seninde cuman mübarek olsun tatlımgünaydın günaydın herkese ....Cumanız Mübarek dualarınız kabul olsun inşallah. göbişleriniz bebişlerle dolsun:Saruboceq:
burdayıs canım günaydınhakça beryal ordamısınız
günaydın tatlı toprağım nasılsın .ben iyiyim bebişimde iyidir inşallah.birazdan kahvaltı yapıcaz gel beraber yapalım teyzesi.beryal günaydın canım nasılsınız bugün bakalım?
günaydın kızlar ben bi geçmişe bakıp gelicem
seninde cuman mübarek olsun tatlım
burdayıs canım günaydın
günaydın tatlı toprağım nasılsın .ben iyiyim bebişimde iyidir inşallah.birazdan kahvaltı yapıcaz gel beraber yapalım teyzesi.
günaydın canım
canım günaydın .
bence doktoruna güven .zaten aşılama yapacak aşılamada tüple alakan olmayacak zaten .aşılama ol bence.tüpler kendiliğimden hamile kalanlar için önemli.sen rahat ol .canım .
ama illa ki kafanda soru işareti kaldıysa çektir ama bence gerek yokki doktorun çekmedi.
kıslarrrrrr hepinize günaydınnnnnnnnnnn kaydirigubbakcemile2
kıslarrrrrr hepinize günaydınnnnnnnnnnn kaydirigubbakcemile2
umutlu biz buradayız sen neredesin?
günaydın canım hoşgeldin .günaydın kızlar hepinize güzel bir gün dilerim..ben geldim..kaydirigubbakcemile2 a.s.
bizde iyiyiz canım sağol.afiyet olsun tatlım bizde yaptık...yediklerin bebişine yarasın inşallah.
günaydın kızlar hepinize güzel bir gün dilerim..ben geldim..kaydirigubbakcemile2 a.s.
günaydın canım hoşgeldin .
ohh sizede afiyet olsun canım .yarasın kızıma.
sağol canım seninde Cuman mübarek olsun...bakalım yarın gidicez doktora yediklerimiz yaramıştır inşallah bebişekaydirigubbakcemile3
bende buradayım hakçahihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?