he he alışman lazımdı gülüm ama şuvar kimse bize engel olamıyor valla kız başka yerlerden girmeye çalışıyozgeldim okumadan yapamıyorum illaki okuyacam geçmişi
bu arada bağlantı gitti 502 çıktı yine karşıma giremiyecem diye delirdim
canım benim sıkma canını birgün hepimiz buradan en güzel haberlerimizi paylaşacağız ben eminim..çalışmalara devam..kaydirigubbakcemile3
selam kızlar
Slm kıslar ben geldım
hoş geldiniz kızlar
he he alışman lazımdı gülüm ama şuvar kimse bize engel olamıyor valla kız başka yerlerden girmeye çalışıyoz
aynen öyle canım benim çalışmalara son hızla devam birde adamlara güç verelim en iyisimi bizde nasıl olsa bebiş hevesi çok öyleliklede güç daha çok oluyor onlaradamı yüklesek öyle bir şey yada mesir macunu falanmı yedirsek:tomato:
hayırlısı olsun canım ama benim nohutumun çok talibi var ona göre kaçırma derim kaydirigubbakcemile3senin nohutunu yerim ben ben 3 erkek 2 kız var bakalım hayırlısı kendi ailem kız diyo eşimin ailesi erkek bakalım
selam canımtünaydın kızlar
ekliyorum hemen tatlımbenide umut lisyesine ekleyin beryal
evet seni görüyordum allta ismini birkez yazdım ama sen yazmadın dedim yazıları takip ediyo düşündüğüm gibiymiş.merhaba hanımlar burda çok sıcak aradaşlıklar kurulmuş 1 haftadır takip ediyorum benide aranıza alırsanız sevinirm benimde 5 yaşında 1 kızım var 2 yi düşünüyoruz fakat olmuyor 8 aydır 2 ay loen tedavisi gördüm yine omadı regl olnca puregon iğne vurulucam belki o zaman ama birkaç dra sordum test soncma göre fsh 22 lh 13 bu değerlerle iğnede kullansan olmaz dedi hormonları düşürmemiş önemli olan belki de vurulmıca puregonu
bizde 7-8 aydır deniyoruz 2 hafta önce dr gittik hiçbir problem olmadığını söylrdi bizde son hızla çalışmaya devam ediyoruz..hayırlsı baklalım..her ay gibi bu ayda umutla bekliyorumkaydirigubbakcemile2
hoşgeldiniz kızlar valla özledim he sizi beni nediye burada bırakıp gidiyorsunuz be ya bak ağlarım sonra valla özlemişim sizleri canlarım ya
evet seni görüyordum allta ismini birkez yazdım ama sen yazmadın dedim yazıları takip ediyo düşündüğüm gibiymiş.
en sonunda katıldın aramıza.hoşgeldin canım seni de umut listemize eklim .
bu arada çatlatma iğnesi ovitrelle de iyi bilgin olsun
.
oy jinekoloji uzmanımız toprağım nohutumun annesi hoşgeldin valla özledim hahayırlısı olsun canım ama benim nohutumun çok talibi var ona göre kaçırma derim kaydirigubbakcemile3
selam canım
ekliyorum hemen tatlım
evet seni görüyordum allta ismini birkez yazdım ama sen yazmadın dedim yazıları takip ediyo düşündüğüm gibiymiş.
en sonunda katıldın aramıza.hoşgeldin canım seni de umut listemize eklim .
bu arada çatlatma iğnesi ovitrelle de iyi bilgin olsun
canım adet olduktan 1 hafta sonra adetin bitince çalışmalara başlayın bilhassa adetinin 12 14 16 18 20 22 e 24 üncü günleri yumurtlam dönemi o günlerde ilşki de bulunun ve ilşki sonrası hemen kalkma sırt üstü yat .
:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:CNM VALLA KIM SALDIRDIYSA ARTIK SITEYE MAHVETTI HEPIMIZI.NE YZAILANLAR GIDIYO NEEDE YAZILANLAR GELI GELIYO.BI TEST YAPTIRSANA SEKERIM SEN BUGUN AYIN 7Sİ BVELLIMI OLUR CNM BNEIM.BENDE BUGUN ADETIN 3.GUNU BUTUN TESTLERIMI YAPTIRMK IÇIN KAN VERDIMN YARIN BELLI OLUCAK BAKALIM:sm_cool:
Slm kıslar ben geldım
kızlar ya bağlantı gidiyor bende zor yazıyom
h.b.canımselam gize hoşgeldin.
:roflol::roflol:sırnaşık şeysırnaşık şeyvalla güç kuvvet verici ne yedirsek adamlara ..ama mesir macunu da fena fikir değilkaydirigubbakcemile3
hoşgeldiniz kızlar valla özledim he sizi beni nediye burada bırakıp gidiyorsunuz be ya bak ağlarım sonra valla özlemişim sizleri canlarım ya
bak yine mi takıldın sen bozuk plak toprağım .ya ben gene psiklojik hamilelikmidir neyse ondan geçiriyorum heralde ya
hoşgeldin canımgeldim bende hanımlar arada bakıyorum yazılanlara şimdi işlerim vardı onları bitirdim geldim sohbetinize ortak olmak isterim
escales umutlandırmak değil ama..bence hemen bir test al yap..ve bizede bildir
hoşgeldin sekerkız67 bizler buradayız...kaydirigubbakcemile3
hoşgeldin canım
bak yine mi takıldın sen bozuk plak toprağım .
yaaaaaaaaaaaaaa ne yapıcam ben senle ama olmaz ki böyle bekliycen bak sakın test falan yapma döverim haaaa:mymeka::mymeka:
hoşgeldin canım
canım geçen seferde yaptı çok üzüldü bu kez beklesin biraz daha .zaten pazartesiye ne kaldı şurda.
yapamam canım toprağıma söz verdim yanlış anlamada beni ama çok merakta ediyorum valla yaparsam toprağıma verdiğim sözü tutamamm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?