canım hayırlı olsun öncelikle.o jeli bende kullandım iğne etkisini göstersin ve bebiş olursa sıkı tutunsun anneciğine diye .sakın aksatma hergün kullan .bu arada 36 saat sonra ilşki önermiştir ama siz bugün yarın perşembe ve cuma günü akşamlarıda yapın 5 gün de etkiliymiş iğne .ben öle yaptım tavsiye ederim .ilşki sonrası hemen kalkma ve sırt üztü yat.slm kızlar doktordan geldim şimdi. yumurtam 19 mm olmuş. pregly iğne verdi. onu yaptırdık. bide jel verdi. çok iyi dedi bakalım. şimdi 1 ay geçmek bilmez...
hayırlısı olsun canım hoşgeldin .merhaba kızlar..listeye benide ekleyiin..denemelerde 3.aya girdik..
allah isteyen herkese versin..
amannnnnnnnn be maat ne yaşı kız sanki hepimiz çıtırız kaydirigubbakcemile3kızlar merhabaa... biliyorum son zamanlarda sizleri çook ihmal ettim.. işler çok yoğun .. işyerinden giremiyorum.. geçenlerde bi kafamı uzatayım dedim.. yoğunluktan girmemle çıkmam bir oldu... evde de eşim son 2 haftadır gündüzleri çalışıyor.. her akşam evde.. o ndenle giremiyorum... bugün gececi ve bir kafamı uzatayım dedim ama kimsecikler yok... öptüm hepinizi .. işyerinden de girmeye çalışırım a.s.
dipnot: bu arada bu ay da fos olacak galiba... adetime 4 gün var ama belirtileri şimdiden hissediyorum.. yaş itibariyle panik havasına girme sınırındayım ve bu beni itiraf etmeliyim ki çook korkutuyor:( :1no2:
bizde seni çok seviyoruz beloş teyze.bu arada moralin tavan yapmış süpersin sen .canım benim hep böyle ol.umutsuz olma.meleğin tekar gelip konacak annesinin karnına.:1hug:ben geldim bi bakayım dedim kızlar bu aralar evde durmuyorum onun için topiğede uğrayamıyorum zaten bi pazar evde kaldım kk ya gireyim dedim oda kapalıydı 502 sayısı sinirlerimi bozdu bakın hepiciğinizi seviyorum sanırsam yarında giremem yine evde olmıcam ama gecede olsa bi uğrarım ben yazamasamda bakıyorum yazdıklarınızı okumaya çalışıyorum çünkü bir gün girmedimmi ohooo sayfalar dolusu yazı oluyor hepsini okuyabilen aşk olsunyaşlıyız canlarım siz gençlerin hızına yetişmek ne mümkün bu arada belim kopacak kadar ağrıyor biraz yatayım bari bütün gün ayaktaydım yarında ayakta olucam sizleri çooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooook se-vi-yo-rum
beryal canım benim bebişin cinsiyetini erkek yazarmısın.bir türlü öğrenemedim şu listeyi düzeltmeyi.şimdiden teşekkür ettim.
günaydın herkese
günaydın beryal nasılsın bebişin nasıl
sitede bir problemmi vardı giremedim kaç gündür
bu arada dün dr gittim galiba pko varmış tam tesler yapıldıktan sonra dahi iyi belli olur dedi
slm özlemımsın sende hamişdin galıba suan cok mutusum dun hamileyım dıye sevındım.bugun dr a gittim 159 cıkmsıtı dunkı degerım adam dedıkı düşük bu deger dıs gebelık olabilir yıkıldımmmm resmen.sonucta gunum daha 3gun gectıı 1mayısta reglı olucaktım gene kan tetsı cıktı 220 cıktı 1gunde 6 yukselmıs bu sevındırıcı olumlu bişey dedı.ama içim cok kötu suannnn senın kaçtı kızlar bana yardım edın dıs gebemıyım o ne valla ödum koptu dunyam karardı
dr.duuu cnmm.degere bakıp dedı.33gun hesapladı yaa 33gunluk gebelıkte yuksek olması lazımmıs 700ler falan dedı ama dedımkı bakın ben en cok 2haftalık hamileyımdır farketmes dedı nasıl farketmes ben onuda anlamadım 1gun bile böle farkederken anlamadım.işte gene test yaptım aradım olumlu dedı.a ama hevesım kursagımda kaldı cuma gelmez benım için artık:(( ozman senınkıne bakarsak benımkı anormal değilkıı senın hemencık yukseldı demı cnmmm cok korkuyorum yaaa
beryal ayla günaydın kıslarrr nasılsınız dünürüm görüşemiyoruz
günaydın canımberyal ayla günaydın kıslarrr nasılsınız dünürüm görüşemiyoruz
günaydın canım kilo konusunda bişey yapamıyorum sürekli oturduğum için şu sıralar alıyorum kilo tam kesinleşmedi işte eğer öyleyse bir diyetisyene falan gitmem lazım adet düzensizliği yapıyormuş galiba ama bide işin ilginç tarafı benim adetlerim düzenli zamanını hiç şaşmaz dr bu tipler çok nadir gürünür dedi bakalım şimdi adet tarihimi bekliyorum ozaman tekrar gidicem güzel Allah ım nasip ederse olurgünaydın tatlım .merka etme bendede pko vardı tedavi edilince sorun olmuyo.şimdi senin tek yapacağın kilo almamak.bir kaç kilo fazlalığın bile varsa bence hemen ver.çünkü bu hastalık kiloyu çok seviyo.yumurtalıkların çalışmasını engelliyo doğal olarak adetin zamanında gelmeyince yumurtlaman da olmuyo.hemen kilo ver yağlı beslenme.soğan kürü ve incir kürlerini dene.zaten doktorun sana ilaç ta vercektir testlerden sonra.
dr.duuu cnmm.degere bakıp dedı.33gun hesapladı yaa 33gunluk gebelıkte yuksek olması lazımmıs 700ler falan dedı ama dedımkı bakın ben en cok 2haftalık hamileyımdır farketmes dedı nasıl farketmes ben onuda anlamadım 1gun bile böle farkederken anlamadım.işte gene test yaptım aradım olumlu dedı.a ama hevesım kursagımda kaldı cuma gelmez benım için artık:(( ozman senınkıne bakarsak benımkı anormal değilkıı senın hemencık yukseldı demı cnmmm cok korkuyorum yaaa
ben geldim bi bakayım dedim kızlar bu aralar evde durmuyorum onun için topiğede uğrayamıyorum zaten bi pazar evde kaldım kk ya gireyim dedim oda kapalıydı 502 sayısı sinirlerimi bozdu bakın hepiciğinizi seviyorum sanırsam yarında giremem yine evde olmıcam ama gecede olsa bi uğrarım ben yazamasamda bakıyorum yazdıklarınızı okumaya çalışıyorum çünkü bir gün girmedimmi ohooo sayfalar dolusu yazı oluyor hepsini okuyabilen aşk olsunyaşlıyız canlarım siz gençlerin hızına yetişmek ne mümkün bu arada belim kopacak kadar ağrıyor biraz yatayım bari bütün gün ayaktaydım yarında ayakta olucam sizleri çooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooook se-vi-yo-rum
canım kardeşim benim.. muck muck.. kocaman öpüyorum seni... canım ben acayip sevinmsiz ve gıcık ve bet modlarda dolaşıyorum:( bu bebek işi her konuda "arkadaşlar hayırlısı olsun" diyen benim bile moralimi dağıttı... çok sevimsizim son zamanlarda maalesef :1no2:
yarın işyerinden girmeye çalışırım.. inşallah biraz hafif olursak... en azından arada kafamı uzatırım ceee diye.. öpt kocaman
günaydın rufeydecim nasılsın?
gfünaydın canım.nasıllsın kızımız nasıl.günaydın kızlar nasılsınız?herkes iyidir umarım...
günaydın şekerim nasılsın .günaydın kızlaarrrrrrrrrrr
kızlar nerdesiniz kendi kendime yazıp duruyorumdelikafadulden
günaydın canım iyiyim çok şükür sen nasılsın bebişin nasıl
sen sabahçı ben öglenci denk gelemiyoruz canım ya:1hug:
ya ben yine adet oldum:bbo:
bakalım bütün umutlar bu aya kaldı :CüvCüv:
hayırlısıyla bu ay :CüvCüv:hamiş olurum inşallah:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
gfünaydın canım.nasıllsın kızımız nasıl.
günaydın şekerim nasılsın .
bu:teselli:rdayız canım geldim .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?