Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

günaydın herkese
GÜNAYDIN CANCAĞIZIM
BELKİDE BİRŞEYLER VARDIR :jeyyar::jeyyar:
ben burdayım canımmm lülülülülülü

HOŞGELDİN KIZ hihoyyythihoyyyt

canım ümitlendirmek istemem ama sanırım hamilesin .durum onu gösteriyo .hayırlı olsun .ama kan tahlili yaptır mutlaka.
bayadır girmiyorum zaten siteye bugün gireyim diye niyetlendim. kafayı yemiş ben yokken site... kafamçokkarıştı
canım nerdesin sen yoksun ne zamandır
ben yapmim o zaman :jeyyar:kaydirigubbakcemile3:1shok:sırnaşık şey
benide ekleyin kızlarhihoyyyt
tamam canım eklerim
günaydın kızlar

günaydın canımmmm

SLM GÜLÜM BEN GİREBİLSEM GİRCEM AMA GİREMİYORUM CANCAĞIZIM :CüvCüv:

keske evindede net olsaydı dimi canım ama biran önce düzelse topik eski halimize dönsek ne güzel olur ama yaa ben varya evde kafayı yedim buraya giremeyince anlatamam sana sinirlerim tavan yaptı

canım aynı şey bendede var ara ara batmalar oluyor ama nedenini bilmiyorum ben bu ay çatlatma iynesi vurulmuştum ondanmı oluyor anlıyamadım ümitlenmekte istemiyorum atedimede 2-3 gün var bekliyorum ama bende başka hiç bir belirtide yok benneyaptımki

escales gulum hayırlısı inş vardır bişiler bide rüya görmüşüm hamile oldugumu öğreniyomusum ve koçişe sarılıyomusun sevinçten çığlık atıyomusuz gecenlerde gördüm bu rüyayı ilk defa görüyom böle bişiyi hayırlısı olsun hakkımızda

benim adtim gecen ay 9 gun gecikti o yusden tam hesaplayamıyom martta 6sında oldum nisanda 16sında bu ay bilmiyom ne zaman olurum artık yani benimki gecmezdi pek bi iki gun gecikmeli olurdum ama gecen ay çok zor oldu ama hayırlısı olsun hakkımızda ins senin bebiş varıdrr

inşallah canım isteyen herkese versin yüce rabbim

inşallah canım isteyen herkese versin yüce rabbim

aminn :Saruboceq: allahım sen dualrımızı kabul eyle rabbim ya rabbim bebiş isteyen tum anne adaylarına bir mucize ver hamiş arkadaslarıma bebişlerini sağ salım sağlıkla kucagına almayı nasip eyle ya rabbim aminn

Canım hamile olsanda o tür hareketleri hissetmen için en az 16 hafta olması gerekir. Bence gazdır.
Günaydın nasılsın

Canım gecikme olmuş adetimi 16 mayıs oalark hesaplaman gerek

:ecrin_bebek:
keske evindede net olsaydı dimi canım ama biran önce düzelse topik eski halimize dönsek ne güzel olur ama yaa ben varya evde kafayı yedim buraya giremeyince anlatamam sana sinirlerim tavan yaptı
O KONUYU DEME GİTSİN KUŞUM DÜN BİRDE EKRANDA YAZI ÇIKTI MSNE KAYDEDİN DİYE ONUDA YAPTIM VALLA YETERKİ AÇILSIN K.K MÜZ DİYE VALLA
HAYIRLISI CANIM BENİM İNŞALLAH BEBİŞ VARDIR GÜLÜM BENİM GEÇEN AYIN 5 İNDEYDİ 1 GÜN GEÇTİ AMA BİLİYORSUN BENİM DEVAMLI GEÇİYOR O YÜZDEN SALLIYORUM BİR KAÇ GÜN GEÇSİN BAKALIM NE OLACAK

canım adet oldunmu .yada ne zaman olcan .
senin söylediğin şey bana olmuştu hamile kaldığım zaman .sol kasığımda batmalar olmuştu.

Canım hamile olsanda o tür hareketleri hissetmen için en az 16 hafta olması gerekir. Bence gazdır.

Günaydın nasılsın

Canım gecikme olmuş adetimi 16 mayıs oalark hesaplaman gerek

çok tesekkür ederim canım cvp için ben bu ay kaçında olacagımı hesaplamadım yani kafaya takmıyım die takip etmiyodum 16 sında olcam demek daha bana bir ayy var gibi geliyo kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…