sordum bile anacımkıslar ben kızımı almaya gitmiştim
escales sor bakalım gene ne soracan çok merak attim :jeyyar:
slm arkadaşlar ben daha yeni girebildim nasılsınız
inşallah bebiş olur bu ay canım benimde birlikte halay çekerizdün rüyamda gebelik testi yapmışım 2 çizgi var sonra betahcg baktırıyorum 227 çıkmış öyle bir sevinçle uyandımki uykudan belki bu ay olur belli mi olur moralimi yüksek tutayım
kızlar herkese merhaba nasılsınız? pazar günü topiğe giremedim sorun vardı. bugünde sabah kahvaltıya komşum geldi daha sonrada komşumuzun kızı ameliyet olmuş hastaneye ziyarete gittik ancak şimdi girebildim. umarım herkes iyidir. topiğimizin maaşallahı varbir gelişme var mı?geçmişi okuyamadım dakaydirigubbakcemile3
dilnur merhaba şükür kavuşturana:1hug:
escales sen nasılsın?
bilgen,nilaykisir sizler nasılsınız? aşağıda bukadar kişiyi görüyorum.
Ay canım hoşgeldin valla şükür kavuşturana Şenizdilnur merhaba şükür kavuşturana:1hug:
escales sen nasılsın?
kıs ne hopluyon zıplıyon alla allaaaaa :mymeka: ya hamileysendur diycem anacım ben dün bangonun tepesine çıktım benim evdeki sandalye katlanır koktum düşerim diye aşağıya atladım o ara sanki içime biri bıçak soktu biliyorsunuz bebiş düşünüyoruz düşme olsa kanama gelir değil mi
hoşgeldin cnmdün rüyamda gebelik testi yapmışım 2 çizgi var sonra betahcg baktırıyorum 227 çıkmış öyle bir sevinçle uyandımki uykudan belki bu ay olur belli mi olur moralimi yüksek tutayım
kızlar herkese merhaba nasılsınız? pazar günü topiğe giremedim sorun vardı. bugünde sabah kahvaltıya komşum geldi daha sonrada komşumuzun kızı ameliyet olmuş hastaneye ziyarete gittik ancak şimdi girebildim. umarım herkes iyidir. topiğimizin maaşallahı varbir gelişme var mı?geçmişi okuyamadım dakaydirigubbakcemile3
şükür iyiyiz canım benim geldik şükür topiğimize hihoyyyt
Tabi kanama olur canım ben öyle biliyorum yani :uhm:dur diycem anacım ben dün bangonun tepesine çıktım benim evdeki sandalye katlanır koktum düşerim diye aşağıya atladım o ara sanki içime biri bıçak soktu biliyorsunuz bebiş düşünüyoruz düşme olsa kanama gelir değil mi
Ay canım hoşgeldin valla şükür kavuşturana Şeniz
nasılsın bakalım iyisin umarım bebiş nasıl
kıs ne hopluyon zıplıyon alla allaaaaa :mymeka: ya hamileysen
bak bende hamiş kalmışım haberim yok havuza hoplamıştım aynı öyle bıçak saplanmış gibi oldu banada havuzdan zor çıktım süründüm
bide öğrendimki hamileymişim
dikkat etmek lazım cnm sende bidaha öyle cambazlıklar yapma
hoşgeldin cnm
hayırlısı olsun hakkında inşallah bu sana bebişin geleceğinin işaretidir
hoşgeldin hakcacımkaydirigubbakcemile3 kk ya saldırı olmuş o yüzden sorun yaşandı 2 gün
azda olsa sorun giderildi cnm tekrar burdayız :teytey:
anam ne bileyim aklıma gelmedi o an sancılanınca aklıma geldi anacımkıs ne hopluyon zıplıyon alla allaaaaa :mymeka: ya hamileysen
bak bende hamiş kalmışım haberim yok havuza hoplamıştım aynı öyle bıçak saplanmış gibi oldu banada havuzdan zor çıktım süründüm
bide öğrendimki hamileymişim
dikkat etmek lazım cnm sende bidaha öyle cambazlıklar yapma
hoşgeldin cnm
hayırlısı olsun hakkında inşallah bu sana bebişin geleceğinin işaretidir
hoşgeldin hakcacımkaydirigubbakcemile3 kk ya saldırı olmuş o yüzden sorun yaşandı 2 gün
azda olsa sorun giderildi cnm tekrar burdayız :teytey:
benbilirim hamile mi ayyy çok sevindimhihoyyyt:teytey: darısı en yakın zamanda başınıza inşallah. avukatta olmuş benbilirim değil mi?
Valla öyle canım benim ya Şenizhb canım bu günleride gördük çok şükür.sonunda topikte görüşebildik:1hug:
biz iyiyiz canım sizleri görünce daha iyi oluyoruz sen nasılsın?
Tabi kanama olur canım ben öyle biliyorum yani :uhm:
Ama bence bu tip hareketlerden sakın çünkü nezaman ne olacağı belli olmaz görüyosun ne eziyetler çekiyoruz evlat sahibi olmak için bir anda bir dikkatsizlik yüzünden onu kaybetmek daha da yıkıcı olur sonra oyüzden dikkatli ol canım ben ilk fırçamı atayım böylelikle sana sırnaşık şey
dilnur merhaba şükür kavuşturana:1hug:
escales sen nasılsın?
Hakcacım sana şükür kavuşturana repi verdim ama bende isterim :jeyyar:
hehe vildoş teyze topik kuması ha çok hoşuma gitti .sizin kızların hepsini alacam aşiret kuracam heheeeee:jeyyar::jeyyar:şekersin şeker hemide bal küpüŞeniz
bizim topikteki bebekler topik kardeşliğinden sonra bide topik kuması olacaklar birbirlerinekaydirigubbakcemile3
:jeyyar: ama canım çekerse bana da yapıp yollıycanmı vildoş teyze.pipim şişmesin sonra :jeyyar::jeyyar::1shok:kıslar kk ya resim ekliycem pasta tarifi resimli
link atacam sonra topişimize yorumlarınızı bekliyom
beni sevenler yorum yapsında görüyüm bakıyım kimler seviyo kaydirigubbakcemile3
yok canıms itede sorun vardı sanırım şimdi düzelmiş.arkadaşlar siteye giremiyorum forumları açamıyorum bendemi bir sorun var
hayırlısı olsun tatlım .mrb hamiş olmak istiyorum ama yine regl oldum kırmızıdan nefret ediyorum salı dokra gidicam ve ovitrelle vurulucam bu 2. vuruşum olacak:1no2:
canım benim .nohutumun çok bilmiş teyzesi hamileymiş.tebrik ederim tatlım .hayırlısı olaun inşallah..:lepi:hamileyimmmmmmmm kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr
bende kırmızı kartı gördüm arkadaşlar
bu ay yine(
MERHABA hakca hoşgeldin
iyiyim çok şükür sen nasılsın
ben çıkıyorum şekerler iyi topicler size bakem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?