- 27 Temmuz 2008
- 3.732
- 11
- 158
- 40
canım eşine çok geçmiş olsun .üzülme bak eşin iyi olacak canım bebişi eşin iyileşince yaparsınız meleğin bekler seni annesi.üzülme sen:1hug:...
slm canım nasılsın nohutumun annesi
ya kader işte ne yapsak boş
ben 2 aydır deli gibi bu günü bekliyorum
demekki bu ayda nasip olmucaksenağlama
selam canım hoşgeldinn
iyiyiz çok şükür bir sürü hamişimiz var bu aralar
geçmiş olsun şimdi iyisin inşallah
beni sorma 2 aydır bugünü bekliyordum
klomenle tedaviye başlamak için ama
dün akşam
eşimin ameliyat tarihi belli oldu
haftaya salı
benimde tam yumurtlama zamanıma denk gelecek
yani tedavi suya düştüsenağlama
yine bütün umutlar biiidahaki aya kaldı
bakalım daha ne kadar ertelenecek
ooooooooooooooooooof ofsenağlamasenağlamasenağlama
kızlar ben çıkyorum .komşuma gidicem .gelince girerim yine .öpüyorum hepinizi.kendinize çokkk cici bakın .sengözlerimebaksanab
iyiyim canım nohutumda iyi allaha şükür sen nasılsın eşin için tekrar geçmiş olsun .
ya bişi sorcam kızlar ben yumurtlama günümdeyim 2 gündür müthiş bel kasık ağrılarım var hele dün gece uyuyamadım ağrıdan belim ayrıldı sanki kasıklarım bi ağrıdı bacaklarım hele uyuyamadım desemki adet olcam son gün 23 nisanda oldum bitti e bu ağrılar normalmi böleee nolur yardım edin bana yumurtlama ağrısımı bunlarr
hayırlısı olsun inşallahcanım rabbimden hayırlısını dile .allah hakkımızda hayırlısını versin de.
dogru söylüyorsun canım ama çook yoruldum artık melegim bir an önce gelsin istiyorumcanım üzülme sağlık olsun napcan şuan önemli olan senin ve eşinin sağlığı dimi siz iyi olun yaparsınız herşeyde bir hayır vardır ve her şeyin bir zamanı var inancını ve ümidini yitirme eşinle ilgilen şimdi merak etme Allah sanada verecektir küçük meleğini
güle güle canımmm:a015:kızlar ben çıkyorum .komşuma gidicem .gelince girerim yine .öpüyorum hepinizi.kendinize çokkk cici bakın .sengözlerimebaksanab
yok beryalcim geçen cuma gittim belli olmadı bidahaki aya inşaallah aman sağlıklı olsunda bakalım
yarın tam 3 aylık olcan 12 haftamız doluyo 4.ayda anca belli olur
rufeydecim eşine çok geçmiş olsun...Sende üzülme canım hayırlı olsaydı Rabbim nasip ederdi...
inşallah Rabbim herşeyi güzel gönlüne göre verir:Saruboceq:
canım dün başlamış yumurtalam günün 1 hafta var önünüzde belinin ağrısını bir kenara bırak ve çalışmalara başla .bebek için en uygun günler önümüzdeki 1 hafta tam 1 hafta vaktin var eşini kandır her akşam birlilte olun .ilşki sonrası sakın ayağa kalkma sırt üstü yat sabah duş al.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?