Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

ay yok ben burdayım dızıye fılan gıtmedım sevmem dızı ızlemeyı =) takılmam oyle televızyon kültürü yok bende alkisalkisalkis kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
kendı adıma cevaplayım hemen ben cok ıyıyım bugun fena kalabalık mısafırlerım vardı o yuzden yorgunum asırı o kadar yanı :) :roflol:

iç güveyinden halliceyim işte yaff hiç elim kolum kalkmıyo çok bitkin ve yorgun hissediyom kendimi haste ölüyom ayrıcana
aaahhh ah bir sor bin ah işit benden

ay ney nerde kım nası.. kaynanama bısı olmasın kızlar =) soyleyın nerden neye bakıcam hemen bakayım severım kaynanamı bennn

ay ney nerde kım nası.. kaynanama bısı olmasın kızlar =) soyleyın nerden neye bakıcam hemen bakayım severım kaynanamı bennn

allah muhabbetinizi arttırsın yavrım bu ne sevgi :asigim: insan kaynanasını severmi yaffCADIARZU

AYY BEN DE NE KAYNANAMA NE DE SAÇLARIMA BİŞİ OLMASINI İSTEMİYORUMM..kaydirigubbakcemile3BAKTIM PASTALARI GÖREMEDİM RESİMLERİ AÇILMADI AMA MANTIYI GÖRDÜM SÜPERR CANIM,ELLERİNE SAĞLIKK..

allah muhabbetinizi arttırsın yavrım bu ne sevgi :asigim: insan kaynanasını severmi yaffCADIARZU

seferim kıs kadıncağız hep beni düşünür bişiyler alır yemek yapar bazen getırır fılan :) ıyı yav bı kotulugunu gormedım bı kavga edelım esımle benı tutar allah herkese buyle nasıp etsın kaydirigubbakcemile5:içelim:

yaaa bende severim kaynanamı hemen baktım yorum yaptım neme lazım kadıncağızın başına bi iş gelir ömür boyu vijdan aslında vildan azabı çekerim:roflol:

tamam tatlım bakıyorum bak baştan söyleyim ben açık sözlüyümdür beğenmezsem beğenmedim derim küsme sonraaaa:roflol:

beğeneceğinden adım gibi eminim
açıkçası kendimi beğendirmek için koydum onları
çocuk yapamıyom ama ne marifetler yaptığımı görün istedim
tekmarifetim burda yazışmak değil cnmsırnaşık şeysırnaşık şey

OoOOOOOooOO..pastalar da süper görünüyo canım,vildancımm..alkisalkisalkis
Ya ben de pastalarımı sergilemek istiyorum,nasıl ekkliyosun bunuuu??

AYY BEN DE NE KAYNANAMA NE DE SAÇLARIMA BİŞİ OLMASINI İSTEMİYORUMM..kaydirigubbakcemile3BAKTIM PASTALARI GÖREMEDİM RESİMLERİ AÇILMADI AMA MANTIYI GÖRDÜM SÜPERR CANIM,ELLERİNE SAĞLIKK..

bak kıs bidaha tıkla açılıyo sen niye göremedin yaa olmas sabotemi etmişler yoksa pastalarımı:sm_confused:

sus nenn suss açma yaralarımı ben de yapamıyomm çocuk geçen arkadaşla bujiteriye girdik kadının bırı gırdı ıcerı bebek arabasıyla 40 ı cıkıyomus cocugun galıba hazırlık yapıcam fılan konusuyodu arkadasım benı durtup bebegı gosterip hadi yap sen de bı tane deyıverdı manyak gacı sankı haa dıyınce oluyo:1closedeyes: heh dedım tmm hemen gıdıp ıkı dk yapıyım gelıyom tövbe tövbee:roflol: :roflol:

maşallah cnm allah bozmasın eski anlayışsız kaynanalar kalmadı şimdikiler hep iyi saolsunlar
gerçi bizde var türünün son örneği bitane saklıyoz müzeliksırnaşık şey
yaaa bende severim kaynanamı hemen baktım yorum yaptım neme lazım kadıncağızın başına bi iş gelir ömür boyu vijdan aslında vildan azabı çekerim:roflol:
falla bakıp yorum yapmadığını bi anlasaydım gece yastıkla boğardım kadıncaazı
kimboğduya giderdisırnaşık şey
OoOOOOOooOO..pastalar da süper görünüyo canım,vildancımm..alkisalkisalkis
Ya ben de pastalarımı sergilemek istiyorum,nasıl ekkliyosun bunuuu??

saol cnm beğendiğinize çok sevindim BEN YAPTIMMMalkisalkisalkissüprizzzzz

CNM SENDE KURABİYE ADAM YAPSAYDIN:roflol::roflol:

yok kıs ole bısı acılmayan resmın ustune gelıp sag tık resmı gostert deyınce acılıyo nazlanıyo :dance:

anca cnm siteye saldırıyolar takılıyo arada yoksa yidiler sandım pastalarımı...daha herkese göstermedim herkes bi yorum yapsın ondan sonra yisinlercokacimcoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…