Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

senağlama
inşallah canım ya çok özledim çoooooooooook
ama o yaramazın gelmeye niyeti yok sanırımsenağlama

hakca sana bir şey sorucam detaylkı ultrasyon yapıldımı sana 20 ve 22 haftalar arası yapılıyormuş.benim 1 ay sonra yapılacak.senin olduysa neler yapılıyo bilgi verirmisin .

:1hug:

görüşürüz escales. kendine iyi bak atlayıp zıplama
zıplamıyorum canım benim ders oldu bana
aynen öyle şekercim ders oldu bana
gülüm bende bilmiyorum bilsem yardımcı olurum ama allah hayırlısını versin canım moralini yüksek tut arkadaşların dediği bir başka doktora görün o ne diyecek
kızlar nerdesiniz kendi kendime yazıp duruyorumdelikafadulden
yettim gülüm yettim günaydın şekerler ne habersiniz bakalım

gfünaydın canım.nasıllsın kızımız nasıl.

günaydın şekerim nasılsın .

bu:teselli:rdayız canım geldim .

günaydın canım ya iyiyim nasıl olayım adet oldum işte:bbo:
umutlar bi dahaki aya kaldı hayırlısı olsun napalım
siz nasılsınız nohut yaramazlık yapıyo mu

kızlar benim bugün normalde adet günüm ama görünüşe göre olcam hafif kasıklarım sancıyor gibi of ya gene tutmadı galiba

hakca sana bir şey sorucam detaylkı ultrasyon yapıldımı sana 20 ve 22 haftalar arası yapılıyormuş.benim 1 ay sonra yapılacak.senin olduysa neler yapılıyo bilgi verirmisin .

canım bu haftasonu kontrolümüz var 20+4 bugün. kısmetse o gün yapılır inşallah ben sana anlatırım. hayırlısı olsun canım.

kızlar ıyıkı burdasınız.işede gıdesım yok.cnm sıkıldı birazdan ıstdakı dru arıcammm benımd ebebsım kzıalr en cok 2haftalık olabilir ozaman 220 normal siz demenıze göreeee .kafayı yıcem yaaa .lütfen degerlerınızı yazın ve adetınızın nakadar gectını

ist aradım o drda sezeryana girmışşş neyse beklemekten baska carem yokkkk

gülüm sen kendini çok strese sokuyorsun canım allaha dua et emin ol ki allah hepimize hayırlsını verir zaman gelicek bebişini eline aldığında bu yaşanılanlara gülüp geçiceksin sonra bebişine daha sıkı sarılacaksın arkadaşların dediği doğrudur ben hamile olsam yardımcı olurum ama ama diğer arkadaşlar sana zaten yazdılar normal diye se n şu hamileliğin tadını çıkar bebişini gezdir sıkma bu kadar canını allah büyük canım benim. ya Şeniz:1hug:a.s.

benbilirim beni adetim tahmini 1 gün geçmişti evde test yaptım ikinzi çizgi silik çıkmıştı.ertesi gün kan testinde 166 çıktı değerim. dediğim gibi döllenmenin nezaman olduğunu bilemeyiz. en içini ferah tut canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…