kızlar nerdesiniz yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
slmm kızlarr gunaydınn bugun erkenciyimm :))
kızlar siteye gecemi girsek ne yapsak gece hem hızlı hemde hiç bi sorun olmuyoo
GÜNAYDIN CANCAĞIZIMgünaydın herkese
BELKİDE BİRŞEYLER VARDIR :jeyyar::jeyyar:ben sey sorcaktım sölemesi ayıptır karnımda bişiler pıt pıt yapıyo yani bi titresim gibi bişi oluyo nasıl anlatsam acaba diyom gaz felanmı yani bağırsakmı yapıyo die yoksa başka bişimi karnımda yani kasıklarıma doğru oluyo ne iş anlamadımm
ben burdayım canımmm lülülülülülü
canım ümitlendirmek istemem ama sanırım hamilesin .durum onu gösteriyo .hayırlı olsun .ama kan tahlili yaptır mutlaka.adet tarihim 1 mayıstı 2 mayısta evde yapılan testten yaptım silik cizgi cıktı pazar günü tekrar yaptım daha koyuydu dün ilceye kan tahlili yaptırmaya gittim ancak bizim ılcede kan tahlili yapılmadıgı için idrar yaptırdım ondada daha erken diye zayıf cıktı bu sabah yine tst yaptım hala silik nedeni nedir hamile olma ihtimalim var demi dıs gebelik olabilirmi nasıl anlasılır... yardım ederseniz sevinirim...simdiden tesekkürler
canım nerdesin sen yoksun ne zamandırbayadır girmiyorum zaten siteye bugün gireyim diye niyetlendim. kafayı yemiş ben yokken site... kafamçokkarıştı
ben yapmim o zaman :jeyyar:kaydirigubbakcemile3:1shok:sırnaşık şey
tamam canım eklerimbenide ekleyin kızlarhihoyyyt
günaydın kızlar
SLM GÜLÜM BEN GİREBİLSEM GİRCEM AMA GİREMİYORUM CANCAĞIZIM :CüvCüv:
ben sey sorcaktım sölemesi ayıptır karnımda bişiler pıt pıt yapıyo yani bi titresim gibi bişi oluyo nasıl anlatsam acaba diyom gaz felanmı yani bağırsakmı yapıyo die yoksa başka bişimi karnımda yani kasıklarıma doğru oluyo ne iş anlamadımm
günaydın herkese canlarrrrrrr...
günaydın canımgünaydın herkese canlarrrrrrr...
canım aynı şey bendede var ara ara batmalar oluyor ama nedenini bilmiyorum ben bu ay çatlatma iynesi vurulmuştum ondanmı oluyor anlıyamadım ümitlenmekte istemiyorum atedimede 2-3 gün var bekliyorum ama bende başka hiç bir belirtide yok benneyaptımki
inşallah canım isteyen herkese versin yüce rabbimbenim adtim gecen ay 9 gun gecikti o yusden tam hesaplayamıyom martta 6sında oldum nisanda 16sında bu ay bilmiyom ne zaman olurum artık yani benimki gecmezdi pek bi iki gun gecikmeli olurdum ama gecen ay çok zor oldu ama hayırlısı olsun hakkımızda ins senin bebiş varıdrr
inşallah canım isteyen herkese versin yüce rabbim
GÜNAYDIN CANCAĞIZIM
BELKİDE BİRŞEYLER VARDIR :jeyyar::jeyyar:
HOŞGELDİN KIZ hihoyyythihoyyyt
Canım hamile olsanda o tür hareketleri hissetmen için en az 16 hafta olması gerekir. Bence gazdır.ben sey sorcaktım sölemesi ayıptır karnımda bişiler pıt pıt yapıyo yani bi titresim gibi bişi oluyo nasıl anlatsam acaba diyom gaz felanmı yani bağırsakmı yapıyo die yoksa başka bişimi karnımda yani kasıklarıma doğru oluyo ne iş anlamadımm
Günaydın nasılsıncanım ümitlendirmek istemem ama sanırım hamilesin .durum onu gösteriyo .hayırlı olsun .ama kan tahlili yaptır mutlaka.
canım nerdesin sen yoksun ne zamandır
ben yapmim o zaman :jeyyar:kaydirigubbakcemile3:1shok:sırnaşık şey
tamam canım eklerim
günaydın canımmmm
benim adtim gecen ay 9 gun gecikti o yusden tam hesaplayamıyom martta 6sında oldum nisanda 16sında bu ay bilmiyom ne zaman olurum artık yani benimki gecmezdi pek bi iki gun gecikmeli olurdum ama gecen ay çok zor oldu ama hayırlısı olsun hakkımızda ins senin bebiş varıdrr
O KONUYU DEME GİTSİN KUŞUM DÜN BİRDE EKRANDA YAZI ÇIKTI MSNE KAYDEDİN DİYE ONUDA YAPTIM VALLA YETERKİ AÇILSIN K.K MÜZ DİYE VALLAkeske evindede net olsaydı dimi canım ama biran önce düzelse topik eski halimize dönsek ne güzel olur ama yaa ben varya evde kafayı yedim buraya giremeyince anlatamam sana sinirlerim tavan yaptı
HAYIRLISI CANIM BENİM İNŞALLAH BEBİŞ VARDIR GÜLÜM BENİM GEÇEN AYIN 5 İNDEYDİ 1 GÜN GEÇTİ AMA BİLİYORSUN BENİM DEVAMLI GEÇİYOR O YÜZDEN SALLIYORUM BİR KAÇ GÜN GEÇSİN BAKALIM NE OLACAKescales gulum hayırlısı inş vardır bişiler bide rüya görmüşüm hamile oldugumu öğreniyomusum ve koçişe sarılıyomusun sevinçten çığlık atıyomusuz gecenlerde gördüm bu rüyayı ilk defa görüyom böle bişiyi hayırlısı olsun hakkımızda
sanada günaydın canım
sen izmir merkezdemisin canım
ben sey sorcaktım sölemesi ayıptır karnımda bişiler pıt pıt yapıyo yani bi titresim gibi bişi oluyo nasıl anlatsam acaba diyom gaz felanmı yani bağırsakmı yapıyo die yoksa başka bişimi karnımda yani kasıklarıma doğru oluyo ne iş anlamadımm
Canım hamile olsanda o tür hareketleri hissetmen için en az 16 hafta olması gerekir. Bence gazdır.
Günaydın nasılsın
Canım gecikme olmuş adetimi 16 mayıs oalark hesaplaman gerek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?