biz dışarı boşalma yöntemiyle 7 sene korunduk .şimdi yeni başladık denemeye inşallah olur
ne zaman başladın canım
yo yoo gerçeği var bunun dr inkar etsedeee.. olduğun yerde hemen giyinip sırt üstü uyumak gerek cnm duş sabahaa
canım ilk 3 ay önce gittim sebebi açıklanamayan infertilite dedi...3 ay bekletti gebe kalamyınca 2 ve 3 mayısta ilk aşılamamı yaptıııı... şimdi beklemedeyim .
merhaba hanımlar burda çok sıcak aradaşlıklar kurulmuş 1 haftadır takip ediyorum benide aranıza alırsanız sevinirm benimde 5 yaşında 1 kızım var 2 yi düşünüyoruz fakat olmuyor 8 aydır 2 ay loen tedavisi gördüm yine omadı regl olnca puregon iğne vurulucam belki o zaman ama birkaç dra sordum test soncma göre fsh 22 lh 13 bu değerlerle iğnede kullansan olmaz dedi hormonları düşürmemiş önemli olan belki de vurulmıca puregonu
merhaba hanımlar burda çok sıcak aradaşlıklar kurulmuş 1 haftadır takip ediyorum benide aranıza alırsanız sevinirm benimde 5 yaşında 1 kızım var 2 yi düşünüyoruz fakat olmuyor 8 aydır 2 ay loen tedavisi gördüm yine omadı regl olnca puregon iğne vurulucam belki o zaman ama birkaç dra sordum test soncma göre fsh 22 lh 13 bu değerlerle iğnede kullansan olmaz dedi hormonları düşürmemiş önemli olan belki de vurulmıca puregonu
canım bana doktorum demişti hemen kalkma yat biraz demişti ...ama ben 5dk yatıyordum somradan öğrendim ki 1 saat miş yatış süresii:roflol:
bende garantiye almak için sabaha kadar yattım:roflol::roflol::roflol::roflol:
biz dışarı boşalma yöntemiyle 7 sene korunduk .şimdi yeni başladık denemeye inşallah olur
hayırlısı olur inşallah canım
kızlar ben kaçıyorum
göüşürüzzzzzzzzzzzkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
aminnnnn canim....güle gülehayırlısı olur inşallah canım
kızlar ben kaçıyorum
göüşürüzzzzzzzzzzzkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
aminn..allah gönlüne göre versin..kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
hhışgeldin canım aramıza....
işallahh sorunun biran önce çözülür..bu fsh hormonu nasıl düşüyormuş peki???
saol kardeşalkisalkisalkis sen ne zamandır deniyorsun
hoşbulduk canım burda aykiriderya tüp bebe uzmanı var o kereviz tohumu günde 1 çay kaşığı yememi tavsiye etti yiyorum 3 gündür bakalım faydası olcakmı
kereviz tohumumu.....çok güzel arkadaşım...ben artık bitkilere çoook inanıyorum bende eşimi ot olarak saymazsam incirsuyu ve adaçıyla hamiş kaldım:roflol: kesiin inanıyoruumm :lepi::lepi:
sendede etkili olur kereviz tohumu canım..işallahh kısa sürede sonuca gidersinalkisalkisalkisalkisalkisalkis
bizde 7-8 aydır deniyoruz 2 hafta önce dr gittik hiçbir problem olmadığını söylrdi bizde son hızla çalışmaya devam ediyoruz..hayırlsı baklalım..her ay gibi bu ayda umutla bekliyorumkaydirigubbakcemile2
allah ikimizinde yüzünü güldürür inşallah canım ne güzel bir topic bugün yeni birşey keşfettim burda hergün yeni birşey öğrenicez heralde hadi hayırlısı:enbuyukkk:
inşAllah canım bende ilaçlardan ziyade bitkilerle şifa bumaya inanıyorum ve uyguluyorum
sende hamilesin heralde rabbim hayırlısıyla sağlıklı bir bebek verir sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?