ekliyorum tatlımberyal ben korunuyorum ama önümüzdeki ay korunmicam benide eklersin ok
selam canımherkese selamlar
bizde seni seviyos iklimtuana teyzoşhoşbulduk canlarım sizleri sevirem
hayırlı haberlerini bekliyorum canım.hoşbuldum. kızlar bu sabah yine test yaptım ikinci çizgi bu kez daha netti. kan tahlili verdim öğleden sonra alacağım . inşallah iyi çıkar. size bildiririm
Canlarım haberler varmı_ nasıl gıdıo ben dıete basladım temmuz ayına kadar 10kılo vermem gerekıo malum kıstı yok etmek gerekıo amÖaa yınede calıŞmalara devam. Farlutal bıttı.hergun 6km yuruyorum
gene ben geldımmm.istdakı dr u aradım normal dedı 2 gunde 1 2 kat yukselır dedı cumaya kadar beklıcemmm ıns 500 600lerı görürüm asılozmaan halay cekıcezzz hihoyyythihoyyythihoyyyt
birde kızlar kasık agrılarım oluyor cok değil ama ara ara oluyor sizde bu varmı
kız nülü soru sordum sana kaç kez bu kese ne zaman görünür anacım sen gördunmu az bilği versen
gene ben geldımmm.istdakı dr u aradım normal dedı 2 gunde 1 2 kat yukselır dedı cumaya kadar beklıcemmm ıns 500 600lerı görürüm asılozmaan halay cekıcezzz hihoyyythihoyyythihoyyyt
birde kızlar kasık agrılarım oluyor cok değil ama ara ara oluyor sizde bu varmı
kız nülü soru sordum sana kaç kez bu kese ne zaman görünür anacım sen gördunmu az bilği versen
kimse beni görmüyomu nilüfer senin nohut napıyo beryal senin erkek nohut nasıl bakalım teyzesi yesin onlarıııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?