Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

geldim okumadan yapamıyorum illaki okuyacam geçmişi
bu arada bağlantı gitti 502 çıktı yine karşıma giremiyecem diye delirdim
he he alışman lazımdı gülüm ama şuvar kimse bize engel olamıyor valla kız başka yerlerden girmeye çalışıyoz
canım benim sıkma canını birgün hepimiz buradan en güzel haberlerimizi paylaşacağız ben eminim..çalışmalara devam..kaydirigubbakcemile3

aynen öyle canım benim çalışmalara son hızla devam birde adamlara güç verelim en iyisimi bizde nasıl olsa bebiş hevesi çok öyleliklede güç daha çok oluyor onlaradamı yüklesek öyle bir şey yada mesir macunu falanmı yedirsek:tomato:

valla güç kuvvet verici ne yedirsek adamlara ..ama mesir macunu da fena fikir değilkaydirigubbakcemile3

senin nohutunu yerim ben ben 3 erkek 2 kız var bakalım hayırlısı kendi ailem kız diyo eşimin ailesi erkek bakalım
hayırlısı olsun canım ama benim nohutumun çok talibi var ona göre kaçırma derim kaydirigubbakcemile3
tünaydın kızlar
selam canım
benide umut lisyesine ekleyin beryal
ekliyorum hemen tatlım
evet seni görüyordum allta ismini birkez yazdım ama sen yazmadın dedim yazıları takip ediyo düşündüğüm gibiymiş.
en sonunda katıldın aramıza.hoşgeldin canım seni de umut listemize eklim .
bu arada çatlatma iğnesi ovitrelle de iyi bilgin olsun
bizde 7-8 aydır deniyoruz 2 hafta önce dr gittik hiçbir problem olmadığını söylrdi bizde son hızla çalışmaya devam ediyoruz..hayırlsı baklalım..her ay gibi bu ayda umutla bekliyorumkaydirigubbakcemile2

canım adet olduktan 1 hafta sonra adetin bitince çalışmalara başlayın bilhassa adetinin 12 14 16 18 20 22 e 24 üncü günleri yumurtlam dönemi o günlerde ilşki de bulunun ve ilşki sonrası hemen kalkma sırt üstü yat .

hoşgeldiniz kızlar valla özledim he sizi beni nediye burada bırakıp gidiyorsunuz be ya bak ağlarım sonra valla özlemişim sizleri canlarım ya

CNM VALLA KIM SALDIRDIYSA ARTIK SITEYE MAHVETTI HEPIMIZI.NE YZAILANLAR GIDIYO NEEDE YAZILANLAR GELI GELIYO.BI TEST YAPTIRSANA SEKERIM SEN BUGUN AYIN 7Sİ BVELLIMI OLUR CNM BNEIM.BENDE BUGUN ADETIN 3.GUNU BUTUN TESTLERIMI YAPTIRMK IÇIN KAN VERDIMN YARIN BELLI OLUCAK BAKALIM:sm_cool:

evet 1 haftadır takip ediyorum
geçmişi okudum tamamıyla
çok güzel burda herşey paylaşılıyor tecrübelerden faydalanılıyor

oy jinekoloji uzmanımız toprağım nohutumun annesi hoşgeldin valla özledim ha

:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

selam gize hoşgeldin.
h.b.canım
valla güç kuvvet verici ne yedirsek adamlara ..ama mesir macunu da fena fikir değilkaydirigubbakcemile3
:roflol::roflol:sırnaşık şeysırnaşık şey
hoşgeldiniz kızlar valla özledim he sizi beni nediye burada bırakıp gidiyorsunuz be ya bak ağlarım sonra valla özlemişim sizleri canlarım ya

hoşbuldum canım bırakmıyomda anam bağlantı ağır gidiyo bazen kopuyo anlamadım valla

ya ben gene psiklojik hamilelikmidir neyse ondan geçiriyorum heralde ya
bak yine mi takıldın sen bozuk plak toprağım .
yaaaaaaaaaaaaaa ne yapıcam ben senle ama olmaz ki böyle bekliycen bak sakın test falan yapma döverim haaaa:mymeka::mymeka:
geldim bende hanımlar arada bakıyorum yazılanlara şimdi işlerim vardı onları bitirdim geldim sohbetinize ortak olmak isterim
hoşgeldin canım
escales umutlandırmak değil ama..bence hemen bir test al yap..ve bizede bildir

canım geçen seferde yaptı çok üzüldü bu kez beklesin biraz daha .zaten pazartesiye ne kaldı şurda.

:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm: ama yapmıyom işte

yapamam canım toprağıma söz verdim yanlış anlamada beni ama çok merakta ediyorum valla yaparsam toprağıma verdiğim sözü tutamamm

aferin toprağıma :teselli:
sakın yapma bak üzülmeni gerçekten istemiyorum hayırlısını dile .
hayırlısıysa olsun de
olmazsada sakın üzülme canım .sabret zaten 4 gün kaldı .çünkü senin adet tarihlerin hep değişiyo .biraz sabır :1hug::1hug:

yazdıklarım benimde çok zor gidiyor..ama ben buradayım arkadaşlar..bağlantı gitsede ben gitmemkaydirigubbakcemile2 hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…