ben çıkıyorum hepinizi mucukladım..byy
KIZ ALLAH SENİN İYİLİĞİNİ VERSİN ADAMI OT YAPTIN RESMEN sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeykereviz tohumumu.....çok güzel arkadaşım...ben artık bitkilere çoook inanıyorum bende eşimi ot olarak saymazsam incirsuyu ve adaçıyla hamiş kaldım:roflol: kesiin inanıyoruumm :lepi::lepi:
sendede etkili olur kereviz tohumu canım..işallahh kısa sürede sonuca gidersinalkisalkisalkisalkisalkisalkis
VALLA BENDE BU AY ÖYLE YAPTIM ANACIM BİDE TOPRAĞIMIN VERDİĞİ GÜNLERİ BİR KAĞIDA YAZDIM VE BİRLİKTE OLDUĞUMUZ GÜNLERİ İŞARETLEDİM VALLA ANAM BU SEFERDE TUTMAZSA ŞAŞICAM VALLA BİR O OTLARI KULLANMADIM OLMAZSA GELİCEK AY HEPSİNİ YAPACAĞPIM VALLA HERŞEY BEBİŞLERİMİZ İÇİN ANACIMcanım bana doktorum demişti hemen kalkma yat biraz demişti ...ama ben 5dk yatıyordum somradan öğrendim ki 1 saat miş yatış süresii:roflol:
bende garantiye almak için sabaha kadar yattım:roflol::roflol::roflol::roflol:
HE HE ONU DEME GİTSİN KIZ VALLA FATURA KESERKEN BENDE BİR FATURA KESİYORUM BİR K.K YE FATURA KESİYORUM HE HE kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3çalışıyorum ama k.k nın bağımlısı oldum resmen boş anımda hemen buradayım..boş olmasamda birşeyler yazıyorum ya ..her fırsatta:enbuyukkk:..bende hergün yeni şeyler öğreniyorum burada...kaydirigubbakcemile2
BU YÖNTEMLERİ SEN BİZİM NİLÜFERDEN ÖĞREN ANACIM O YAPIPTA HAMİŞ KALANLARDAN BU ARADA HOŞGELDİN ARAMIZA CANCAĞIZIM alkisalkisalkisalkisalkisalkisslm kızlar bende bebiş istiyorum ginera kullanıyorum doktorum verdi bitince ilaç tedavisine başlicaz siz bebiş için neler yaptınız ben neler yapmalıyım.
Kızlar nerdseİzİn gene ya anam bİr Çıkıyorum herkes hemen fİrar edİyor aŞk olsun ama ya
ben buradayım güzelim..pardon işler yoğun olunca hemen yazamıyorum..ama şimdi müsaitim..kaydirigubbakcemile3
anacım baktım kisem yok allah allah dedim ya merakda ettim topic hiç bu kadar sessiz kalmazdı valla
olur anacım çekeriz halay :teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:haklısın..sanırım havayı güzel gören dışarıya çıktı..ama ben işyerinde olduğumdan buradayım..gel halay çekelim belki bize katılan olur :teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
olur anacım çekeriz halay :teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
ya ben gene psiklojik hamilelikmidir neyse ondan geçiriyorum heralde ya
bi sen bi ben kalmışız..devam edelim halaya arkadaşım..:teytey::teytey::teytey::teytey: gün geçmeyecek başka türlü..kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
kaç gün var adetine..ne gibi şeyler oluyor..
gülüm benim adetim5 nisandı geçti biraz bekliyorum benim günüm ha bire sapıtıyor çünkü :çok üzgünüm:
bencede olabilir 2 gün eçmiş belirtiler varmı benim kızım da kasık ağrım çok olmuştutest yaptın mı..belki gerçekten hamişsindir..
hoşgeldin canımgeldim bende hanımlar arada bakıyorum yazılanlara şimdi işlerim vardı onları bitirdim geldim sohbetinize ortak olmak isterim
gülüm geçen ayda bende daha beter sorunlar oldu göğsümün üstüne yatamamamk gibi ağrılar gibi ama bebiş falan yoktu bu seferde biraz daha beklemek istiyorum birde 11 masyısda ben doktora gideceğim o yüzdende sallıyorum hiç değilse o zamana kadar adet falan olmazsam tabi belli olacak ama belimin ortası şuan sanki ayrılıyor ya benmi abartıyorum yoksa bu herkestemi oluyordu kızların dediklerinin hepside var bende anlıyacağın gene ben bu ay kendimi strese soktum ve hamile psikolojisini yaşıyorum birazda kendimi öyle avutuyorum canım çünküğ bebişi çok istiyorum olsun eşimdende bendende güzelmi güzel tatlımı tatlı ama olmayınca üzülüyorum o yüzden kendimi bu psikolojiden atmak istiyorumtest yaptın mı..belki gerçekten hamişsindir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?