Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

vildancım kaynananı bu kadar sevmen göslerimi yaşarttı ya kız senin gibi gelin dostlar başına niye sevmiyon kadıncağızı

vildancım kaynananı bu kadar sevmen göslerimi yaşarttı ya kız senin gibi gelin dostlar başına niye sevmiyon kadıncağızı

yoook yanlış anlaşılmasın seviyom :icecream:bana pek diş geçiremiyo ben ne inatım sen biliyonmu:1closedeyes:
bana yapma dedikleri zaman yaparım Çok üzgünüm çoookalma dedikleri zaman alırımÇok üzgünüm çoook
çok ters ve inat bir yapım olduğu için bana hiç karışmazlarkaydirigubbakcemile3
allah eltime yardım etsin o çok sessiz benim gibi değil kaynanamdan çekiniyo hemde birlikteler altlı üstlü o yüzden pek rahatta değil
ben ayrıyım çok şükür:Saruboceq:

Kızlar naçisane bunlar da benim pastalar..tarif yok görüntü war..Değerlendirirseniz sewinirim.. :) Vildandan öğrendim de..kaydirigubbakcemile3:dance:
a.s.öptüm seni Vildoşumm..:teytey:

Kızlar naçisane bunlar da benim pastalar..tarif yok görüntü war..Değerlendirirseniz sewinirim.. :) Vildandan öğrendim de..kaydirigubbakcemile3:dance:
a.s.öptüm seni Vildoşumm..:teytey:

canım bayıldım hepsinede ayyy ne marifetli bağyanlarız biz yaff:hooray::hooray:

kızlar bende çok istiyorum olmuyor inşalh hepimizin olur

cnm aramıza hoşgeldinŞeniz
ruh halini hiç beğenmedim
benimde siteye ilk üye olduğum zamanki ruh halimde depresyondu...şimdi relax oldum takıl bize hayatın cehennem olmaktan çıksın cnmkaydirigubbakcemile5

Vildancım yorumların için sağol,nasıl okuyacağımı çözüp okumam uzun zaman aldı.. :)
Estağfirullah canım asıl ben sana yetişemem,mantı açamam mesela ben Canım bunları şeker hamurla kaplıyosun,şeker hamurunu gıda boyalarıyla renklendirip yapıyosun yanii..

şeker hamuru yapmayı bi kere denemiştim elime yüzüme bulaştırdım ne yapışık bişi be her yiğidin harcı değil onu becermek cnm eline emeğine sağlık

kıslar güzel bi akşamdı benim için
şimdi kalkıp spor yapmam yediklerimi yakmam lazım
spordan sonra vakit bulursam kocik gelmeden tekrar girerim
beni özleyin kendinize iyi bakın hoşçakalın a.s.a.s.a.s.

şeker hamuru yapmayı bi kere denemiştim elime yüzüme bulaştırdım ne yapışık bişi be her yiğidin harcı değil onu becermek cnm eline emeğine sağlık

Sağol vildancım.. utandım walla..Aslında yaparsın da sen bi ara Antalya ya gel de ben sana gösteriyim. :) iyi akşamlar canım sana..öpüyorum..

bende hamile kalamıyorum maalesef çikolata kisti var. 2 yıl önce gitmiştim doktora çikolata kisti olduğunu anlamadılar 2 yılım boşa gitti. 5-6 ay oldu kistim olduğunu öğreneli, o zamana kadar korunuyodum meğer boşunaymış şimdi dört gözle bekliyorum, inşallah olur.. çikolata kistini aldırıp hamile kalan var mı tanıdığınız? aldırsam mı aldırmasam mı bilmiyorum.

hoşçakal vildoş tanıştığıma memnun oldum cnm
bende memnun oldum cnm a.s.
Sağol vildancım.. utandım walla..Aslında yaparsın da sen bi ara Antalya ya gel de ben sana gösteriyim. :) iyi akşamlar canım sana..öpüyorum..
inşallah antalyaya gelmek nasip olur cnm bu sene niyetimiz vardı görümcemin düğünü çıktı iptal ettik ....bende seni öptüm cnm a.s.

cnm aramıza hoşgeldin inşallah en kısa zamanda hamiş kalırsın :CüvCüv: güzel paylaşımlarda bulunmak dileğiyle a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…