Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

Yeb2004 ve hakca tarihleri kaydettim,bakıp yazıcam,şimdi acil çıkmam gerek,herkesi çok öptümm..kusura bakmayınnn..ama yazıcamm sonuçları..a.s.

beni niye kimse görmüyo yaaa ben yokmuyum burda senağlama

bebis02, ebrar42, empty002, ESCALES+, hakca, nsb, sekerkiz67, yeb2004 günaydın şekerleerr

bebis02, ebrar42, empty002, ESCALES+, hakca, nsb, sekerkiz67, yeb2004 günaydın şekerleerr
hoşgeldin canım benim
çıldıracam haa bana günaydın yokmu:mymeka: beni niye kopyalamadın alttan aşkolsun
beni seven yokmu yaaaa :çok üzgünüm:

ana kıyamam ben sana seni sevmeziyiz heee gel kız bir öpem seni ağlama sakın yoksa bende ağlarım ama ya :çok üzgünüm::çok üzgünüm:

ben gördüm kız hoşgeldin nasılsın bakem he

saol cnm iyiyim sen nasılsınŞeniz.....
küçük emrah smileyi:çok üzgünüm:görünmeyecek kadarda küçük değilim 70 kiloyum bayaa yer kaplıyom topikte
mesele derindi kimse görmedi yada gözden kaçtım heralde

kızlar herkese slm sizleri sevmeyen ölsün şimdi doktrdan geliyorum klonen verdi perşembe kullanacağım çarşambaya doktordayım ovitrelle vurulucam eğer yine tutmazsa doktor rahim filmi çekecek rahim filmi çektiren varsa lütfen beni bilgilendirsin mucuk

çıldıracam haa bana günaydın yokmu:mymeka: beni niye kopyalamadın alttan aşkolsun
beni seven yokmu yaaaa :çok üzgünüm:

günaydın bebişim ama sen yoktun yazdığımda adın yazmıyodu şimdi gördüm adını seni sevmezmiyiz ayolklava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…