Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

vildan gitmedım yarın baktrcam işe gittim nasıl raahatladımmm.dedım drun dediği gunde gideyımm:)yarın sabah ılk oraya gitcem öğle tatılındede dra giderım

çook güzel tam bana göre isimler..ama eşimde beğenmiyor bi çok ismi...bunu bi dicem..nasılsa ayrı yerlerdeyiz kızmazsınız dimi..iklim ve ilkim..güzelmiş
nülüfercin mesala benim gerçek ismin bu ilter bir çok kişinin garibine gidiyor ne biçim isim bu diye ama ben çok seviyorum ismimi çünki gerçek türkçe onun için sen ne koymak istiyorsan onu koy bence söylediğin isimde güzel

kıslaarr siz isimleri konusun ama benim çıkmam lazım koçiş gelecek pc başında yakalamasın beni fırca yerim vallaa hepicinizii çokk seviyomm öptümm Şeniz allaha emanet olun iyi sohmetlerrr

tamam yaff kızma bende tekstilciyim şuan çalışmıyorum ama sana yardeım ederim bütün bebişlere don dikelim olurmu.sırnaşık şey

vildangel, benbilirim+, beryal+, gize+, himeros, iklimtuana+, iltercakir+, mavi_qozlu+, nilaykisir, nilüfer79+, nsb+, rufeyde serra+, sulezehra+, tombilibu hey maşallah bu kadarız tam hatta 2 de misafir var
şşttt pist misafirler üye olunsana yaaa

şimdilik benim bebiş miniş))))beryal teyzesinin dediği gibi:lepi:
isim konusunu arada yazışalım kızlarr))))özellikle kız ismi arıyorum canlarım....

villdaaann kızzın adıne seninn
kızımın adı vildan cnm dedesi koydualkisalkisalkis
vildan gitmedım yarın baktrcam işe gittim nasıl raahatladımmm.dedım drun dediği gunde gideyımm:)yarın sabah ılk oraya gitcem öğle tatılındede dra giderım
hadi hayırlısı yarın senden ve nilüşten haber bekliycez bizde o zaman
güzel haberlerle gelin okişkaydirigubbakcemile5
tamam yaff kızma bende tekstilciyim şuan çalışmıyorum ama sana yardeım ederim bütün bebişlere don dikelim olurmu.sırnaşık şey

lastik don dikelimkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

kız olursa ıtır da koyabilirsınnn.ıtır esen vardı o kız cok güsell

kıtır gibi:roflol::roflol:
annem dide diyor güzel aslında ama oda iğde derlerse...
bide ılgın var oda bıkkın gibii.:roflol::roflol:
ılgaz aygaz:roflol::roflol:
ben çok zorr bulcam isim yavaş yavaş bakıcaz artık...

kıslaarr siz isimleri konusun ama benim çıkmam lazım koçiş gelecek pc başında yakalamasın beni fırca yerim vallaa hepicinizii çokk seviyomm öptümm Şeniz allaha emanet olun iyi sohmetlerrr

hoşçakal cicim akşam uğraa amaa byy:a015:

iyiyim bebişim sen nasılsın kızzzz ))))sabah yoktun babanımı almaya gitmiştin???
ben yarın 4 te doktora gideceğim ilk kez minişimle karşılaşabiliriz işallahh:Saruboceq::Saruboceq:
canım hayırlısıyla kesesini görürsün inşallah minişinin
selam kızlar nasılsınız bakiim
selam canikom nasılsın
merhaba kızlaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
selam canım nasılsın
AYSEN74+, beryal+, gize, iltercakir, mavi_qozlu, nilaykisir+, nilüfer79+, rufeyde serra+, sulezehra, tombilibu tütütütüt maşallah bi çamasır asmaya gittim dolmuş burası hoşgeldiniz hepsicinizzzz
hoşbulduk canikom bittimi işin .
h.gg

h.g. anne özledim seni anacım nasıl oldun kolun iyi oldumu dorugum bi öpücük ver tyzene hadi bakımm Şeniz
oyyy maviş teyze hoşgeldin .annemle yemek yapıyoduk ta görmemişim seni walla ben çok hamarat bir erkek olucam .annemle herşeyi yapmayı öğrendim
ohhh öpim seni gel bakim yanıma .yaklaş şekerim ŞenizŞenizŞeniz
canım kız olursa tuana koy anlamı cennetten yeryüzüne düşen ilk yağmur damlası.erkek ben diycektim sen dedin sarp çok hoş

selam canım nasılsın .doktora ne zaman gidicen .rahatsın dimi yok bir sıkıntı.:1hug:

ilayda esmanur ildenur yada hildenur irem leyla ayten gülten bak rukiye de çok güzel peygamber efendimzmn unuttum yaa anlamını ama eşimiydi kızımıydı tam olarak ne oldugunu unuttum anlamının bunlarda benden sana kız isimleri

heeeee olurrr:roflol::roflol:

kız bune kafiyeleride bulmuşun :roflol::roflol::roflol:

oooo biteli çok oldu geldiğimdede sölemiştim hattaa cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…