valla yaa tik oldu
sen benim pastalarıma yorum yaptınmı:uhm:
bak yorum yapmadıysan kaynananın hayatı tehlikeye girecek ona görekötükedihüso
bende iyi sayılırım cnm uğraşıyom işle falan bişeyde yapmak istemiyo canım sıkılıyohoşbulduk iyiym vildancım sen nasısın hoşbulduk pufii
canım bakmayanın kaynanası ölsün dediysen tüühh bakmasaydım keşkeekötükedihüso
vildanı kızdıracağıma iki satır yazayım tabi giderse yazdıklarım site yavaş ya anca ulaşıyor:)))nasılsın vildancım bakim hııım iklimtuna.pufi.serra84 sizler nasılsınız topikte sizzleri görüyorum şu anda herkes dizi izlemeye gitti sanırsam bende yemek yemeğe gidiyorum kendinize iyi bakın bakim
vildanı kızdıracağıma iki satır yazayım tabi giderse yazdıklarım site yavaş ya anca ulaşıyor:)))nasılsın vildancım bakim hııım iklimtuna.pufi.serra84 sizler nasılsınız topikte sizzleri görüyorum şu anda herkes dizi izlemeye gitti sanırsam bende yemek yemeğe gidiyorum kendinize iyi bakın bakim
ne pastası kıs benım bıseyden haberım yokk süleee bakayımmŞeniz
ay ney nerde kım nası.. kaynanama bısı olmasın kızlar =) soyleyın nerden neye bakıcam hemen bakayım severım kaynanamı bennn
http://www.kadinlarkulubu.com/kekler-pastalar/277085-elmali-pasta-resimli.html
http://www.kadinlarkulubu.com/tatlilar/277115-rulo-tavuk-gogsu-resimli.html
cnm önce birine sonrada diğerine yorumlarınızı bekliyomyerimseniben
allah muhabbetinizi arttırsın yavrım bu ne sevgi :asigim: insan kaynanasını severmi yaffCADIARZU
tamam tatlım bakıyorum bak baştan söyleyim ben açık sözlüyümdür beğenmezsem beğenmedim derim küsme sonraaaa:roflol:
AYY BEN DE NE KAYNANAMA NE DE SAÇLARIMA BİŞİ OLMASINI İSTEMİYORUMM..kaydirigubbakcemile3BAKTIM PASTALARI GÖREMEDİM RESİMLERİ AÇILMADI AMA MANTIYI GÖRDÜM SÜPERR CANIM,ELLERİNE SAĞLIKK..
beğeneceğinden adım gibi eminim
açıkçası kendimi beğendirmek için koydum onları
çocuk yapamıyom ama ne marifetler yaptığımı görün istedim
tekmarifetim burda yazışmak değil cnmsırnaşık şeysırnaşık şey
maşallah cnm allah bozmasın eski anlayışsız kaynanalar kalmadı şimdikiler hep iyi saolsunlarseferim kıs kadıncağız hep beni düşünür bişiyler alır yemek yapar bazen getırır fılan :) ıyı yav bı kotulugunu gormedım bı kavga edelım esımle benı tutar allah herkese buyle nasıp etsın kaydirigubbakcemile5:içelim:
falla bakıp yorum yapmadığını bi anlasaydım gece yastıkla boğardım kadıncaazıyaaa bende severim kaynanamı hemen baktım yorum yaptım neme lazım kadıncağızın başına bi iş gelir ömür boyu vijdan aslında vildan azabı çekerim:roflol:
OoOOOOOooOO..pastalar da süper görünüyo canım,vildancımm..alkisalkisalkis
Ya ben de pastalarımı sergilemek istiyorum,nasıl ekkliyosun bunuuu??
sus nenn suss açma yaralarımı ben de yapamıyomm çocuk geçen arkadaşla bujiteriye girdik kadının bırı gırdı ıcerı bebek arabasıyla 40 ı cıkıyomus cocugun galıba hazırlık yapıcam fılan konusuyodu arkadasım benı durtup bebegı gosterip hadi yap sen de bı tane deyıverdı manyak gacı sankı haa dıyınce oluyo:1closedeyes: heh dedım tmm hemen gıdıp ıkı dk yapıyım gelıyom tövbe tövbee:roflol: :roflol:
bak kıs bidaha tıkla açılıyo sen niye göremedin yaa olmas sabotemi etmişler yoksa pastalarımı:sm_confused:
CNM SENDE KURABİYE ADAM YAPSAYDIN:roflol::roflol:
yok kıs ole bısı acılmayan resmın ustune gelıp sag tık resmı gostert deyınce acılıyo nazlanıyo :dance:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?