne gelen var ne giden tık yok maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…