Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

slm kızlar bende bebiş istiyorum ginera kullanıyorum doktorum verdi bitince ilaç tedavisine başlicaz siz bebiş için neler yaptınız ben neler yapmalıyım.

KIZ ALLAH SENİN İYİLİĞİNİ VERSİN ADAMI OT YAPTIN RESMEN sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
VALLA BENDE BU AY ÖYLE YAPTIM ANACIM BİDE TOPRAĞIMIN VERDİĞİ GÜNLERİ BİR KAĞIDA YAZDIM VE BİRLİKTE OLDUĞUMUZ GÜNLERİ İŞARETLEDİM VALLA ANAM BU SEFERDE TUTMAZSA ŞAŞICAM VALLA BİR O OTLARI KULLANMADIM OLMAZSA GELİCEK AY HEPSİNİ YAPACAĞPIM VALLA HERŞEY BEBİŞLERİMİZ İÇİN ANACIM
HE HE ONU DEME GİTSİN KIZ VALLA FATURA KESERKEN BENDE BİR FATURA KESİYORUM BİR K.K YE FATURA KESİYORUM HE HE kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

slm kızlar bende bebiş istiyorum ginera kullanıyorum doktorum verdi bitince ilaç tedavisine başlicaz siz bebiş için neler yaptınız ben neler yapmalıyım.
BU YÖNTEMLERİ SEN BİZİM NİLÜFERDEN ÖĞREN ANACIM O YAPIPTA HAMİŞ KALANLARDAN BU ARADA HOŞGELDİN ARAMIZA CANCAĞIZIM alkisalkisalkisalkisalkisalkis

anacım baktım kisem yok allah allah dedim ya merakda ettim topic hiç bu kadar sessiz kalmazdı valla

haklısın..sanırım havayı güzel gören dışarıya çıktı..ama ben işyerinde olduğumdan buradayım..gel halay çekelim belki bize katılan olur :teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

haklısın..sanırım havayı güzel gören dışarıya çıktı..ama ben işyerinde olduğumdan buradayım..gel halay çekelim belki bize katılan olur :teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
olur anacım çekeriz halay :teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

olur anacım çekeriz halay :teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

bi sen bi ben kalmışız..devam edelim halaya arkadaşım..:teytey::teytey::teytey::teytey: gün geçmeyecek başka türlü..kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

bi sen bi ben kalmışız..devam edelim halaya arkadaşım..:teytey::teytey::teytey::teytey: gün geçmeyecek başka türlü..kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

valla ya sulezehra var ondanda ses yok nedense heralde oda geçmişe takılmış kalmış of ya nerdesiniz kızlar ya :çok üzgünüm:

geldim bende hanımlar arada bakıyorum yazılanlara şimdi işlerim vardı onları bitirdim geldim sohbetinize ortak olmak isterim

geldim bende hanımlar arada bakıyorum yazılanlara şimdi işlerim vardı onları bitirdim geldim sohbetinize ortak olmak isterim
hoşgeldin canım
test yaptın mı..belki gerçekten hamişsindir..
gülüm geçen ayda bende daha beter sorunlar oldu göğsümün üstüne yatamamamk gibi ağrılar gibi ama bebiş falan yoktu bu seferde biraz daha beklemek istiyorum birde 11 masyısda ben doktora gideceğim o yüzdende sallıyorum hiç değilse o zamana kadar adet falan olmazsam tabi belli olacak ama belimin ortası şuan sanki ayrılıyor ya benmi abartıyorum yoksa bu herkestemi oluyordu kızların dediklerinin hepside var bende anlıyacağın gene ben bu ay kendimi strese soktum ve hamile psikolojisini yaşıyorum birazda kendimi öyle avutuyorum canım çünküğ bebişi çok istiyorum olsun eşimdende bendende güzelmi güzel tatlımı tatlı ama olmayınca üzülüyorum o yüzden kendimi bu psikolojiden atmak istiyorum

escales umutlandırmak değil ama..bence hemen bir test al yap..ve bizede bildir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…