Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

canım için nasıl rahat ediyorsa öyle yap bence

hadiyaaa iyi buulsun bakalımsırnaşık şeysırnaşık şey

tama rifüşüm iyi geceler bende gidim benimkide bakıyor ordan mavişim iyigeceler canım.yarın görüşmek üzere

arkadaşlar günaydın hayırlı sbahlar size bir şey sorucam dr bu ay bana aşılama yapalım dedi bizde ok dedik ama dr benden rahim filmi istemiyo kafam karıştı ya tıkanıklık varsa nasıl emin olabiliyo beni oyalıyor olabilirmi senağlama

garışmam valla nohut kızımın afra tafralarına katlanırsın artıkkaydirigubbakcemile
katlanırız ne yapalım .teyzoş yerim ben onu hehe :1shok:
beryal ıyiyyim suan sorunum yok cnm yarın dra gitcem kısmetse dua edın
inşallah keseyi de görürsün hayırlısı olsun canımmmmmmmmm

kızlar morlu benim sincapım

oyyy teyzoş bu kzın da pek güzelmiş en kız doğurmazsan bu kızını da bana ayır .abla kardeş idare ederiz waallla kötü bişey yapmam öperim azcık sırnaşık şeysırnaşık şey

günaydın günaydın herkese ....Cumanız Mübarek dualarınız kabul olsun inşallah. göbişleriniz bebişlerle dolsun:Saruboceq:

vildancım canım babana çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin. umarım şimdi daha iyidir.
kızında çok tatlı maaşallah. Allah nazarlardan saklasın Allah bağışlasın.ablasına benzeyen tatlı bir bebişin olsun inşallah.

hayırlısı olsun tatlım .
burda bi doktora gidem dedim burdakileri tavsiye eden yok bir iki aya kadar istanbula gitmeyi düşünüyom onumu bekleyim yoksa burdaki başka bi ilçenin dr'unamı gidim sizce

canım izmir yakın sana .izmir alsancakta lçok doktor var doktorlar sitesi var alsancakta .orayı kime sorsan gösteriri ve iyi doktorlar .istersen araştır izmire gir.

canım günaydın .
bence doktoruna güven .zaten aşılama yapacak aşılamada tüple alakan olmayacak zaten .aşılama ol bence.tüpler kendiliğimden hamile kalanlar için önemli.sen rahat ol .canım .
ama illa ki kafanda soru işareti kaldıysa çektir ama bence gerek yokki doktorun çekmedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…