Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

tamam canım öyle yaparım ama bizim orda sağlık ocağı nerde onu bile bilmiyorum işim düşmediğinden:):)öğrenirim artık....hastahanede yapmıyorlarmı bunları canımcımalkisalkisalkis

kızlar ben yaptım çin takvimini cinsiyeti erkek gösteriyordu. bende annemlere yapmıştımkaydirigubbakcemile3. bana doktor kız dedi. bakalım cumartesi gidicez kısmetse doktor yanılmadıysa. kız erkek farketmez sağlıklı olsun inşallah hepimizinki.

nsb bende isterim yaparmısın canım yaa???benüm 16.08.1979 doğ.tarihim...eşimin 13.09.1972....

CANIM....ERKKKEEEKKKKK...!!!:lepi:

canım sağollll saglıklı olsunda inş. doğru cıkar.
benımd eiçime hep oglan olcakmıs gibi gelıyorrr.ben kızları cok severım yaaa ondan tam tersı olur benım hayatta her istedıgım:)
eline saglık şeker
kız nülüş senın kese falan görüldumu kalp atısı falan bunalr ne zaman olacaksenağlama

hakça evet bedne ordan bakmıstım bana ordan erkek cıktı

ben 29 yaşında olursam kız, 30 yaşında olursam erkek. 79 doğumluyum orada erkek çıkıyor. doktorumda ben kız görüyorum dedi.genelde çin takvimi tutuyormuş Allah bilir yeter ki sağlıklı olsunlarda.

beryal tmm cnmmm cuma olmadı öbur ıyı dra gideyımmm Allah buyuktur folık asiti bilmıyorum onuda sorar baslarım

kızım sen kendine doğrudüzgün bi doktor bulsana hayatım daha hamilelik düşünenlere hamile kalmadan folik yazıyorlar ben nerdeyse 4 aydır kullanıyorum artık buhafta sonu başka folik yazacakmış değiştirecekmiş..:sen hamilesin ve hala doktor sana yazmadı hıı....
yani 70 e falan bakma çookkk uygun ayrıcaa çokkk..benim muayenelerde 100 lira....hemde özelden baktırıyorum ben öyle ssk üzerinden falan değil...70 çok değilkii....
bence kendine iyi bir doktor edin derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…