Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

yo yoo gerçeği var bunun dr inkar etsedeee.. olduğun yerde hemen giyinip sırt üstü uyumak gerek cnm duş sabahaa

canım bana doktorum demişti hemen kalkma yat biraz demişti ...ama ben 5dk yatıyordum somradan öğrendim ki 1 saat miş yatış süresii:roflol:
bende garantiye almak için sabaha kadar yattım:roflol::roflol::roflol::roflol:

canım ilk 3 ay önce gittim sebebi açıklanamayan infertilite dedi...3 ay bekletti gebe kalamyınca 2 ve 3 mayısta ilk aşılamamı yaptıııı... şimdi beklemedeyim .

hayırlısı olur inşallah canım
kızlar ben kaçıyorum
göüşürüzzzzzzzzzzzkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

merhaba hoşgeldin aramıza sulezehra..kaydirigubbakcemile3

hhışgeldin canım aramıza....
işallahh sorunun biran önce çözülür..bu fsh hormonu nasıl düşüyormuş peki???

ewt canım ya işte bende yeni öğrendim sabaha kadar artıkk heheheheh

saol kardeşalkisalkisalkis sen ne zamandır deniyorsun

bizde 7-8 aydır deniyoruz 2 hafta önce dr gittik hiçbir problem olmadığını söylrdi bizde son hızla çalışmaya devam ediyoruz..hayırlsı baklalım..her ay gibi bu ayda umutla bekliyorumkaydirigubbakcemile2

hoşbulduk canım burda aykiriderya tüp bebe uzmanı var o kereviz tohumu günde 1 çay kaşığı yememi tavsiye etti yiyorum 3 gündür bakalım faydası olcakmı

kereviz tohumumu.....çok güzel arkadaşım...ben artık bitkilere çoook inanıyorum bende eşimi ot olarak saymazsam incirsuyu ve adaçıyla hamiş kaldım:roflol: kesiin inanıyoruumm :lepi::lepi:
sendede etkili olur kereviz tohumu canım..işallahh kısa sürede sonuca gidersinalkisalkisalkisalkisalkisalkis

inşAllah canım bende ilaçlardan ziyade bitkilerle şifa bumaya inanıyorum ve uyguluyorum

sende hamilesin heralde rabbim hayırlısıyla sağlıklı bir bebek verir sana

bizde 7-8 aydır deniyoruz 2 hafta önce dr gittik hiçbir problem olmadığını söylrdi bizde son hızla çalışmaya devam ediyoruz..hayırlsı baklalım..her ay gibi bu ayda umutla bekliyorumkaydirigubbakcemile2

allah ikimizinde yüzünü güldürür inşallah canım ne güzel bir topic bugün yeni birşey keşfettim burda hergün yeni birşey öğrenicez heralde hadi hayırlısı:enbuyukkk:

allah ikimizinde yüzünü güldürür inşallah canım ne güzel bir topic bugün yeni birşey keşfettim burda hergün yeni birşey öğrenicez heralde hadi hayırlısı:enbuyukkk:

çalışıyorum ama k.k nın bağımlısı oldum resmen boş anımda hemen buradayım..boş olmasamda birşeyler yazıyorum ya ..her fırsatta:enbuyukkk:..bende hergün yeni şeyler öğreniyorum burada...kaydirigubbakcemile2

inşAllah canım bende ilaçlardan ziyade bitkilerle şifa bumaya inanıyorum ve uyguluyorum

sende hamilesin heralde rabbim hayırlısıyla sağlıklı bir bebek verir sana

evt canım bende geçen ay hamiş kaldım daha çok yeniyim 6 haftalık...
allah tüm iteyenleri sağlıklı sıhatli bebelere kavuştursun işallahh....:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…