Aminnn canım sağol,hepimize olsun bu dua inş..oğlunuda Allah bağışlasın. herşey gönlünce olsun.
Canım hem senin hem eşiinin doğum yılına göre bakılıyo,en son kimin kanı değiştiyse o cinsiyetten oluyo bebek.. :)nsb sen neye göre bakıyosun aya göremi hayatım..ben sim sat 24 mart...nisan değil yanii..hata olmasın kızz)))
sağol canım teşekkürler
kızım sen kendine doğrudüzgün bi doktor bulsana hayatım daha hamilelik düşünenlere hamile kalmadan folik yazıyorlar ben nerdeyse 4 aydır kullanıyorum artık buhafta sonu başka folik yazacakmış değiştirecekmiş..:sen hamilesin ve hala doktor sana yazmadı hıı....
yani 70 e falan bakma çookkk uygun ayrıcaa çokkk..benim muayenelerde 100 lira....hemde özelden baktırıyorum ben öyle ssk üzerinden falan değil...70 çok değilkii....
bence kendine iyi bir doktor edin derim[/QUOcanım sen 3 ay bitince elevit diye ilaca başlıycan doktoruna söylersin çok faydalı bir ilaç ben kullanıyorum .
canım ya sen de bi sölesene doğum yılı ve aylarınızı hesapliyim benimkine göre çoıkcak çok merak ettim.:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
Canım hem senin hem eşiinin doğum yılına göre bakılıyo,en son kimin kanı değiştiyse o cinsiyetten oluyo bebek.. :)
Canım 2011 e kadar kız çıkıyo 2011 den sonra erkekgamyoncuiremsu
kızım sen kendine doğrudüzgün bi doktor bulsana hayatım daha hamilelik düşünenlere hamile kalmadan folik yazıyorlar ben nerdeyse 4 aydır kullanıyorum artık buhafta sonu başka folik yazacakmış değiştirecekmiş..:sen hamilesin ve hala doktor sana yazmadı hıı....
yani 70 e falan bakma çookkk uygun ayrıcaa çokkk..benim muayenelerde 100 lira....hemde özelden baktırıyorum ben öyle ssk üzerinden falan değil...70 çok değilkii....
bence kendine iyi bir doktor edin derim[/QUOcanım sen 3 ay bitince elevit diye ilaca başlıycan doktoruna söylersin çok faydalı bir ilaç ben kullanıyorum .
söyler herhalde beryalcim..bu cuma günü değiştireceğini söylemişti zaten canımcım..elevit verecek:lepi:
tamam şekercim :ecrin_bebek::ecrin_bebek:
yeb. escales. benbilrim hg... kızlarrrrrrrrrr günaydınnnnnnn
yeb2004 günaydın hg. nasılsın?
günaydın canlarım nasılsınız????
beryalcim geçmişolsun canım...bakalım bizi neler bekliyo....demek aşılar falan var...
Hoşbulduukgünaydın şeker
Hakça nilüfer beryal iyiyim canım sziler nasılsınız. bebişler nasıllar
anım çok telaş yapıyosun bebğin iyi merak etme .bak böşe yaparsan bebişte etkilenir.rahat ol içini ferah tut.değerlerin çok güzel bebişinde yaklaşık şu an 5 haftalık falan .merak etme herşey yolunda.
benbilirim canım sende herşeyi panik yapma hamilelik öncesi stres sonrası stres bide 90 lira normal canım ama hastanede görev yapan bi dr bulursan doğumda ucuza gelir
ateş olmadı canım sadece ağrı yapıyo koluma.
Geçmiş olsun bu tür şeylere bebk için katlanılacak
günaydın canım hoşgeldin .hihoyyyt
Selam canımslm ayşen 74 beryal çitos2903 escales hakça ilterçakır nilüfer 79 rüfeyde serra yeb2004 ve zek hepinize selaaaammmmmm hihoyyythihoyyyt
O incelik sana ait ama yakında görürüsün inceliği kocaman göbişin oluncayeb rep için sağol.cok ıncesın cnm sağol
Olurrr..Söle bakalım tarihleriii..şutarafagitti
İkimizde aslan burcuymuşuznsb bende isterim yaparmısın canım yaa???benüm 16.08.1979 doğ.tarihim...eşimin 13.09.1972....
bende istiyorum NSb benim doğum tarihim 22.08.1977 eşimin ki 29.10.1973 1 oğlum var 2004 doğumlu ona göre bak canımcım bide kaç yılına kadr öyle sonra ne zaman değişcek diyede bak canımcımCanım 2011 e kadar kız çıkıyo 2011 den sonra erkekgamyoncuiremsu
hayırlısı canım inş..:) çok hoş ya hadi bakalım hayırlısı eğer doğru çıkarsa sana bildiririm ok bu ay korunuyoruz önümüzdeki ay yapıcaz inşallah hemen hamile kalabiliyorum tek sorun 2 kez düşük yaptım 5 haftalık olunca tutunamıyo inşallah bu sefer tutunur bebiş çok sağol canım kendine çok iyi bak Allah dilediğini versin sana öptüm alkisalkisalkis
tamam canım benim 15.02.1983 eşimin 01.09.1981 anacım bak merak ettim alkisalkisalkisalkisalkisalkis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?