canım için nasıl rahat ediyorsa öyle yap bence
erkek dr görünmemi istemiyosa mecbur özele göndercek yoksa erkek dr bakacak bilmiyom bi kere muayene için randevu aldım adam erketi internetten aldık randevuyu dr adıda yazdıgı için dediki açık muayene ederse sakın dedi etmesin dedi izin verme dedi bende doğururken napıcam dedim hep adam oluyo drlar oda ben sana bulurum dr dedi hele bi hamile kalda dedi :roflol:
ayy bende adaçayımı içip uyuyacagım kızlar size iyi geceler yarın görüşürüz canlarımmmmmm
tama rifüşüm iyi geceler bende gidim benimkide bakıyor ordan mavişim iyigeceler canım.yarın görüşmek üzere
katlanırız ne yapalım .teyzoş yerim ben onu hehe :1shok:garışmam valla nohut kızımın afra tafralarına katlanırsın artıkkaydirigubbakcemile
inşallah keseyi de görürsün hayırlısı olsun canımmmmmmmmmberyal ıyiyyim suan sorunum yok cnm yarın dra gitcem kısmetse dua edın
kızlar morlu benim sincapım
hakça beryal ordamısınız
hayırlısı olsun tatlım .iyi akşamlar nsb canım sen geçenlerde bebek cinsiyetine bakıyordun degil mi? ricaetsem banada da bakarmısın ben 02.20.1983 eşim 05.13.1980 nisan ayında aşılama yapdırdık bu ayın 15 inde test yapacamda merak etdim
burda bi doktora gidem dedim burdakileri tavsiye eden yok bir iki aya kadar istanbula gitmeyi düşünüyom onumu bekleyim yoksa burdaki başka bi ilçenin dr'unamı gidim sizce
günaydın kızlar ben bi geçmişe bakıp gelicem
arkadaşlar günaydın hayırlı sbahlar size bir şey sorucam dr bu ay bana aşılama yapalım dedi bizde ok dedik ama dr benden rahim filmi istemiyo kafam karıştı ya tıkanıklık varsa nasıl emin olabiliyo beni oyalıyor olabilirmi senağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?