Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

hayırlısı canım sağlıklı olsun da kız erkek farketmez. ama kız olsa iii olur nohutuma kız lazım kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

senin nohutunu yerim ben ben 3 erkek 2 kız var bakalım hayırlısı kendi ailem kız diyo eşimin ailesi erkek bakalım

amiiiinnn canım allah razı olsun

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnn inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhh

merhaba hanımlar burda çok sıcak aradaşlıklar kurulmuş 1 haftadır takip ediyorum benide aranıza alırsanız sevinirm benimde 5 yaşında 1 kızım var 2 yi düşünüyoruz fakat olmuyor 8 aydır 2 ay loen tedavisi gördüm yine omadı regl olnca puregon iğne vurulucam belki o zaman ama birkaç dra sordum test soncma göre fsh 22 lh 13 bu değerlerle iğnede kullansan olmaz dedi hormonları düşürmemiş önemli olan belki de vurulmıca puregonu

hoşgeldin canım burdaki dostluk süper ben tiryakisi oldum cnm

ilişkiden sonra yataktan kalkmamak mı gerekiyormuş hamile kalmak için? bu halk arası bi söylemmi geçerliliği varmı :uhm:

yo yoo gerçeği var bunun dr inkar etsedeee.. olduğun yerde hemen giyinip sırt üstü uyumak gerek cnm duş sabahaa

ilişkiden sonra yataktan kalkmamak mı gerekiyormuş hamile kalmak için? bu halk arası bi söylemmi geçerliliği varmı :uhm:
canım benim dr. da böle şey olurmu demişti ve gülmüştü....kendisi aşılamayı yaptıktan sonra masayı yukarı kaldırıp 20 dk beni öle bekletti:dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…