Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

kızlar merhabaa... biliyorum son zamanlarda sizleri çook ihmal ettim.. işler çok yoğun .. işyerinden giremiyorum.. geçenlerde bi kafamı uzatayım dedim.. yoğunluktan girmemle çıkmam bir oldu... evde de eşim son 2 haftadır gündüzleri çalışıyor.. her akşam evde.. o ndenle giremiyorum... bugün gececi ve bir kafamı uzatayım dedim ama kimsecikler yok... öptüm hepinizi .. işyerinden de girmeye çalışırım a.s.
dipnot: bu arada bu ay da fos olacak galiba... adetime 4 gün var ama belirtileri şimdiden hissediyorum.. yaş itibariyle panik havasına girme sınırındayım ve bu beni itiraf etmeliyim ki çook korkutuyor:( :1no2:

maatcım ablacım hoşgeldinhihoyyyt valla çok özledik seni hee
ne zaman bitecek işlerinin yoğunluğu artık gelsen aramıza fena olmazkaydirigubbakcemile3
son zamanlarda çok fire verdi topişimiz-tatlicadiarzu-

yarasın himerosa
kıs dakkaları bilenem kaçırmayın sabahın körü gecenin karanlığı nidek yapacak bişey yok dr ne diyosa o oldimisüprizzzzz

maatcım ablacım hoşgeldinhihoyyyt valla çok özledik seni hee
ne zaman bitecek işlerinin yoğunluğu artık gelsen aramıza fena olmazkaydirigubbakcemile3
son zamanlarda çok fire verdi topişimiz-tatlicadiarzu-

canım kardeşim benim.. muck muck.. kocaman öpüyorum seni... canım ben acayip sevinmsiz ve gıcık ve bet modlarda dolaşıyorum:( bu bebek işi her konuda "arkadaşlar hayırlısı olsun" diyen benim bile moralimi dağıttı... çok sevimsizim son zamanlarda maalesef :1no2:
yarın işyerinden girmeye çalışırım.. inşallah biraz hafif olursak... en azından arada kafamı uzatırım ceee diye.. öpt kocaman

canım benim çık artık şu çirkin modlardan güzel cici modlara gir bakim yaa bak ben çıktım o kötü modlardan şimdi hayata bakıyorum yaş itibariyle bende telaşlanıyordum ama veren allah mutlaka veriyor canım be 70 yaşında teyzem doğurmuş bizim yaşımıza ne var bizim nemiz eksik:jeyyar:bizde bebe sahibi oluruz inşallah hiç sıkma canını gel topiğimizin şevkatli kollarına:teselli:

ben geldim bi bakayım dedim kızlar bu aralar evde durmuyorum onun için topiğede uğrayamıyorum zaten bi pazar evde kaldım kk ya gireyim dedim oda kapalıydı 502 sayısı sinirlerimi bozdu bakın hepiciğinizi seviyorum sanırsam yarında giremem yine evde olmıcam ama gecede olsa bi uğrarım ben yazamasamda bakıyorum yazdıklarınızı okumaya çalışıyorum çünkü bir gün girmedimmi ohooo sayfalar dolusu yazı oluyor hepsini okuyabilen aşk olsunyaşlıyız canlarım siz gençlerin hızına yetişmek ne mümkün bu arada belim kopacak kadar ağrıyor biraz yatayım bari bütün gün ayaktaydım yarında ayakta olucam sizleri çooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooook se-vi-yo-rum

beryal canım benim bebişin cinsiyetini erkek yazarmısın.bir türlü öğrenemedim şu listeyi düzeltmeyi.şimdiden teşekkür ettim.

slm özlemımsın sende hamişdin galıba suan cok mutusum dun hamileyım dıye sevındım.bugun dr a gittim 159 cıkmsıtı dunkı degerım adam dedıkı düşük bu deger dıs gebelık olabilir yıkıldımmmm resmen.sonucta gunum daha 3gun gectıı 1mayısta reglı olucaktım gene kan tetsı cıktı 220 cıktı 1gunde 6 yukselmıs bu sevındırıcı olumlu bişey dedı.ama içim cok kötu suannnn senın kaçtı kızlar bana yardım edın dıs gebemıyım o ne valla ödum koptu dunyam karardı

yok canım bozma moralini.benimkide 120 civarında bişeydi şükürler olsun bak 21 haftalık oldu şimdi.sen doktorunla konuşmadınmı.o rakam hergün ortalama 2 katına çıkarmış.bak seninkide ne güzel yükselmiş.bozma moralini canım.git doktorunla konuş için rahat etsin.hayırlısını versin allah ım.

özlemmmmmm cok korkuyorummm .dr işte sonuc alınca aradım güsel dedı.ama beklıcez dedı cuma gene gitcem cnmmm senın ne kadarlıkken 120ydı ve ne kadarlık zamanda kaça yukseldı .adetın gecıkıncemıı 120 dı nolur yazarmısın uykumda geldı ama eve gelrı gelmes buraya koştum

canım benim benim daha önce 3 düşüğüm oldu onlarda 500 civarında çıkıyodu ama günümü 10 gün falan geçiyodum.ama son 2 hamileliğimde 120 civarı çıktı.oda günümü 2 -3 gün falan geçince çıktı.korkma canım bu güzel habere sevin.tadını çıkar.bebişin seninle.git yat ve rahatca uyu.allah tan hayırlısını iste.sana onu diyen yani dış gebe falan doktormuydu söyleyen yoksa başka birimi merak ettim.sevincini kursağında bırakmış.

dr.duuu cnmm.degere bakıp dedı.33gun hesapladı yaa 33gunluk gebelıkte yuksek olması lazımmıs 700ler falan dedı ama dedımkı bakın ben en cok 2haftalık hamileyımdır farketmes dedı nasıl farketmes ben onuda anlamadım 1gun bile böle farkederken anlamadım.işte gene test yaptım aradım olumlu dedı.a ama hevesım kursagımda kaldı cuma gelmez benım için artık:(( ozman senınkıne bakarsak benımkı anormal değilkıı senın hemencık yukseldı demı cnmmm cok korkuyorum yaaa

canım ben bu uğurda 4 yılım gitti.doktorlarla okadar çok haşir neşir oldumki.bak canım benim bu son hamilelliğim aşılamayla oldu.ayın 22 sinde aşılamam oldu 5 inde test yaptım.120 li bir rakam çıktı.doktor 2 gün sonra gel dedi tekrar yapalım gittiğimde 200 küsüratlı bişey çıktı doktor güzel dedi.bence sen düşünme ve ben bi doktora sormuştum 100 lü bir rakam çıkınca ne kadarlık bir bebek tir diye bana 2 haftalık demişti.hem seni ultrasona sokmadan sana nasıl öyle bişiy diyebilirki.bence hiç düşünme.rakam gayet güzel.cuma günü gelince bence sende rahatlayacaksın.yada git yarın başka doktora test yaptır görüş için rahatlasın.cuma gününüde beklememiş olursun.ama bence kafaya takılacak bişey yok.üzme kendini stres yapma senin moralini yüksek tutman lazım şimdi.

TARıH : 05.05.2009 SAAT : 08:00

HAMıLE LıSTESı

ıSıM____________________ SAT ______________cinsiyeti___

1.okyanus: _______________28 KASIM ___________kız
2.hakca : ________________12 ARALIK___________kız
3.Çıtos2903 :______________10 OCAK____________erkek
4.beryal: _________________12 OCAK ____________erkek
5.bırcan:__________________25 OCAK
6.sÜprız_mucıze : __________6 OCAK
7.ıNTERHAT: ______________
8.merve_85: ________________6 ŞUBAT
19.ÖZLEMıMSıN: ___________ 9 ARALIK _________erkek
10.tatlibebek :_______________13 ŞUBAT
11.mervevatan:______________
12.kardelen_32:_____________10 ŞUBAT
13.missmiss : _____________
14.hlymms: ________________8 MART
15.sessizdeniz:____________ 21 MART
16.sevgii:) _________________19 MART
17.nilüfer79 ________________24 MART
18.muhasebe22 ____________
19.gaye ___________________
20.aki.no.bebii _____________
21.benbilirim________________

UMUT LıSTESı

1.vildangel
2.sara
3.sanalem
4.pancuben
5.dolunay_esra
6.maat
7.rufeyde serra
8:rozalin
9:dil-nur
10.lucian
11.pinkrose
12. yeb2004
13.sumos23
14.dyd
15.kurnaz
16.alin
17.yadel
18.ezgicik
19.eylull
20.pingu.
21.funda41
22.selra
23.huzeyfe
24.smhsmh
25.yosun2003
26.orays
27.butha.
28.ozle_mm.
29.bilgen35.
30.tatl :
31.SivriBiber:
32.NAZ87:
33.melike25:
34.burcinn:
35.hayrun:
36.meryem82.
37.zahidem:
38.triyandafil:
30.Eski_dünya:
40.umutlu16:
41.ekince:
42.ceylanmelek:
43:srncr :
44:daisy24:
45.34nesli:
46.vildan83:
47.bengl :
48.&ayla&:.
49.cesica:
50.mavi_gozlu:
51.ebrar42:
52.osmaniye80:
53.fransiyum:
54.ALARA1983:
55.angel_eda:
56.talyaa:
57.ktg:
58.belenay:
59.datlum:
60.zeyn77:
61.yagmur2009:
62.windy:
63.niran77:
64.yldz:
65.iklimtuana:
66.tekecen:
67.ESCALES:
68.dezy:
69.gize:
70.ozbek83:
71.sedcan:
72.k.a.y.r.a
73.sinemis84:
74.AYSEN74:
75.abyosun:
76.esengülüm:
77.NS72
78.sekerkiz67:
79.himeros:
80.serra84:
81.hummu85:
82.sema785
84.emelistan:
85.iltercakir.
86.FıRUZE:
87.nsb:
88.chen.
89.gulde:
90.nilaykisir.
91.deniz_4444

KIZLAR EN YENı LıSTE BU.ıSMı OLMAYANLAR LÜTFEN BANA BıLDıRSıN .
kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5[/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE]

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…