anca cnm siteye saldırıyolar takılıyo arada yoksa yidiler sandım pastalarımı...daha herkese göstermedim herkes bi yorum yapsın ondan sonra yisinlercokacimcoook
vildancım kaynananı bu kadar sevmen göslerimi yaşarttı ya kız senin gibi gelin dostlar başına niye sevmiyon kadıncağızı
Kızlar naçisane bunlar da benim pastalar..tarif yok görüntü war..Değerlendirirseniz sewinirim.. :) Vildandan öğrendim de..kaydirigubbakcemile3:dance:
a.s.öptüm seni Vildoşumm..:teytey:
kızlar bende çok istiyorum olmuyor inşalh hepimizin olur
ewt bende sevmiyorum ruh halimi ama dogrusu bucnm aramıza hoşgeldinŞeniz
ruh halini hiç beğenmedim
benimde siteye ilk üye olduğum zamanki ruh halimde depresyondu...şimdi relax oldum takıl bize hayatın cehennem olmaktan çıksın cnmkaydirigubbakcemile5
ewt bende sevmiyorum ruh halimi ama dogrusu bu
Vildancım yorumların için sağol,nasıl okuyacağımı çözüp okumam uzun zaman aldı.. :)
Estağfirullah canım asıl ben sana yetişemem,mantı açamam mesela benCanım bunları şeker hamurla kaplıyosun,şeker hamurunu gıda boyalarıyla renklendirip yapıyosun yanii..
şeker hamuru yapmayı bi kere denemiştim elime yüzüme bulaştırdım ne yapışık bişi be her yiğidin harcı değil onu becermek cnm eline emeğine sağlık
bende memnun oldum cnm a.s.hoşçakal vildoş tanıştığıma memnun oldum cnm
inşallah antalyaya gelmek nasip olur cnm bu sene niyetimiz vardı görümcemin düğünü çıktı iptal ettik ....bende seni öptüm cnm a.s.Sağol vildancım..utandım walla..Aslında yaparsın da sen bi ara Antalya ya gel de ben sana gösteriyim. :) iyi akşamlar canım sana..öpüyorum..
bende hamile kalamıyorum maalesefçikolata kisti var. 2 yıl önce gitmiştim doktora çikolata kisti olduğunu anlamadılar 2 yılım boşa gitti. 5-6 ay oldu kistim olduğunu öğreneli, o zamana kadar korunuyodum meğer boşunaymış şimdi dört gözle bekliyorum, inşallah olur.. çikolata kistini aldırıp hamile kalan var mı tanıdığınız? aldırsam mı aldırmasam mı bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?