Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

sumoss ruh halini hiç sevmedim anam biz burda elimizden geldiğince destek veriyoz sen böle mi karsılıyon kıss bizi aa ama olmadı deiştir güzel şeyler yap bi daha da görmimm bakk

ayy canım allah hepinizden razı olsun çok sağol canım benim inş bidaha böyle olmam

Neyse kızlar çıkmam gerek,hoşçakalın,öptüm hepinizi..
güle güle cnm görüşürüz inşallah ağşama kaydirigubbakcemile5
kuzum sen doktora mı gittin ben kaçırdım sanırım .ne dedi doktorun .nasılmış yumoşlar

evet cnm bu ay klomen kullandımya ben 18 mm bi yumoş oluşmuş iyi görünüyo dedi drsüprizzzzz

benbilirim de tuttu şimdi hamiş.sıkı durun bu ayki tahminim vildan
kolay gelsin vildoş

:1shok:..........-tatlicadiarzu- benmialkisalkisalkis inşallah tutar cnm tahminin hadi hayırlısı bakalım havaya girdim hemen:1rolleyes:

merhaba beryal evet yumoş hem tembel hemde bu ay hiç yok ilacı önümüzdeki hafta yazacakmış bakalım senin bebek oldumu bu ilaçlarla

canım benim çok teşekkür ederim .
allah hepinizin meleğini göndersin kucaklarınıza inşallah.
kızlar ben geldim yaaa..Çok üzgünüm çoook
hoşgeldin tatlım .
kıyamam sana .ağlama ne olur .okudum hoşuma gitti sizlerle de paylaşmak istedim .çok duygulandım okuyunca bende.ilk anneler gününü yaşıycam şimdiden heyecan bastı walla.
bende herkesin anneler gününü kutluyorum MELEK ANNELERİN a.s.

teşekkür ederiz canımcım.seninde kutlu ve mutlu olsun .nohutumda öpüyo seni.dudaktan mış öpücüğü :1shok::jeyyar: Şeniz

merhaba beryal evet yumoş hem tembel hemde bu ay hiç yok ilacı önümüzdeki hafta yazacakmış bakalım senin bebek oldumu bu ilaçlarla

evet canım oldu ben hamileyim şu an 4 ayım bitti.oğluşum olacak hayırlısıyla teyzesi.
ben klomen farlutal doperjin ve glukofen kullandım .en son da ovitrelle çatlatma iğnesi.

güle güle cnm görüşürüz inşallah ağşama kaydirigubbakcemile5

evet cnm bu ay klomen kullandımya ben 18 mm bi yumoş oluşmuş iyi görünüyo dedi drsüprizzzzz

adet oldunmu kaçıncı gündesin yafru?
niye iğne vermedi ya arayıp sorsana .ovitrelle çok etkili.ama bu arada 18 olmuş o zaman bu akşamdan itibaren çalışmalara devam her akşam unutma .:jeyyar::jeyyar:

valla benim üstüme çok tahminler yürütüldü ama hepsi boşa çıktı
inşallah bu ay boşa çıkmaz yeter artık dayanamıyom bende yoruldum yaff-tatlicadiarzu-

yetmezmi hiç bazen balkondan atasım geliyo kendimisenağlamasenağlamasenağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…