Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

kıtır hehe bana komik bişey hatırlattı
kocişin teyzesinin kızının kedisi vardı adı hıdır
benim kızda sokaktaki bi kediye isim koyacak hıdır olsun diyeceğine hıtır olsun dedi
kedinin adı hıtır kaldı
hıdır ıtır hıtır :roflol: :roflol::roflol: :roflol:

mavişşş kıs büyük konuşmayımda gülten koymam ben kayganamın adı istemem yaff:dilcikar:

Selam kızlar..Hayırlı akşamlar..
Nilüfercim ben sana cinsiyet için ne çıktı demiştim yau?unuttum da.. :)
Ayrıca rep için tşk ederim canım..

ben senin ismin sanıyodumm hıımmm erçek adinneee

aysencim güle güle yine gel

nilüüş masal çok güzelde oda hikaye gibi yaff
ben kızım olursa afra mina koyacam
erkek olursa eymen beğenmeyebilirsiniz hehehehh
ayyy süpermiş benim kızın adı afra mina hhaaa sevdim yerim ben onu :jeyyar::jeyyar:
teyze kızma öpicem sadece :jeyyar:
şimdilik benim bebiş miniş))))beryal teyzesinin dediği gibi:lepi:
isim konusunu arada yazışalım kızlarr))))özellikle kız ismi arıyorum canlarım....

yaşasın minişimin isim annesi oldum yuppi :lepi:

canım tuana çok hoş geldi kulağıma)))notumu aldım)))
nsb daha cinsiyet belli değil gülüm 6 haftalık daha embriyodan yeni çıktı:roflol::roflol::roflol:
aklımızın bi köşesinde bulunsun diye konuşuyorduk canım kararsızımdır ben 9 ayda anca karar veririm..

benim kociş 2 saat geç gelcem dediydi arkadasına araba sürmeyi öretçekmiş yoksa bu saatte burda olamazdıımmm bu saatte hep böle oluyosa kaçırıyomuşum vallaaa

tamam canım vildanım diyim kendi isminde güzelmiiişşş benimkini sölemem

meltemm demek...en yakın arkadaşımın ismi))))ama kendisi manisada....özledim onuda ..
ben çıkıorum öptüm..

kıss vildoss benim gercek adım gülten ben ismimi seviyom ama kaynanatorunu bilmemem tabii bu arada çok kullanılan isim deil yani hadi ben kaçtımm akşama uğramaya çalışırımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…