Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

dilnur merhaba şükür kavuşturana:1hug:

escales sen nasılsın?
bilgen,nilaykisir sizler nasılsınız? aşağıda bukadar kişiyi görüyorum.

dün rüyamda gebelik testi yapmışım 2 çizgi var sonra betahcg baktırıyorum 227 çıkmış öyle bir sevinçle uyandımki uykudan belki bu ay olur belli mi olur moralimi yüksek tutayım
inşallah bebiş olur bu ay canım benimde birlikte halay çekeriz

hoşgeldin canım cumartesi akşamdan bu yana yoktu şükür arada sorun var ama girebiliyoruz benbilirim hamile şekercim akşam doktpra gidecekti oda en son yazdığında

dilnur merhaba şükür kavuşturana:1hug:

escales sen nasılsın?
bilgen,nilaykisir sizler nasılsınız? aşağıda bukadar kişiyi görüyorum.
Ay canım hoşgeldin valla şükür kavuşturana Şeniz
nasılsın bakalım iyisin umarım bebiş nasıl

kıs ne hopluyon zıplıyon alla allaaaaa :mymeka: ya hamileysen
bak bende hamiş kalmışım haberim yok havuza hoplamıştım aynı öyle bıçak saplanmış gibi oldu banada havuzdan zor çıktım süründüm
bide öğrendimki hamileymişim
dikkat etmek lazım cnm sende bidaha öyle cambazlıklar yapma

dün rüyamda gebelik testi yapmışım 2 çizgi var sonra betahcg baktırıyorum 227 çıkmış öyle bir sevinçle uyandımki uykudan belki bu ay olur belli mi olur moralimi yüksek tutayım
hoşgeldin cnm
hayırlısı olsun hakkında inşallah bu sana bebişin geleceğinin işaretidir

hoşgeldin hakcacımkaydirigubbakcemile3 kk ya saldırı olmuş o yüzden sorun yaşandı 2 gün
azda olsa sorun giderildi cnm tekrar burdayız :teytey:

Tabi kanama olur canım ben öyle biliyorum yani :uhm:
Ama bence bu tip hareketlerden sakın çünkü nezaman ne olacağı belli olmaz görüyosun ne eziyetler çekiyoruz evlat sahibi olmak için bir anda bir dikkatsizlik yüzünden onu kaybetmek daha da yıkıcı olur sonra oyüzden dikkatli ol canım ben ilk fırçamı atayım böylelikle sana sırnaşık şey

Ay canım hoşgeldin valla şükür kavuşturana Şeniz
nasılsın bakalım iyisin umarım bebiş nasıl

hb canım bu günleride gördük çok şükür.sonunda topikte görüşebildik:1hug:
biz iyiyiz canım sizleri görünce daha iyi oluyoruz sen nasılsın?

vilfancım hb. ne saldırısı? aman nazar değmesin topiğimize:enbuyukkk:

anam ne bileyim aklıma gelmedi o an sancılanınca aklıma geldi anacım
benbilirim hamile mi ayyy çok sevindimhihoyyyt:teytey: darısı en yakın zamanda başınıza inşallah. avukatta olmuş benbilirim değil mi?

amin canım benim amin

hb canım bu günleride gördük çok şükür.sonunda topikte görüşebildik:1hug:
biz iyiyiz canım sizleri görünce daha iyi oluyoruz sen nasılsın?
Valla öyle canım benim ya Şeniz
bende iyiyim işte aynı tas aynı hamam yuvarlanıp gidiyoz

yok anacım kulağıma küpe oldu iyi buna sevindim valla

şekersin şeker hemide bal küpüŞeniz
bizim topikteki bebekler topik kardeşliğinden sonra bide topik kuması olacaklar birbirlerinekaydirigubbakcemile3
hehe vildoş teyze topik kuması ha çok hoşuma gitti .sizin kızların hepsini alacam aşiret kuracam heheeeee:jeyyar::jeyyar:
kıslar kk ya resim ekliycem pasta tarifi resimli
link atacam sonra topişimize yorumlarınızı bekliyom
beni sevenler yorum yapsında görüyüm bakıyım kimler seviyo kaydirigubbakcemile3
:jeyyar: ama canım çekerse bana da yapıp yollıycanmı vildoş teyze.pipim şişmesin sonra :jeyyar::jeyyar::1shok:
arkadaşlar siteye giremiyorum forumları açamıyorum bendemi bir sorun var
yok canıms itede sorun vardı sanırım şimdi düzelmiş.
mrb hamiş olmak istiyorum ama yine regl oldum kırmızıdan nefret ediyorum salı dokra gidicam ve ovitrelle vurulucam bu 2. vuruşum olacak:1no2:
hayırlısı olsun tatlım .
hamileyimmmmmmmm kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr
canım benim .nohutumun çok bilmiş teyzesi hamileymiş.tebrik ederim tatlım .hayırlısı olaun inşallah..:lepi:
bende kırmızı kartı gördüm arkadaşlar
bu ay yine (

canım üzülme birdahaki ay hamile kalırsın inşallah.nohutum öpsün senide moralin yerine gelsin .ver bir dudak bak nasıl öpecek seni.küçük sapık nohutum :jeyyar:kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…