- 27 Temmuz 2008
- 3.732
- 11
- 158
- 40
canım merhaba.evet denk gelemiyoruz. bizde iyiyiz canım sağol. dualarımız sizlerle inşallah en yakın zamanda sizlerden güzel haberler alıcaz...umudunu yitirme.herşeyin hayırlısı canım:1hug: inşallah bebişin en yakın zamanda süpriz yapar
zıplamıyorum canım benim ders oldu bana:1hug:
görüşürüz escales. kendine iyi bak atlayıp zıplama
aynen öyle şekercim ders oldu banavalla kendini uaynık sanan bitakım insanların kötü reklamı yapılınca siteyi çökertmeye çalışmışlar
yasal yollardan işleri halledilecekmiş cnm kimseye fırsat verilmedi yani anlıycan
bundan sonra aklında bulunsun cnm dikkat etmek lazım
güle güle cnm yarın görüşürük inşallah
gülüm bende bilmiyorum bilsem yardımcı olurum ama allah hayırlısını versin canım moralini yüksek tut arkadaşların dediği bir başka doktora görün o ne diyecekslm özlemımsın sende hamişdin galıba suan cok mutusum dun hamileyım dıye sevındım.bugun dr a gittim 159 cıkmsıtı dunkı degerım adam dedıkı düşük bu deger dıs gebelık olabilir yıkıldımmmm resmen.sonucta gunum daha 3gun gectıı 1mayısta reglı olucaktım gene kan tetsı cıktı 220 cıktı 1gunde 6 yukselmıs bu sevındırıcı olumlu bişey dedı.ama içim cok kötu suannnn senın kaçtı kızlar bana yardım edın dıs gebemıyım o ne valla ödum koptu dunyam karardı
yettim gülüm yettim günaydın şekerler ne habersiniz bakalımkızlar nerdesiniz kendi kendime yazıp duruyorumdelikafadulden
gfünaydın canım.nasıllsın kızımız nasıl.
günaydın şekerim nasılsın .
bu:teselli:rdayız canım geldim .
hakca sana bir şey sorucam detaylkı ultrasyon yapıldımı sana 20 ve 22 haftalar arası yapılıyormuş.benim 1 ay sonra yapılacak.senin olduysa neler yapılıyo bilgi verirmisin .
escales gördüm seni toprağım sana da günaydın .
senağlama
inşallah canım ya çok özledim çoooooooooook
ama o yaramazın gelmeye niyeti yok sanırımsenağlama
escales canım günaydın nasılsın?
tamam şekercim :ecrin_bebek::ecrin_bebek:günaydın kızlar ben bi geçmişi okuyayım bide repleri verip geleyim
şükür iyiyim canım bugün biraz sancım var regli olacağım ya günüm geldi kasıklarım sızlıyor anacım :çok üzgünüm:
ist aradım o drda sezeryana girmışşş neyse beklemekten baska carem yokkkk
kızlar ıyıkı burdasınız.işede gıdesım yok.cnm sıkıldı birazdan ıstdakı dru arıcammm benımd ebebsım kzıalr en cok 2haftalık olabilir ozaman 220 normal siz demenıze göreeee .kafayı yıcem yaaa .lütfen degerlerınızı yazın ve adetınızın nakadar gectını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?