Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

cnm bende hafif bişi gördüm ama net değil resim

canım sağ tarafta olan ve diğerine göre daha koyu renk ve elma çekirdeği gibi olan dr bize gösterdiği gebelik kesesi ama yanında sanki bi kese daha var gibi..
cuma mutlaka sorcam dr.

Bende Öyle gÖrÜyorum ama canım doktor belkı net deĞıl dıye bır Şey dememıŞtır bellı belırsız ÇÜnkÜ bır dahakı gıdıŞınde bellı olur canım allah saĞ salım kucaĞına almayı nasıp etsın canım benım ya

kızlar bebeği olmadığı için dr a gidenleriniz olmuştur elbette.benimde gidenlere bi sorum olucak.11 aydır bebeğim olmuyo.nihayet dr a gitmeyi göze aldım ve dr dan randevu adım.randevuyu haziran ayına verdiler.fakat o tarihte ben muhtemelen adetli olucam.bi sorun olurmu.yada dahamı iyi olur.hormon testlerini öğrendiğim kadarıyla adetliyken yapıyolarmış.ilk gidişte jinekolojik muayene edermi dr.bugüne kadar hiç muayene olmadım.çok korkuyorum ve utanıyorum.lütfen yardım.

amin canım çok sağol..sırada siz varsınız hadi bakalım:teytey:
bence doktra sor cnm rabbim hayırlısıyla göstersin denizcim

amin citosum,meraktan çatlıyorum vallahi...
ikiz olursa süpriz olur
bizim ailede tek halamın ikizleri var..başka hiç yok...
kızlar bide benim sabahları canım çok acılı şeyler istiyo akşam oluncada sürekli çikolata yemek istiyorum...tabi mide bulantısından pek yiyemiyorum ama...sanırım benimkiler bi kız bi oğlankaydirigubbakcemile3

kızlar hepinize iyi muhabbetler bende çıkıyom yoruldum yarın görüşürüz iyi günlerrrr

canım sağ tarafta olan ve diğerine göre daha koyu renk ve elma çekirdeği gibi olan dr bize gösterdiği gebelik kesesi ama yanında sanki bi kese daha var gibi..
cuma mutlaka sorcam dr.

bende 2 kese gibi gördüm ama resim çok net değil güzelim..inşallah ikiz olur sende çok istiyorsun belliki...allah hayırlısını versin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…