- 27 Temmuz 2008
- 3.732
- 11
- 158
- 40
rüfeyda serra,
bende bursadayım ....dr. kim canım.
hayırlısı canım sağlıklı olsun da kız erkek farketmez. ama kız olsa iii olur nohutuma kız lazım kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
11.mervevatan:______________
12.kardelen_32:_____________10 ŞUBAT
13.missmiss : _____________
14.hlymms: ________________8 MART
15.sessizdeniz:____________ 21 MART
16.sevgii:) _________________19 MART
17.nilüfer79 ________________24 MART
18.muhasebe22 ____________
19.gaye ___________________
20.aki.no.bebii _____________
21.benbilirim________________1 NİSAN
22.bitirici ___________________6 NİSAN
23.smhsmh ________________31 MART
ay ay maaşallah ALLAH ım ne büyüksün şunlara bek hele ALLAH tamamına erdirsin arkadaşlar sağlıkla kucağımıza alırız inşaallah Rabbim olmayanlarada versin
11.mervevatan:______________
12.kardelen_32:_____________10 şubat
13.missmiss : _____________
14.hlymms: ________________8 mart
15.sessizdeniz:____________ 21 mart
16.sevgii:) _________________19 mart
17.nilüfer79 ________________24 mart
18.muhasebe22 ____________
19.gaye ___________________
20.aki.no.bebii _____________
21.benbilirim________________1 nisan
22.bitirici ___________________6 nisan
23.smhsmh ________________31 mart
ay ay maaşallah allah ım ne büyüksün şunlara bek hele allah tamamına erdirsin arkadaşlar sağlıkla kucağımıza alırız inşaallah rabbim olmayanlarada versin
kızlar pc başında çok kalmamaya çalışıyorum o yüzden çıkmam lazım...
hepinizi çoookk öptüm.Allah a emanet olun
kızlar pc başında çok kalmamaya çalışıyorum o yüzden çıkmam lazım...
hepinizi çoookk öptüm.Allah a emanet olun
tünaydın kızlar
kız unutma beni ben nohutun annesi beryal :lepi:
bize gürkan uncuyu tavsiye ettiler ...başladık bakalım hayırlısı diyelim...sühendan benderli canım
zübeydenin dr
senin dr kim?
merhaba hanımlar burda çok sıcak aradaşlıklar kurulmuş 1 haftadır takip ediyorum benide aranıza alırsanız sevinirm benimde 5 yaşında 1 kızım var 2 yi düşünüyoruz fakat olmuyor 8 aydır 2 ay loen tedavisi gördüm yine omadı regl olnca puregon iğne vurulucam belki o zaman ama birkaç dra sordum test soncma göre fsh 22 lh 13 bu değerlerle iğnede kullansan olmaz dedi hormonları düşürmemiş önemli olan belki de vurulmıca puregonu
çok teşekkürler canım ewt bu sefer sabaha kadar uyucam direk..sabah duş alırım saol canım 1 haftalık maraton başlıyo o halde
ilişkiden sonra yataktan kalkmamak mı gerekiyormuş hamile kalmak için? bu halk arası bi söylemmi geçerliliği varmı :uhm:
gerçekliği var canım benim kızımda hiç korunmamamıza rağmen 1 sene sonra geldi bende hamile kaldığım ay böyle yapmıştımilişkiden sonra yataktan kalkmamak mı gerekiyormuş hamile kalmak için? bu halk arası bi söylemmi geçerliliği varmı :uhm:
bize gürkan uncuyu tavsiye ettiler ...başladık bakalım hayırlısı diyelim...
canım benim dr. da böle şey olurmu demişti ve gülmüştü....kendisi aşılamayı yaptıktan sonra masayı yukarı kaldırıp 20 dk beni öle bekletti:dance:ilişkiden sonra yataktan kalkmamak mı gerekiyormuş hamile kalmak için? bu halk arası bi söylemmi geçerliliği varmı :uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?