Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

canım adet oldunmu .yada ne zaman olcan .
senin söylediğin şey bana olmuştu hamile kaldığım zaman .sol kasığımda batmalar olmuştu.

martn altısında olmustu nisanında 16 sında oldum canım dokuz gun gecikme oldu gecen ay bu ayda takip etmedim ama yebcim 16 sında olman gerek dedi hayırlısı bilmiyom inş varıdr bebiş

kaç gun gecti canım senin inş senin vardr bebişin bu ay inş guzel haberi ilk senden alırızz anacımm

biliyorum canım bende kuşadasındayım izmiri az çok bilirim sormamın sebebi belki selçuktasındır felan :)
bu ayki geçikmenin sebebi inşallah bebiş oldugundandır canım

hayırlısı ama ben genede umutlanmıyorum canım benim geçen ay bayağa kafaya takmıştım ama bu ay takmadım ve şu bir kaç günden beri göğüslerimin kenarı birde ucu sızlıyor heralde oda regli olmadığımdandır geçen ayda regli olunca geçti sızlaması

kaç gun gecti canım senin inş senin vardr bebişin bu ay inş guzel haberi ilk senden alırızz anacımm
hayırlısı ama canım ben beklemiyorum çünkü ne ben gününü takip edebiliyorum nede zamanını geçen ay beşindeydi bu ayda 15 inde olursam şaşmıycam güzelim ben
günaydın kızlarrrrrrhihoyyyt

hoşgeldin canım benim

allahım inşallah bebiş sızlatıyordur gögüslerini bebek oluncada sızlamalar oluyormuş yaa herkezde farklı farklı oluyor sanırım
ben bu ayın 9 unu bekliyorum ama hiç bir belirti yok sadece kasıklarımda batmalar var okadar oda sanki gaz sancısı gibi delirtiyor beni ara ara giriyor hayırlısını diliyorum yüce rabbimden artık herkez için hayırlısı olsun

beryalcim bende genelde sol tarafımda hissediyorum ama daha bi ömür var adetime bana öle geliyo en azından hakkımızda hayırlısı olsun ne diyelimm dimi canım kafaya takmamk lazımm

hayırlısı ama canım ben beklemiyorum çünkü ne ben gününü takip edebiliyorum nede zamanını geçen ay beşindeydi bu ayda 15 inde olursam şaşmıycam güzelim ben

hoşgeldin canım benim

h.g. canım benim nasılsın bazen sorun oluyo ama arada düzeliyo canım :enbuyukkk:

hoşbuldum escalesim ve mavişim nasılsınız kızlar valla hepicinizi çok özlemişim 3 gündür buraya girmemek işgenceydi canım sıkıldı iyi kk var iyiki sizler varsınız:enbuyukkk::lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…