Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

Benim de ablamıın adı afra..Kız ismi arıyosanız;CEYLİN(cennet kapısı demek),NEVA,BERRA (Efendimiz (SAV) in ananesinin ismi,berrak saf anlamında),ELİF (severim bu ismi :) ) YÜSRA (Kur an ı Kerim de geçiyo) aklıma bunlar geldi paylaşıyim dedim.. a.s.

Kıss vildoş,AFRA nın anlamı ay gibi parlak demek,ayın 14. cü hali anlamında.. :) afra tafra yapmakla alakalı diil canım benim..

tamam canım vildanım diyim kendi isminde güzelmiiişşş benimkini sölemem
söyleee litfen
meltemm demek...en yakın arkadaşımın ismi))))ama kendisi manisada....özledim onuda ..
ben çıkıorum öptüm..
hee bende senin en yakın arkidişinim
güle güle cnm yarın görüşürük az sonra bende çıkacam
kıss vildoss benim gercek adım gülten ben ismimi seviyom ama kaynanatorunu bilmemem tabii bu arada çok kullanılan isim deil yani hadi ben kaçtımm akşama uğramaya çalışırımm

seni sefiyom cnm ama kaynanamın ismini koymak istemem yani
bide zaten isim koyma işi bana kalmıycak %99 ihtimalle kaynatam koyacak
kıs olursa merve ığğ ıyy erkek olursada bilmiyom mikailmi ne diyodu:1closedeyes:

Adım ayŞe ya benım herıf geldı kaÇıyım akŞam uĞrarım ÖpÜyorum canlarımm

ya ben aslı ahsen dedım buan yorum yaptınızmı bulamadım ama:))
berrek ismini cok severım bennn kız olursa berrak koyarım belkı.ama benım erkek olucakmıs nsb dedı.oğlan adı bulmak zorrr

Kıss vildoş,AFRA nın anlamı ay gibi parlak demek,ayın 14. cü hali anlamında.. :) afra tafra yapmakla alakalı diil canım benim..

biliyom şekerim bekarlığımdan beri bu isim aklımda ama kızıma koydurmadılar hala içimde ukde kaldı
afra binti ubeyde ...mübarek bir sahabenin kızının adı...ayın 14. gecesi en parlak zamanı ...basılmamış temiz toprak anlamına geliyo keşke kızım olsada afra koysam yaaa:asigim:
valla maymın gözünü açtıyasakkelime bu sefer ya afra olurbenneyaptımki yada 2 isimli olur ben afra diye seslenirim:1closedeyes:

gize bak nasıl doğmamış çocuğun kulağına ezan bilenem okudum:roflol::roflol:

ayşecim güle güle yine bekleriz
yani iklimcim

benbilirim aslı ismini bende çok sefiyom

azra ismide çok güzel canım..çocuğum olursa kız için zeynep erkek için ahmet olucak bizimeşim buldu ailesinden bu isimler ama belli olmaz tabii...

kız vildoş sen varya artık diyecek laf bulamıyom :asigim:ya ben bugün yemek için geç kaldım yama aldım buraya bakamadım kaçırdım bazı şeyleri ama okudum hee:dance:

kız vildoş sen varya artık diyecek laf bulamıyom :asigim:ya ben bugün yemek için geç kaldım yama aldım buraya bakamadım kaçırdım bazı şeyleri ama okudum hee:dance:

alkisalkisalkis
kıslar ben çıkıyorum şimdi benim kızım oturacakmış pc ye
hepinize iyi akşamlar
rufeyde resmini ekliycektim kızımın kıs anaaa dur az daha oturtursa ekleyim hemen

benım rep verdıkelrım banada versın lütfen
vermedıkelrımde versın ama özelıkle verdıkelrımde versın yaniii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…