Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

günaydın herkese
günaydın beryal nasılsın bebişin nasıl
sitede bir problemmi vardı giremedim kaç gündür
bu arada dün dr gittim galiba pko varmış tam tesler yapıldıktan sonra dahi iyi belli olur dedi

slm kızlar doktordan geldim şimdi. yumurtam 19 mm olmuş. pregly iğne verdi. onu yaptırdık. bide jel verdi. çok iyi dedi bakalım. şimdi 1 ay geçmek bilmez...
canım hayırlı olsun öncelikle.o jeli bende kullandım iğne etkisini göstersin ve bebiş olursa sıkı tutunsun anneciğine diye .sakın aksatma hergün kullan .bu arada 36 saat sonra ilşki önermiştir ama siz bugün yarın perşembe ve cuma günü akşamlarıda yapın 5 gün de etkiliymiş iğne .ben öle yaptım tavsiye ederim .ilşki sonrası hemen kalkma ve sırt üztü yat.
merhaba kızlar..listeye benide ekleyiin..denemelerde 3.aya girdik..
allah isteyen herkese versin..
hayırlısı olsun canım hoşgeldin .
amannnnnnnnn be maat ne yaşı kız sanki hepimiz çıtırız kaydirigubbakcemile3
yaşa bakma işlev önemli :jeyyar::jeyyar:
ara sıra gel bak öslüyom hem nohutumda öslüyo teyzesini.unutma bizi.şu kasvetli havayı da dağıt üztünden kışkışla hepsini.bak yaz geldi .mis gibi hava ohhhhh .sakın umutsuz olma. meleğin gelecek annesi.sadece rabbimin onu göndereceği zamanı bekliyo.:teselli:
bizde seni çok seviyoruz beloş teyze.bu arada moralin tavan yapmış süpersin sen .canım benim hep böyle ol.umutsuz olma.meleğin tekar gelip konacak annesinin karnına.:1hug:
beryal canım benim bebişin cinsiyetini erkek yazarmısın.bir türlü öğrenemedim şu listeyi düzeltmeyi.şimdiden teşekkür ettim.

hemen yazıyorum tatlım .hayırlı olsun .:CüvCüv:

günaydın tatlım .merka etme bendede pko vardı tedavi edilince sorun olmuyo.şimdi senin tek yapacağın kilo almamak.bir kaç kilo fazlalığın bile varsa bence hemen ver.çünkü bu hastalık kiloyu çok seviyo.yumurtalıkların çalışmasını engelliyo doğal olarak adetin zamanında gelmeyince yumurtlaman da olmuyo.hemen kilo ver yağlı beslenme.soğan kürü ve incir kürlerini dene.zaten doktorun sana ilaç ta vercektir testlerden sonra.

canım günaydın hayırlı olsun senin değerlerin çok normal ama doktorun anormal bence doktorunu değiştir.bende adet günümde test yaptın 201 çıkmıştı .senin değerlerin çok normal ve gün geçtikçe yeükseliyo.sen merak etme bebişin iyi.sakın telaşlanma ve bekle.ama başka doktora git.bence o doktor pek iyi değil.

beryal ayla günaydın kıslarrr nasılsınız dünürüm görüşemiyoruz

canım dünürüm günaydın nasılsın .biz iyiyiz damadınla.babamızı işe yolladık biz evdeyiz.
3 gündür site kapalıydı zaten bugün düzeldi şükür tamamen.:1hug:

beryal ayla günaydın kıslarrr nasılsınız dünürüm görüşemiyoruz
günaydın canım
günaydın canım kilo konusunda bişey yapamıyorum sürekli oturduğum için şu sıralar alıyorum kilo tam kesinleşmedi işte eğer öyleyse bir diyetisyene falan gitmem lazım adet düzensizliği yapıyormuş galiba ama bide işin ilginç tarafı benim adetlerim düzenli zamanını hiç şaşmaz dr bu tipler çok nadir gürünür dedi bakalım şimdi adet tarihimi bekliyorum ozaman tekrar gidicem güzel Allah ım nasip ederse olur

benbilirim canım öncelikle tebrik ederim çokkkkk sevindimhihoyyyt Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin sen dinlen ve hamileliğin keyfini çıkar.
canım bende iki kez kimyasal gebelik geçirmiştim,birisinde doktor dış gebelik dedi. adetime 1 hafta 10 gün vardı kahverengi bir akıntı geldi doktorum ya adet göreceksin ya da hamilesin dedi. test yaptırmıştık değerim 43 civarı çıkmıştı. 2 gün sonra değer 2 katına çıkması gerekirken benim 48 çıktı ve yükselmedi. senin değerlerin bence iyi. sen içini ferah tut. birde döllenmenin ne zaman olduğu bilinmez ki. tekrar hayırlısı olsun canım.

belenay canım nasılsın? özledik seni. bizde seni seviyoruz kendine iyi bak. görüşmek üzere...

maat canım hg. artık aramıza dön özledik seni. kendine iyi bak.işlerinde de kolay gelsin canım.

günaydın rufeydecim nasılsın?

günaydın canım iyiyim çok şükür sen nasılsın bebişin nasıl
sen sabahçı ben öglenci denk gelemiyoruz canım ya:1hug:
ya ben yine adet oldum:bbo:
bakalım bütün umutlar bu aya kaldı :CüvCüv:
hayırlısıyla bu ay :CüvCüv:hamiş olurum inşallah:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

TARıH : 05.05.2009 SAAT : 09:00

HAMıLE LıSTESı

ıSıM____________________ SAT ______________cinsiyeti___

1.okyanus: _______________28 KASIM ___________kız
2.hakca : ________________12 ARALIK___________kız
3.Çıtos2903 :______________10 OCAK____________erkek
4.beryal: _________________12 OCAK ____________erkek
5.bırcan:__________________25 OCAK
6.sÜprız_mucıze : __________6 OCAK
7.ıNTERHAT: ______________
8.merve_85: ________________6 ŞUBAT
19.ÖZLEMıMSıN: ___________ 9 ARALIK _________erkek
10.tatlibebek :_______________13 ŞUBAT
11.mervevatan:______________
12.kardelen_32:_____________10 ŞUBAT
13.missmiss : _____________
14.hlymms: ________________8 MART
15.sessizdeniz:____________ 21 MART
16.sevgii:) _________________19 MART
17.nilüfer79 ________________24 MART
18.muhasebe22 ____________
19.gaye ___________________
20.aki.no.bebii _____________
21.benbilirim________________

UMUT LıSTESı

1.vildangel
2.sara
3.sanalem
4.pancuben
5.dolunay_esra
6.maat
7.rufeyde serra
8:rozalin
9:dil-nur
10.lucian
11.pinkrose
12. yeb2004
13.sumos23
14.dyd
15.kurnaz
16.alin
17.yadel
18.ezgicik
19.eylull
20.pingu.
21.funda41
22.selra
23.huzeyfe
24.smhsmh
25.yosun2003
26.orays
27.butha.
28.ozle_mm.
29.bilgen35.
30.tatl :
31.SivriBiber:
32.NAZ87:
33.melike25:
34.burcinn:
35.hayrun:
36.meryem82.
37.zahidem:
38.triyandafil:
30.Eski_dünya:
40.umutlu16:
41.ekince:
42.ceylanmelek:
43:srncr :
44:daisy24:
45.34nesli:
46.vildan83:
47.bengl :
48.&ayla&:.
49.cesica:
50.mavi_gozlu:
51.ebrar42:
52.osmaniye80:
53.fransiyum:
54.ALARA1983:
55.angel_eda:
56.talyaa:
57.ktg:
58.belenay:
59.datlum:
60.zeyn77:
61.yagmur2009:
62.windy:
63.niran77:
64.yldz:
65.iklimtuana:
66.tekecen:
67.ESCALES:
68.dezy:
69.gize:
70.ozbek83:
71.sedcan:
72.k.a.y.r.a
73.sinemis84:
74.AYSEN74:
75.abyosun:
76.esengülüm:
77.NS72
78.sekerkiz67:
79.himeros:
80.serra84:
81.hummu85:
82.sema785
83.emelistan:
84.iltercakir.
85.FıRUZE:
86.nsb:
87.chen.
88.gulde:
89.nilaykisir.
90.deniz_4444

KIZLAR EN YENı LıSTE BU.ıSMı OLMAYANLAR LÜTFEN BANA BıLDıRSıN .
kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5

canım merhaba.evet denk gelemiyoruz. bizde iyiyiz canım sağol. dualarımız sizlerle inşallah en yakın zamanda sizlerden güzel haberler alıcaz...umudunu yitirme.herşeyin hayırlısı canım:1hug: inşallah bebişin en yakın zamanda süpriz yapar

gfünaydın canım.nasıllsın kızımız nasıl.

günaydın şekerim nasılsın .

bu:teselli:rdayız canım geldim .

sağol beryalcim biz iyiyiz siz nasılsınız? yarın tetanoz aşısı vurulucam. iğneden korkmem. ama geçenlerde komşum olmuş, şişti ve ağrı yaptı dedi. ben daha öncede vurulmuştum bundan 10 sene önce tahmini o zaman bir şikayetim olmuşmuydu hatırlamıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…