ayyy 3 gündür ne kökler söktük hee kötükedihüso
evet cnm yumurtlama olduğu zaman böyle belirtiler oluyomuşa.s
bendede oldu bakalım bu cüsseyle kaç mm yumoş çıkarmışım yarın görecezCADIARZUsırnaşık şey
şimdi size iyi geceler öpücüğümüde veriyim ben gidiyim kızlarŞenizŞeniz
tüh yaa tamda açılmıştım yine :roflol:
oluyor canımdelikafaduldendelikafadulden
inşallah zayıflarım cnm 5 kilo versem bile şimdilik benim için büyük bi zafer olur :hooray:
sonra 60 a düşecem azim ettim
hadi by byy mucuksslar
bence durdugun hata tam gaz ileriiiiiikaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilehııı ozaman çalışmalara başlamak gereeekkk :CüvCüv:
bence durdugun hata tam gaz ileriiiiiikaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile
hoşgeldiniz aşağıdaki hatunlarr
vildan kac kilo ki kaca düsecekkkk
hıhıhıhıhhıhı allah seni napmasın ama ewt tam gaz
ben senin hakkında hic birsey bilmiyorum sen kimsin kimlerdensinkaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5
benimde boyum 1.68 kilom 54 bende biraz kilo almak istiyorum.vildandan alayım bariii kızz bu gacının kilosuda pahalıdır alabilirmiyim bilmem.
ok tanışalım bende bebek sahibi olmaya çalışıyorum yumurtlama sorunum var adet görmüyorum senede 1 oluyo..trakyalıyımmm bidee ya sen:sm_cool:
ben 27 yasında 5 yasında kızı olan 2.cocuga aday olan bir bayanım yarısmacı arkaDASLARA BASARILAR DİLERİM.bendede yumurtlama problemi var pko.catlatma ignesiyle denedik olmadı.asılamaya gecilecek herhalde.:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?