kızlar merhabaa... biliyorum son zamanlarda sizleri çook ihmal ettim.. işler çok yoğun .. işyerinden giremiyorum.. geçenlerde bi kafamı uzatayım dedim.. yoğunluktan girmemle çıkmam bir oldu... evde de eşim son 2 haftadır gündüzleri çalışıyor.. her akşam evde.. o ndenle giremiyorum... bugün gececi ve bir kafamı uzatayım dedim ama kimsecikler yok... öptüm hepinizi .. işyerinden de girmeye çalışırım a.s.
dipnot: bu arada bu ay da fos olacak galiba... adetime 4 gün var ama belirtileri şimdiden hissediyorum.. yaş itibariyle panik havasına girme sınırındayım ve bu beni itiraf etmeliyim ki çook korkutuyor:( :1no2:
saol canım.allah isteyen herkese versin.amiinnnnn
bide 36 saat sonra ilişki önerdi dr. saat 19:30 da iğne oldum.şimdi sabahın köründe olacak şeymi bu yaa :dance: eşim mutfakta bana portakal suyu sıkıyor kaydirigubbakcemile3 büyük hazırlık var anlayacağınız. ayağıma patik sırtımada yelek aldım. annemin dediği gibi.. sıcak tutmaya çalışıyorum.sağol canım
merhaba kızlar..listeye benide ekleyiin..denemelerde 3.aya girdik..
allah isteyen herkese versin..
maatcım ablacım hoşgeldinhihoyyyt valla çok özledik seni hee
ne zaman bitecek işlerinin yoğunluğu artık gelsen aramıza fena olmazkaydirigubbakcemile3
son zamanlarda çok fire verdi topişimiz-tatlicadiarzu-
canım benim çık artık şu çirkin modlardan güzel cici modlara gir bakim yaa bak ben çıktım o kötü modlardan şimdi hayata bakıyorum yaş itibariyle bende telaşlanıyordum ama veren allah mutlaka veriyor canım be 70 yaşında teyzem doğurmuş bizim yaşımıza ne var bizim nemiz eksik:jeyyar:bizde bebe sahibi oluruz inşallah hiç sıkma canını gel topiğimizin şevkatli kollarına:teselli:kızlar merhabaa... biliyorum son zamanlarda sizleri çook ihmal ettim.. işler çok yoğun .. işyerinden giremiyorum.. geçenlerde bi kafamı uzatayım dedim.. yoğunluktan girmemle çıkmam bir oldu... evde de eşim son 2 haftadır gündüzleri çalışıyor.. her akşam evde.. o ndenle giremiyorum... bugün gececi ve bir kafamı uzatayım dedim ama kimsecikler yok... öptüm hepinizi .. işyerinden de girmeye çalışırım a.s.
dipnot: bu arada bu ay da fos olacak galiba... adetime 4 gün var ama belirtileri şimdiden hissediyorum.. yaş itibariyle panik havasına girme sınırındayım ve bu beni itiraf etmeliyim ki çook korkutuyor:( :1no2:
slm özlemımsın sende hamişdin galıba suan cok mutusum dun hamileyım dıye sevındım.bugun dr a gittim 159 cıkmsıtı dunkı degerım adam dedıkı düşük bu deger dıs gebelık olabilir yıkıldımmmm resmen.sonucta gunum daha 3gun gectıı 1mayısta reglı olucaktım gene kan tetsı cıktı 220 cıktı 1gunde 6 yukselmıs bu sevındırıcı olumlu bişey dedı.ama içim cok kötu suannnn senın kaçtı kızlar bana yardım edın dıs gebemıyım o ne valla ödum koptu dunyam karardı
özlemmmmmm cok korkuyorummm .dr işte sonuc alınca aradım güsel dedı.ama beklıcez dedı cuma gene gitcem cnmmm senın ne kadarlıkken 120ydı ve ne kadarlık zamanda kaça yukseldı .adetın gecıkıncemıı 120 dı nolur yazarmısın uykumda geldı ama eve gelrı gelmes buraya koştum
bebıs hg cnmm
dr.duuu cnmm.degere bakıp dedı.33gun hesapladı yaa 33gunluk gebelıkte yuksek olması lazımmıs 700ler falan dedı ama dedımkı bakın ben en cok 2haftalık hamileyımdır farketmes dedı nasıl farketmes ben onuda anlamadım 1gun bile böle farkederken anlamadım.işte gene test yaptım aradım olumlu dedı.a ama hevesım kursagımda kaldı cuma gelmez benım için artık:(( ozman senınkıne bakarsak benımkı anormal değilkıı senın hemencık yukseldı demı cnmmm cok korkuyorum yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?