arkadaşlar günaydın uzun zamandır yoktum bazı sorunlar vardı... ben bişey sorucam benim fsh yüksektiya hayıt kullanarak 6 ya düştü E2 hormonuda düştü. o yüzden bu ay doktorum normal yolla hamile kalabilirsin demişti. dün adet olacaktım olmadım. bugün test yaptım evde ama çıkmadı çizgi. acaba erken olduğu için çıkmamış olabilir mi? ne olur ço merak ediyorum. gerçi herşeyin hayırlısı...
arkadaşlar günaydın uzun zamandır yoktum bazı sorunlar vardı... ben bişey sorucam benim fsh yüksektiya hayıt kullanarak 6 ya düştü E2 hormonuda düştü. o yüzden bu ay doktorum normal yolla hamile kalabilirsin demişti. dün adet olacaktım olmadım. bugün test yaptım evde ama çıkmadı çizgi. acaba erken olduğu için çıkmamış olabilir mi? ne olur ço merak ediyorum. gerçi herşeyin hayırlısı...
inşallah hayırlısıyla gidip gelin güzel haberler getirin bize.kızımız büyümüştür annesi.merak etme.
bu arada bugün nilüfer ve ben bilirim de doktora gidickti .hayırlısıyla bebeklerin keseciklerini görürüler inşallah .
berya l nilüferrr abyosun ilterçakır ve diğer kızlar nerdesiniz yahuuuuuu
berya l nilüferrr abyosun ilterçakır ve diğer kızlar nerdesiniz yahuuuuuu
canım beryalin dediği gibi aşılamanı ol bakalım. doktorununda dediği gibi.ne zaman olacaksın kısmetse. inşallah sonuçta olumlu olur.
şimdi klomen verdi yumurta bekliyoruz ayın 13 kontrol var eğer yumurta oluşursa istediğimiz gibi çatlatma iğnesi ve sonra aşılama canım
hayırlısı olsun canımşimdi klomen verdi yumurta bekliyoruz ayın 13 kontrol var eğer yumurta oluşursa istediğimiz gibi çatlatma iğnesi ve sonra aşılama canım
SelamunALeykümmm...Nassanız bacılarr?kaydirigubbakcemile3
hadi bakalım hayırlısı canım. inşallah emekleriniz boşa gitmez. stres yapma stres çok önemli çünkü bu durumlarda. Allah gönlüne göre versin.
hayırlısı olsun canım
amin canım sağol:Saruboceq:
biz burdayız canım sen nerelerdesin kaç gündür çok merak ettim seniberya l nilüferrr abyosun ilterçakır ve diğer kızlar nerdesiniz yahuuuuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?