Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

kızlar ben çıkıyorum biraz dinlenmem lazım ağrılarım arttı kendinize çok iyi bakın dualarınızın benimle olduğunu biliyorum şimdiden çok teşekkür eederim görüşmek üzere

ay eşim gelmez ki yapmaz ki zaten kızmış bana bebiş için beraber olduğumu zannediyor of ya eşimi zorla doktr gönderdim bunun için asla gelmez tek şansım var anneler gününe denk getirmem gerekiyor

herkese merhaba nasılsınız arkadalar
bu arada vildancım verdiğin tarifler harika yarın deniyecem tabi kendimi iyi hissedersem :)))

ay eşim gelmez ki yapmaz ki zaten kızmış bana bebiş için beraber olduğumu zannediyor of ya eşimi zorla doktr gönderdim bunun için asla gelmez tek şansım var anneler gününe denk getirmem gerekiyor
canım sen bu ay klomen ve çatlatma iynesi kullandın mı. bu yöntemi 3 kere deniyorlar eger normal yolla olmazsa ozaman aşılamayageçiliyor canım ozamana kadar sende eşini yumuşatırsın belkide gerek kalmaz yüce rabbim bebişini gönderir

kızlar ben çıkıyorum biraz dinlenmem lazım ağrılarım arttı kendinize çok iyi bakın dualarınızın benimle olduğunu biliyorum şimdiden çok teşekkür eederim görüşmek üzere
dinlen cnm sen allah kolaylık versin görüşmek üzere hoşçakal cnm
herkese merhaba nasılsınız arkadalar
bu arada vildancım verdiğin tarifler harika yarın deniyecem tabi kendimi iyi hissedersem :)))
saol cnm dene pişman olmazsın Şeniz
vildancım ben tariflerine yorum yaptım valla çok güzel görünüyor ellerine sağlık :icecream:

saol cnm Şenizkızlar hepinizede teşekkür ederim yorumlarınız için :1hug::1hug:

kıslar ben kızımı almaya gitmiştim
escales sor bakalım gene ne soracan çok merak attim :jeyyar:

merak ettim kıs neymiş o hem niye kızalımki :sm_confused: söyle hadi

dur diycem anacım ben dün bangonun tepesine çıktım benim evdeki sandalye katlanır koktum düşerim diye aşağıya atladım o ara sanki içime biri bıçak soktu biliyorsunuz bebiş düşünüyoruz düşme olsa kanama gelir değil mi

dün rüyamda gebelik testi yapmışım 2 çizgi var sonra betahcg baktırıyorum 227 çıkmış öyle bir sevinçle uyandımki uykudan belki bu ay olur belli mi olur moralimi yüksek tutayım

kızlar herkese merhaba nasılsınız? pazar günü topiğe giremedim sorun vardı. bugünde sabah kahvaltıya komşum geldi daha sonrada komşumuzun kızı ameliyet olmuş hastaneye ziyarete gittik ancak şimdi girebildim. umarım herkes iyidir. topiğimizin maaşallahı var bir gelişme var mı?geçmişi okuyamadım dakaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…