Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

kızlaaaaarrr yokmu arttıran yine market fiyatına döndü benim rep puanım 62 lira 99 kuruşkafamçokkarıştı

vildan iyiki burdasın kız karnım agrıyor korkuyorum normalmı yaaa.bugun işe gitmedım yattım.yarındamı yatsam gitmsem.bu normalmı acaba.hasta olcakmıs gibi bir agrı

benbilirimle iklimtuana bakıp bakıp ne kaçıyonuz yazınsana yaff klavyenizde akrepmi var

yaa benim belim kasıklarımda ağrı var ama bugünden sonra yumurtlama günüm başlıyo acaba yumurtlama gününde böle ağrılarmı olur ki

iyi akşamlar kızçalar

iyiakşamlar cnm hoşgeldin
kıslar kocik gelmek üzere aha kapı çaldı çalacak ben kaçıyom kaydirigubbakcemiledaha eşofmanlarımla duruyom herifim beni furur :mymeka:

size iyi geceler canlarım öpüyom sizia.s.a.s.

sıkılıyom bi orii bi buriii geziyom şekerim akrep mi ıyyyy korkarım bak ben

kızım sen gece gece birde süsleniyormusun anamadımmmmkaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile

aynı dert bendede var az önce koptum geldim.
ayyy 3 gündür ne kökler söktük hee kötükedihüso
yaa benim belim kasıklarımda ağrı var ama bugünden sonra yumurtlama günüm başlıyo acaba yumurtlama gününde böle ağrılarmı olur ki

evet cnm yumurtlama olduğu zaman böyle belirtiler oluyomuşa.s
bendede oldu bakalım bu cüsseyle kaç mm yumoş çıkarmışım yarın görecezCADIARZUsırnaşık şey

şimdi size iyi geceler öpücüğümüde veriyim ben gidiyim kızlarŞenizŞeniz
tüh yaa tamda açılmıştım yine :roflol:

tamam vildanım hadi git bakalım zayıfla güzelce ahh bende bi kilo versem habire yiyom

kızım sen gece gece birde süsleniyormusun anamadımmmmkaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile

ee herılt yani şekerim adam beni herzaman bakımlı görmek istiyiii

kıs hastaneye senin gitmene gerek yok kendi başının çaresine baksın-tatlicadiarzu-

tamam vildanım hadi git bakalım zayıfla güzelce ahh bende bi kilo versem habire yiyom

inşallah zayıflarım cnm 5 kilo versem bile şimdilik benim için büyük bi zafer olur :hooray:
sonra 60 a düşecem azim ettim
hadi by byy mucuksslar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…