Canım hamile olsanda o tür hareketleri hissetmen için en az 16 hafta olması gerekir. Bence gazdır.
Günaydın nasılsın
Canım gecikme olmuş adetimi 16 mayıs oalark hesaplaman gerek
biliyorum canım bende kuşadasındayım izmiri az çok bilirim sormamın sebebi belki selçuktasındır felan :)YOK GÜZELİM KEMALPAŞA İLÇESİNDEYİM AMA YARIM SAAT UZAKLIĞIMIZ VAR hihoyyyt
canım adet oldunmu .yada ne zaman olcan .
senin söylediğin şey bana olmuştu hamile kaldığım zaman .sol kasığımda batmalar olmuştu.
:ecrin_bebek:
O KONUYU DEME GİTSİN KUŞUM DÜN BİRDE EKRANDA YAZI ÇIKTI MSNE KAYDEDİN DİYE ONUDA YAPTIM VALLA YETERKİ AÇILSIN K.K MÜZ DİYE VALLA
HAYIRLISI CANIM BENİM İNŞALLAH BEBİŞ VARDIR GÜLÜM BENİM GEÇEN AYIN 5 İNDEYDİ 1 GÜN GEÇTİ AMA BİLİYORSUN BENİM DEVAMLI GEÇİYOR O YÜZDEN SALLIYORUM BİR KAÇ GÜN GEÇSİN BAKALIM NE OLACAK
biliyorum canım bende kuşadasındayım izmiri az çok bilirim sormamın sebebi belki selçuktasındır felan :)
bu ayki geçikmenin sebebi inşallah bebiş oldugundandır canım
beryalcim günaydın hayatım dorukcumm sanada gunaydın hayatımm nasılsın
günaydın canımgünaydın kızlarrrrrrhihoyyyt
hayırlısı ama canım ben beklemiyorum çünkü ne ben gününü takip edebiliyorum nede zamanını geçen ay beşindeydi bu ayda 15 inde olursam şaşmıycam güzelim benkaç gun gecti canım senin inş senin vardr bebişin bu ay inş guzel haberi ilk senden alırızz anacımm
günaydın kızlarrrrrrhihoyyyt
biliyorum canım bende kuşadasındayım izmiri az çok bilirim sormamın sebebi belki selçuktasındır felan :)
bu ayki geçikmenin sebebi inşallah bebiş oldugundandır canım
allahım inşallah bebiş sızlatıyordur gögüslerini bebek oluncada sızlamalar oluyormuş yaa herkezde farklı farklı oluyor sanırımhayırlısı ama ben genede umutlanmıyorum canım benim geçen ay bayağa kafaya takmıştım ama bu ay takmadım ve şu bir kaç günden beri göğüslerimin kenarı birde ucu sızlıyor heralde oda regli olmadığımdandır geçen ayda regli olunca geçti sızlaması
bugün biraz hızlanmış kk
en erken 16 sı canım önceki geciktiği için gene gecikebilir bazen bazılarının arası 35 gün gecikebiliyorYEBCİM BEN KAÇ HESAPLAMAM GEREK HEEE alkisalkisalkis
bugün biraz hızlanmış kk
günaydın canım
buna çok sevindim bodrumda çok güzel yer ama bizim buralar başka ben selçuğu çok severim eskiden her cumartesi selçuktaydımcanım ben selçukluyum .ama bodrumda yaşıyorum .
yeni sayılırım yavaş yavaş açılıyorum canımslm tatlım sen yenisin galiba yerimseniben
hayırlısı ama canım ben beklemiyorum çünkü ne ben gününü takip edebiliyorum nede zamanını geçen ay beşindeydi bu ayda 15 inde olursam şaşmıycam güzelim ben
hoşgeldin canım benim
h.g. canım benim nasılsın bazen sorun oluyo ama arada düzeliyo canım :enbuyukkk:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?