ayy cnm dinlen sen kendini sıcak tut allah kolaylık versin cnm dualarımız seninle :Saruboceq:
canım dur telaşlanma ya aşılama dediğin spermlerin yıkandıktan sonra dr tarafından vücudana bırakılması vajinal yolla ondan önce günlük iğneler var sonra yumurtalar gelişince de 1 defa olivitrelle yapılıyor
canım sen bu ay klomen ve çatlatma iynesi kullandın mı. bu yöntemi 3 kere deniyorlar eger normal yolla olmazsa ozaman aşılamayageçiliyor canım ozamana kadar sende eşini yumuşatırsın belkide gerek kalmaz yüce rabbim bebişini gönderiray eşim gelmez ki yapmaz ki zaten kızmış bana bebiş için beraber olduğumu zannediyor of ya eşimi zorla doktr gönderdim bunun için asla gelmez tek şansım var anneler gününe denk getirmem gerekiyor
dinlen cnm sen allah kolaylık versin görüşmek üzere hoşçakal cnmkızlar ben çıkıyorum biraz dinlenmem lazım ağrılarım arttı kendinize çok iyi bakın dualarınızın benimle olduğunu biliyorum şimdiden çok teşekkür eederim görüşmek üzere
saol cnm dene pişman olmazsın Şenizherkese merhaba nasılsınız arkadalar
bu arada vildancım verdiğin tarifler harika yarın deniyecem tabi kendimi iyi hissedersem :)))
vildancım ben tariflerine yorum yaptım valla çok güzel görünüyor ellerine sağlık :icecream:
bunları boş bırakmaya gelmiyor canım ya kaydirigubbakcemileAnacım herkes nİre gİtmİŞ gene ya
merak ettim kıs neymiş o hem niye kızalımki :sm_confused: söyle hadiKızlar ben bİr Şey sorcam ama emİnİmkİ bana kızacakzınız
aynen öyle anacım vallabunları boş bırakmaya gelmiyor canım ya kaydirigubbakcemile
merak ettim kıs neymiş o hem niye kızalımki :sm_confused: söyle hadi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?