söyleee litfentamam canım vildanım diyim kendi isminde güzelmiiişşş benimkini sölemem
hee bende senin en yakın arkidişinimmeltemm demek...en yakın arkadaşımın ismi))))ama kendisi manisada....özledim onuda ..
ben çıkıorum öptüm..
kıss vildoss benim gercek adım gülten ben ismimi seviyom ama kaynanatorunu bilmemem tabii bu arada çok kullanılan isim deil yani hadi ben kaçtımm akşama uğramaya çalışırımm
Adım ayŞe ya benİm herİf geldİ kaÇıyım akŞam uĞrarım ÖpÜyorum canlarımm
Kıss vildoş,AFRA nın anlamı ay gibi parlak demek,ayın 14. cü hali anlamında.. :) afra tafra yapmakla alakalı diil canım benim..
biliyom şekerim bekarlığımdan beri bu isim aklımda ama kızıma koydurmadılar hala içimde ukde kaldı
afra binti ubeyde ...mübarek bir sahabenin kızının adı...ayın 14. gecesi en parlak zamanı ...basılmamış temiz toprak anlamına geliyokeşke kızım olsada afra koysam yaaa:asigim:
valla maymın gözünü açtıyasakkelime bu sefer ya afra olurbenneyaptımki yada 2 isimli olur ben afra diye seslenirim:1closedeyes:
gize bak nasıl doğmamış çocuğun kulağına ezan bilenem okudum:roflol::roflol:
kız vildoş sen varya artık diyecek laf bulamıyom :asigim:ya ben bugün yemek için geç kaldım yama aldım buraya bakamadım kaçırdım bazı şeyleri ama okudum hee:dance:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?