Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

canım sonra aşılamaya geçiliyor

[

kızlar yarın aşılamam var çok heyecanlıyım lütfen benim için dua edin ya şu çatlatıcıyı vurduktan sonra hkarın ve kasıklarım ağrıyor
dualarımız seninle canım. Allah yardımcın olsun gönlüne göre versin.
hangi tedaviye geçiliyor bilmiyorum ama hamişlik konusunda olumsuz düşünme

Çalışmaya devam o zman

abyosun+, ALARA1983, bebis02, ESCALES+, iltercakir, nilaykisir, Niran77, yeb2004+ niye pastama yorum yapmıyosunuz ama:çok üzgünüm:

kızlar yarın aşılamam var çok heyecanlıyım lütfen benim için dua edin ya şu çatlatıcıyı vurduktan sonra hkarın ve kasıklarım ağrıyor
inşalah hayırlısı olsun bende 12 gun önce yapdırdım şimdi gun sayıyorum test yapmak için kasıklarının ağrıması çok guzelhihoyyyt yorulmamaya ve hattada mumkunse iş yapmamaya çalış ve morelini yuksek tut olur inş. aaay olursa beraber hamile kalmş olurz bakarsın dünür bile olurz kaydirigubbakcemile3(hayal gucum çok geniş demi)

abyosun+, ALARA1983, bebis02, ESCALES+, iltercakir, nilaykisir, Niran77, yeb2004+ niye pastama yorum yapmıyosunuz ama:çok üzgünüm:

pardon canım şimdi baktım çok güzel görünüyor canım çekti valla ama yapamayacağım çünkü her yanım ağrıyor zaten uzanmaktan canım sıkıldı biraz sizlerle konuşayım dedim cokacimcoook

geçmiş olsun cnm ben sana yapar gönderirimalkisalkisalkis

ay canım benim desteğin için teşekkür ederim buna ihtiyacım vardı valla bayağı umutluyum zaten işten geldim yatıyordum yeni kalktım inşallah canım beraber kutlarız hamileliği allah ikimize de güzel çocuklar verir inşallah dünya küçük neden olmasın dinürlük :dance:

bebiş02 cavabı yazdım ama almadın heralde aşılamaya geçiliyor ben yarın yaptıracağım işte

na aşısı korkuyorum kaç olivitrelle iğnesinden sonra oluyor ben ikincisini vurduracağım aşıyı nereye vuracaklar acaba incir ve soğan kürümü yapayım bilmiyorum ki daotr hiç bir şeyin yok diyiyor yumurtalarım yerine ben çatlıyacağım hani bir sorun olsa tedavi oluyorum diycam o da yok

canım dur telaşlanma ya aşılama dediğin spermlerin yıkandıktan sonra dr tarafından vücudana bırakılması vajinal yolla ondan önce günlük iğneler var sonra yumurtalar gelişince de 1 defa olivitrelle yapılıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…