çook güzel tam bana göre isimler..ama eşimde beğenmiyor bi çok ismi...bunu bi dicem..nasılsa ayrı yerlerdeyiz kızmazsınız dimi..iklim ve ilkim..güzelmiş
nülüfercin mesala benim gerçek ismin bu ilter bir çok kişinin garibine gidiyor ne biçim isim bu diye ama ben çok seviyorum ismimi çünki gerçek türkçe onun için sen ne koymak istiyorsan onu koy bence söylediğin isimde güzelçook güzel tam bana göre isimler..ama eşimde beğenmiyor bi çok ismi...bunu bi dicem..nasılsa ayrı yerlerdeyiz kızmazsınız dimi..iklim ve ilkim..güzelmiş
biçerim ben biçki dikiş kursuna gittimalkisalkisalkis
alkisalkisalkis
alkisalkisalkis
iyiyim cnm saol sen nassenalkisalkisalkis
hehe olsunda başına bi isim daha bulurukalkisalkisalkis
alkisalkisalkis iyilik cnm ne olsun senden ne haber değerlerde artma oldumu-tatlicadiarzu-
kızımın adı vildan cnm dedesi koydualkisalkisalkisvilldaaann kızzın adıne seninn
hadi hayırlısı yarın senden ve nilüşten haber bekliycez bizde o zamanvildan gitmedım yarın baktrcam işe gittim nasıl raahatladımmm.dedım drun dediği gunde gideyımm:)yarın sabah ılk oraya gitcem öğle tatılındede dra giderım
tamam yaff kızma bende tekstilciyim şuan çalışmıyorum ama sana yardeım ederim bütün bebişlere don dikelim olurmu.sırnaşık şey
kıslaarr siz isimleri konusun ama benim çıkmam lazım koçiş gelecek pc başında yakalamasın beni fırca yerim vallaa hepicinizii çokk seviyomm öptümm Şeniz allaha emanet olun iyi sohmetlerrr
kız olursa ıtır da koyabilirsınnn.ıtır esen vardı o kız cok güsell
kıslaarr siz isimleri konusun ama benim çıkmam lazım koçiş gelecek pc başında yakalamasın beni fırca yerim vallaa hepicinizii çokk seviyomm öptümm Şeniz allaha emanet olun iyi sohmetlerrr
evet canım alışkanlık yaptı bende zorzoraki girmeye calışıyorum 2 gündür fena değildi ama bugün baya zor girdim şimdi düzeldievet giremiyordum bugün şans eserii denedim açıldı.valla alışınca özlüyorum burayı
canım hayırlısıyla kesesini görürsün inşallah minişininiyiyim bebişim sen nasılsın kızzzz ))))sabah yoktun babanımı almaya gitmiştin???
ben yarın 4 te doktora gideceğim ilk kez minişimle karşılaşabiliriz işallahh:Saruboceq::Saruboceq:
selam canikom nasılsınselam kızlar nasılsınız bakiim
selam canım nasılsınmerhaba kızlaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
hoşbulduk canikom bittimi işin .AYSEN74+, beryal+, gize, iltercakir, mavi_qozlu, nilaykisir+, nilüfer79+, rufeyde serra+, sulezehra, tombilibu tütütütüt maşallah bi çamasır asmaya gittim dolmuş burası hoşgeldiniz hepsicinizzzz
oyyy maviş teyze hoşgeldin .annemle yemek yapıyoduk ta görmemişim seni walla ben çok hamarat bir erkek olucam .annemle herşeyi yapmayı öğrendimh.gg
h.g. anne özledim seni anacım nasıl oldun kolun iyi oldumu dorugum bi öpücük ver tyzene hadi bakımm Şeniz
canım kız olursa tuana koy anlamı cennetten yeryüzüne düşen ilk yağmur damlası.erkek ben diycektim sen dedin sarp çok hoşerkek olursa uluç sarp olacak büyük ihtimal....nasıl sizce???
kız ismi iklim gücelmişşş:jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar:sahrayı beğeniyoruz ama oda çöl demek..bide kurak olur çocuğum ....nazlıyı seviyorum o çocuklarda çok ağır oluyormuşşkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
masal nasıl sizce??
slmm kızlarr
heeeee olurrr:roflol::roflol:kızımın adı vildan cnm dedesi koydualkisalkisalkis
hadi hayırlısı yarın senden ve nilüşten haber bekliycez bizde o zaman
güzel haberlerle gelin okişkaydirigubbakcemile5
lastik don dikelimkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
kıtır gibi:roflol::roflol:
annem dide diyor güzel aslında ama oda iğde derlerse...
bide ılgın var oda bıkkın gibii.:roflol::roflol:
ılgaz aygaz:roflol::roflol:
ben çok zorr bulcam isim yavaş yavaş bakıcaz artık...
canım hayırlısıyla kesesini görürsün inşallah minişinin
selam canikom nasılsın
selam canım nasılsın
hoşbulduk canikom bittimi işin .
oyyy maviş teyze hoşgeldin .annemle yemek yapıyoduk ta görmemişim seni walla ben çok hamarat bir erkek olucam .annemle herşeyi yapmayı öğrendim
ohhh öpim seni gel bakim yanıma .yaklaş şekerim ŞenizŞenizŞeniz
canım kız olursa tuana koy anlamı cennetten yeryüzüne düşen ilk yağmur damlası.erkek ben diycektim sen dedin sarp çok hoş
selam canım nasılsın .doktora ne zaman gidicen .rahatsın dimi yok bir sıkıntı.:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?