en erken 16 sı canım önceki geciktiği için gene gecikebilir bazen bazılarının arası 35 gün gecikebiliyor
evet şükür
yeni sayılırım yavaş yavaş açılıyorum canım
hoşbuldum escalesim ve mavişim nasılsınız kızlar valla hepicinizi çok özlemişim 3 gündür buraya girmemek işgenceydi canım sıkıldı iyi kk var iyiki sizler varsınız:enbuyukkk::lepi:
bizde seni özledik canım toprağım .nasılsın biz iyiyiz bebişimle ama birtek ben pazartesi tetenoz aşısı vurulmuştum kolum şiş çok ağrıyor.TopraĞım nasılsın nohutumuz nasıl bakem kız valla ben sİzİ ÖzlemİŞİm be ya
günaydın kızlarrrrrrhihoyyyt
evet çok güzeldir ben geçen hafta ordaydım annemde kaldım 2 hafta.buna çok sevindim bodrumda çok güzel yer ama bizim buralar başka ben selçuğu çok severim eskiden her cumartesi selçuktaydım
bu arada doruk bey bizi hiç öpmedin sen bize sans öpçüğü versene Şeniz
beryalcim bende genelde sol tarafımda hissediyorum ama daha bi ömür var adetime bana öle geliyo en azından hakkımızda hayırlısı olsun ne diyelimm dimi canım kafaya takmamk lazımm
bizde seni özledik canım toprağım .nasılsın biz iyiyiz bebişimle ama birtek ben pazartesi tetenoz aşısı vurulmuştum kolum şiş çok ağrıyor.
günaydın serdarım ve güzel annesi:lepi:
1 senedir uğraşıyorum canım 4-5 ay öyle denedik olmadı bende pko var onun dr gittik biraz başta yanlış tedavi uygulandı kilo problemin var kilo verdim bu ayda klomen ve çatlatma iynesi oldu 3 tane yumurtam vardı bekliyorum şimdi sen canımçok güzel cnm buraya giren kopamıyor söylüyüm sen nezamandır bebiş istiyorsun sositososito
AYNEN ÖYLE CANIM HAYIRLISIallahım inşallah bebiş sızlatıyordur gögüslerini bebek oluncada sızlamalar oluyormuş yaa herkezde farklı farklı oluyor sanırım
ben bu ayın 9 unu bekliyorum ama hiç bir belirti yok sadece kasıklarımda batmalar var okadar oda sanki gaz sancısı gibi delirtiyor beni ara ara giriyor hayırlısını diliyorum yüce rabbimden artık herkez için hayırlısı olsun
TAMAM CANIMDA O BENMİYİM MAVİŞ Mİen erken 16 sı canım önceki geciktiği için gene gecikebilir bazen bazılarının arası 35 gün gecikebiliyor
evet şükür
DEME GİTSİN CANIM YAAhoşbuldum escalesim ve mavişim nasılsınız kızlar valla hepicinizi çok özlemişim 3 gündür buraya girmemek işgenceydi canım sıkıldı iyi kk var iyiki sizler varsınız:enbuyukkk::lepi:
HE HE DEMEK BİR TEK BEN DEĞİLMİŞİMcanım ayın 16sı die escalesmi dedin bana mı dedin gii anlamadım ben
bizde seni özledik canım toprağım .nasılsın biz iyiyiz bebişimle ama birtek ben pazartesi tetenoz aşısı vurulmuştum kolum şiş çok ağrıyor.
günaydın serdarım ve güzel annesi:lepi:
1 senedir uğraşıyorum canım 4-5 ay öyle denedik olmadı bende pko var onun dr gittik biraz başta yanlış tedavi uygulandı kilo problemin var kilo verdim bu ayda klomen ve çatlatma iynesi oldu 3 tane yumurtam vardı bekliyorum şimdi sen canım
geçmiş olsun anacımm bende hapatit asısı olmustum kolum şişmişti oynatamıyodum ustune yatamadım asılar hep böle yapıyo inş cabuk iyileşir kolun canımm
AYNEN ÖYLE CANIM HAYIRLISI
TAMAM CANIMDA O BENMİYİM MAVİŞ Mİ
DEME GİTSİN CANIM YAA
HE HE DEMEK BİR TEK BEN DEĞİLMİŞİM
ANA KIYAMAM BEN TOPRAĞIMA GEL ÖPEYİMDE GEÇSİN Şeniz:teselli::1hug:
inşallah canım bu gün hıdırellez yüce rabbim hepimizin duasını kabul etsin ben birazdan bizim burda bir yatır var oraya gidecem hepimiz için dua edecem inşallah yüce rabbim hepimize veririnşallah bu ay bebiş haberleri alırız canım senden
günaydın kızlar herkes iyidir umarım. bende tetanoz aşısı oldum şimdi geldik.
günaydın geçmiş olsun korktuğun kadar değildir umarımgünaydın kızlar herkes iyidir umarım. bende tetanoz aşısı oldum şimdi geldik.
bizde seni özledik canım serdar nasıl annesi onunda canı sıkılıyomu teyzeleriyle konusamadı die üzme annesi onu emi bi öpücük ver bakıyım serdarcımm gunaydın öpücüğü olsun
günaydın hakcam canım toprağım .geçmiş olsun ..
kızımız nasıl.benim kolum şişti ağrıyo.
günaydın geçmiş olsun korktuğun kadar değildir umarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?