Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

papatya canım öncelikle hg özlettin kendini...değerlerin çok güzel düşmüş.daha erkende olabilir canımi inşallah adet olmazsın bebişin sana süpriz yapar. birkaç gün daha bekle bakalım.

canım öncelikle hoşgeldin .
bence çok erken aradan 5 gün falan geçsin halen adet olmazsan tekrar yap testi .ama önemlisi sabah ilk idrarınla ve aç karnına yapıcaksın unutma.

inşallah canım çok sağol:1hug:
nilüferi biliyordum yazdım ama,benbiliri bilmiyordum. bugün gideceğini hayırlısı olsun inşallah sağlıkla keseyi görürler daha sonrada bebişlerini.darısı diğer arkadaşlarımızın başına inşallah.

canım beryalin dediği gibi aşılamanı ol bakalım. doktorununda dediği gibi.ne zaman olacaksın kısmetse. inşallah sonuçta olumlu olur.

şimdi klomen verdi yumurta bekliyoruz ayın 13 kontrol var eğer yumurta oluşursa istediğimiz gibi çatlatma iğnesi ve sonra aşılama canım

şimdi klomen verdi yumurta bekliyoruz ayın 13 kontrol var eğer yumurta oluşursa istediğimiz gibi çatlatma iğnesi ve sonra aşılama canım

hadi bakalım hayırlısı canım. inşallah emekleriniz boşa gitmez. stres yapma stres çok önemli çünkü bu durumlarda. Allah gönlüne göre versin.

inşallah öyledir kızlar. aslında ben çok ümitli değilim. çünkü bundan önce erken doğumla kaybettiğim hamileliğimde ben adet gecikmesinin 1. günü test yapmıştım çıkmıştı çift çizgi. o yüzden ümitsizim. hayırlısı... hepimiz için inşallah...

hadi bakalım hayırlısı canım. inşallah emekleriniz boşa gitmez. stres yapma stres çok önemli çünkü bu durumlarda. Allah gönlüne göre versin.

stres yapmamak mı ben kendimi stressiz düşünemiyorum biz ayrılmaz ikiliyiz yahuuukafamçokkarıştı

İyiym ben de şükür..Kozmik beden temizliğindeyim ya sebze meyve suyumu aldım geçtim pc nin başına,ewde işler yığılı ama sizden kopamıyorum napiim? :) 1 günüm kaldı beden temizliğinin bitmesinee..dayanıyorum,sabrediyorumm..Ama çok rahatladım size de tavsiye ederim arkiler..Sizler nasılsınız?napıyosunuz bakiim?

kızlar birde ben hamile değilsem neden adet olmuyorum diye kafaya takıyorum. fsh yüksekliği erken menopoz göstergesi ya ondan korkuyorum. düzenli adet olsam kafaya takmıyacağım bu kadar.. doktor tresequens diye bir hap kullandırtıyordu 1.5 senedir kullanıyordum tabii ozaman düzenli oluyordu ama hormon ilacı olduğundan korkuyordum yan etkilerinden. hayıtı kullanınca düştü fsh diye bıraktım ilacı.. oyüzden şimdi hayıtla düzene girsin adetim onada sevineceğim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…