Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

Ben yinee gellddiimm..çıktım çamaşır wardı onları astım..baktım yapcak bişi yok döndün sizee..Selam puficimm...

İyi tatlım senden naber?napıyosun bakkiimm?

nabayım bu sabah coook erken uyandımmm eşim evde bugun izinli kahvaltı fılan ettık benımkı alısmıs ıse erken gıdıyo ondan hafta sonu da uyuyamıyor eee tabı benı de uyutmuyor :delphin:

nabayım bu sabah coook erken uyandımmm eşim evde bugun izinli kahvaltı fılan ettık benımkı alısmıs ıse erken gıdıyo ondan hafta sonu da uyuyamıyor eee tabı benı de uyutmuyor :delphin:

Biz de öyle hafta içi sabah namazını mütakip ayaktayız..Eşim toptancı olduğu için erken gidiyo..Bugün de saat 7 tüm aile ayaktayız.. :):kahve:

iyi bişey aslında

Tabi doğru günün en bereketli vakitleri..Eskiler o wakitte kalkar illaki pencereyi açıp bereketli havayı ewe sokarlarmış..Sonra öğlene kadar uyumaz öğlen uyurlarmış..Bi büyüğümüz bu şekilde sabah kalkıp sadece Efendimiz (SAV) gibi öğlen yarım saat uyumamızı tavsiye ediyor aslında..O yarım saatlik uyku geceki uykunun 2 saatine bedelmiş öyle diyor..

kızlar nasılsın anneler gününüz kutlu olsun...............inşallah seneye bebişlerimizle gireriz bizde bu güzel güne.............

günaydın arkadaşlar hepinizin anneler günü kutlu olsunhihoyyythihoyyyt
seneye anneler gününü bebişlerimizle kutlayalım inşallah:CüvCüv::ecrin_bebek::emir_bebek:

slm kızlar hepinizin anneler günü kutlu olsun
inşallah seneye bizde anne oluruz

Back
X