Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

performansını kocana sakla biz yarında buradayız nasıl olsa :a015::a015::a015::a015:

benimde boyum 1.68 kilom 54 bende biraz kilo almak istiyorum.vildandan alayım bariii kızz bu gacının kilosuda pahalıdır alabilirmiyim bilmem.

ben senin hakkında hic birsey bilmiyorum sen kimsin kimlerdensinkaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5

ok tanışalım bende bebek sahibi olmaya çalışıyorum yumurtlama sorunum var adet görmüyorum senede 1 oluyo..trakyalıyımmm bidee ya sen:sm_cool:

ok tanışalım bende bebek sahibi olmaya çalışıyorum yumurtlama sorunum var adet görmüyorum senede 1 oluyo..trakyalıyımmm bidee ya sen:sm_cool:

ben 27 yasında 5 yasında kızı olan 2.cocuga aday olan bir bayanım yarısmacı arkaDASLARA BASARILAR DİLERİM.bendede yumurtlama problemi var pko.catlatma ignesiyle denedik olmadı.asılamaya gecilecek herhalde.:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

bak senin bitane varmış allah bağışlasın canım inş kardeş gelir ona öpt canım iyi gecelerr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…