Yeb2004 ve hakca tarihleri kaydettim,bakıp yazıcam,şimdi acil çıkmam gerek,herkesi çok öptümm..kusura bakmayınnn..ama yazıcamm sonuçları..a.s.
beni niye kimse görmüyo yaaa ben yokmuyum burda senağlama
saol cnm kendimi bi an için küçük emrah gibi hissettimŞenizYeb2004vildangel ve hakca tarihleri kaydettim,bakıp yazıcam,şimdi acil çıkmam gerek,herkesi çok öptümm..kusura bakmayınnn..ama yazıcamm sonuçları..a.s.
merhaba kızlar ben geldim
bebis02, ebrar42, empty002, ESCALES+, hakca, nsb, sekerkiz67, yeb2004 günaydın şekerleerr
bebis02, ebrar42, empty002, ESCALES+, hakca, nsb, sekerkiz67, yeb2004 günaydın şekerleerr
canım görüyoruz seni.
dur ben sana hakca gülüşü yapayımkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ben gördüm kız hoşgeldin nasılsın bakem hebeni niye kimse görmüyo yaaa ben yokmuyum burda senağlama
saolcanım benim :ecrin_bebek::ecrin_bebek:Canım 2011 şubat a kadar ERKEK çıkıyo..
hoşgeldin canım benimbebis02, ebrar42, empty002, ESCALES+, hakca, nsb, sekerkiz67, yeb2004 günaydın şekerleerr
çıldıracam haa bana günaydın yokmu:mymeka: beni niye kopyalamadın alttan aşkolsun
beni seven yokmu yaaaa :çok üzgünüm:
ben gördüm kız hoşgeldin nasılsın bakem he
ana kıyamam ben sana seni sevmeziyiz heee gel kız bir öpem seni ağlama sakın yoksa bende ağlarım ama ya :çok üzgünüm::çok üzgünüm:
çıldıracam haa bana günaydın yokmu:mymeka: beni niye kopyalamadın alttan aşkolsun
beni seven yokmu yaaaa :çok üzgünüm:
iklimtuana kullanıcısından alıntı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?