yarın doktr gidicam yumurtacıklarım nasılmış muhtemelen klomen verir acaba ne zaman hamiş olacağım bazen hiç hamiş olamayacakmışım gibi geliyor :1no2: hamiş olana kadar memlekete gitmiyicam kızlar ovitrelle iğnesi tutmazsa hangi tedavi yöntemine geçiliyor bilen varsa cevap lütfen
kesin benle kalırsın bizde 1 tane varya ikincininde ne zman geleceği belli değil
evet canım ilkkez karşılaşdık yerimseniben
dualarımız seninle canım. Allah yardımcın olsun gönlüne göre versin.kızlar yarın aşılamam var çok heyecanlıyım lütfen benim için dua edin ya şu çatlatıcıyı vurduktan sonra hkarın ve kasıklarım ağrıyor
hangi tedaviye geçiliyor bilmiyorum ama hamişlik konusunda olumsuz düşünmeyarın doktr gidicam yumurtacıklarım nasılmış muhtemelen klomen verir acaba ne zaman hamiş olacağım bazen hiç hamiş olamayacakmışım gibi geliyor :1no2: hamiş olana kadar memlekete gitmiyicam kızlar ovitrelle iğnesi tutmazsa hangi tedavi yöntemine geçiliyor bilen varsa cevap lütfen
kızma canım falla ne çekiyoz bu yavaş sistemden sürünüyoz burdasırnaşık şey
Aynen valla geçsin şı sıkıntı
adetim geçmişti cnm 5 gün ondan sonra yaptım 6. günde adet oldum şutarafagitti
[
Çalışmaya devam o zman
inşallah cnm kıs haberleşek denk getirek:jeyyar:kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
inşalah hayırlısı olsun bende 12 gun önce yapdırdım şimdi gun sayıyorum test yapmak için kasıklarının ağrıması çok guzelhihoyyyt yorulmamaya ve hattada mumkunse iş yapmamaya çalış ve morelini yuksek tut olur inş. aaay olursa beraber hamile kalmş olurz bakarsın dünür bile olurz kaydirigubbakcemile3(hayal gucum çok geniş demi)kızlar yarın aşılamam var çok heyecanlıyım lütfen benim için dua edin ya şu çatlatıcıyı vurduktan sonra hkarın ve kasıklarım ağrıyor
abyosun+, ALARA1983, bebis02, ESCALES+, iltercakir, nilaykisir, Niran77, yeb2004+ niye pastama yorum yapmıyosunuz ama:çok üzgünüm:
pardon canım şimdi baktım çok güzel görünüyor canım çekti valla ama yapamayacağım çünkü her yanım ağrıyor zaten uzanmaktan canım sıkıldı biraz sizlerle konuşayım dedim cokacimcoook
inşalah hayırlısı olsun bende 12 gun önce yapdırdım şimdi gun sayıyorum test yapmak için kasıklarının ağrıması çok guzelhihoyyyt yorulmamaya ve hattada mumkunse iş yapmamaya çalış ve morelini yuksek tut olur inş. aaay olursa beraber hamile kalmş olurz bakarsın dünür bile olurz kaydirigubbakcemile3(hayal gucum çok geniş demi)
bebiş02 cavabı yazdım ama almadın heralde aşılamaya geçiliyor ben yarın yaptıracağım işte
pastaya nerden bakaczsositososito
geçmiş olsun cnm ben sana yapar gönderirimalkisalkisalkis
teşekkür ederim hayatım düşünmen bile büyük incelik ya yarın aşılama var ya ondan yorulmamaya çalışıyorum
na aşısı korkuyorum kaç olivitrelle iğnesinden sonra oluyor ben ikincisini vurduracağım aşıyı nereye vuracaklar acaba incir ve soğan kürümü yapayım bilmiyorum ki daotr hiç bir şeyin yok diyiyor yumurtalarım yerine ben çatlıyacağım hani bir sorun olsa tedavi oluyorum diycam o da yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?