güle güle cnm görüşürüz akşama gelirsen burdayız şakkıdıkaydirigubbakcemile5
valla bilmiyom
ayseeeen kim hakkında ne ile ilgili cnm tahminin hepimizde merak ettik kıs:sm_confused:
sumoss ruh halini hiç sevmedim anam biz burda elimizden geldiğince destek veriyoz sen böle mi karsılıyon kıss bizi aa ama olmadı deiştir güzel şeyler yap bi daha da görmimm bakk
güle güle cnm görüşürüz inşallah ağşama kaydirigubbakcemile5Neyse kızlar çıkmam gerek,hoşçakalın,öptüm hepinizi..
kuzum sen doktora mı gittin ben kaçırdım sanırım .ne dedi doktorun .nasılmış yumoşlar
benbilirim de tuttu şimdi hamiş.sıkı durun bu ayki tahminim vildan
kolay gelsin vildoş
canım benim çok teşekkür ederim .canım benim teşşekür yazın için seninde anneler günün kutlu olsun dunyanın en guzel annesi iki gun eşim bana aynen bunları anlatmıstı çok duygulandım ağlamamak için zor tuttum kendimi gözlerim doldu eşim anladı sarıldı bana oda cok etkileniyo yaa tekrar anneler gununu kutlarım canım herkesin anneler gununu yurekten kutluyorumm
hoşgeldin tatlım .kızlar ben geldim yaaa..Çok üzgünüm çoook
kıyamam sana .ağlama ne olur .okudum hoşuma gitti sizlerle de paylaşmak istedim .çok duygulandım okuyunca bende.ilk anneler gününü yaşıycam şimdiden heyecan bastı walla.senağlamasenağlama ağlatmayamı çalışıyon kıs sen beni ühühühüüüüüü
zaten doktordayken kadının biri geldi kürtaj olmak istiyorum dedi
bende olamaz ben olsun diye çabalıyorum sen aldırıyomusun dedim
dr güldü ....
içeri geçtik bende gittim baktım ultrasonda kadının bebişine
nasıl kıyıyon sen buna dedim
4 tane varmış bunu kesinlikle istemiyomuş:çok üzgünüm:
keşke allahım bana verseymiş dedim
aldırma yazık günah kıyma dedimsede nafile
dr sustu kadınla ben konuştum ama yok kadın istemiyorum diyo başka bişey demiyo
sinirlerim boşaldı titremeye başladımsenağlama
valla diyecek hiçbişey bulamıyorum dedim
bari bana dua et benim olsun sende bundan sonra korun cana kıyma istemiyosan dedim:1no2:
bende herkesin anneler gününü kutluyorum MELEK ANNELERİN a.s.
oh oh hadi iyi bakalım inş
vildan ilk tahmin sensin kızzz hadi hayırlısı
merhaba beryal evet yumoş hem tembel hemde bu ay hiç yok ilacı önümüzdeki hafta yazacakmış bakalım senin bebek oldumu bu ilaçlarla
güle güle cnm görüşürüz inşallah ağşama kaydirigubbakcemile5
evet cnm bu ay klomen kullandımya ben 18 mm bi yumoş oluşmuş iyi görünüyo dedi drsüprizzzzz
valla benim üstüme çok tahminler yürütüldü ama hepsi boşa çıktı
inşallah bu ay boşa çıkmaz yeter artık dayanamıyom bende yoruldum yaff-tatlicadiarzu-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?